romuald22 napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Moim zdaniem nie istnieje. Zostały grupy ludzi w różnych częściach kraju. Czasem się spotkają. Bo jeśli istnieje ogólnoforumowa społeczność to gdzie są Zloty? Kiedy jest Krakowskie Spotkanie? Gdzie jest Warszawskie Spotkanie na które z tego co wiem, przyjeżdżało ponad 30 osób? Jakoś aktualnie nikt się nie pali do organizacji czegokolwiek ogólnoforumowego.
Było minęło...
Ale pierniczysz. Czy na zloty, krakowskie czy warszawskie spotkania przyjeżdżali ludzie z całej Polski? Zapomniałeś oczywiście o spotkaniach górskich cromaniaków na których byłem. Na ostatnim (nie górskim) było chyba ponad 20 osób. To, że nikt cie tam nie zaprosił to chyba dobrze wiesz dlaczego...
Oczywiście, że przyjeżdżali ludzie z całej Polski. Na Zlotach bywało nawet 100-120 osób, na Spotkaniach 30-40. Najliczniejsze Spotkania były Krakowskie. Spotkania górskie czy jak je tam nazywacie, zaczęły się gdy ustały Zloty, moim zdaniem.
Nie wiem po co miałbym być zaproszony na te górskie spotkania jak są tam osoby których nie lubię i vice versa? Poza tym, ani to moi znajomi ani koledzy.
Ciebie też nikt nie zaprasza tam gdzie my się spotykamy

.png)

.png)
.png)

.png)
.png)