romuald22 napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Ja też. Na noc mam powerbanka, a na dzień ładowarkę solarną.
To już nie masz prądu? Obawiałem się tego. Ja jeszcze na szczęście mam.
Czasem nie mam. Dlatego jestem przygotowany.
.png)
romuald22 napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Ja też. Na noc mam powerbanka, a na dzień ładowarkę solarną.
.png)
.png)
Marlowe1994 napisał(a):romuald22 napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Ja też. Na noc mam powerbanka, a na dzień ładowarkę solarną.
.png)
romuald22 napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):romuald22 napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Ja też. Na noc mam powerbanka, a na dzień ładowarkę solarną.
Tak to jest jak się mieszka w jedynym sensownym miejscu czyli na wschodzie Ukrainy.
.png)
empire13 napisał(a):romuald22 napisał(a):Jeżeli teraźniejszość to telefon i tzw. apki to gratuluję.
Chyba zapominasz, że współczesne smartfony to jednak komputery z funkcją telefonu.
.png)
.png)
Marlowe1994 napisał(a):Co do trzymania wrażliwych danych w laptopie to jest bezpieczne pod warunkiem, że nie jest połączony z netem.
.png)
Marlowe1994 napisał(a):...Smartfon to teraz taki mały laptop. Tyle że można jeszcze zadzwonić. Już było to pisane tutaj. I można mieć te same zabezpieczenia co w laptopie. I zachowywać zdrowy rozsądek. Taki sam jak przy używaniu laptopa w domu.