Marlowe1994 napisał(a):Kasuję, piszę, zależy na co mam ochotę.
Stabilność emocjonalna to cenna rzecz.
.png)
romuald22 napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Kasuję, piszę, zależy na co mam ochotę.
.png)
Marlowe1994 napisał(a):romuald22 napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Kasuję, piszę, zależy na co mam ochotę.
Pewnie by ci się przydała.
.png)
.png)
Marlowe1994 napisał(a):Raczej nudny i monotonny. Jeszcze bardziej.
Ten swój ostatni wpisik też zmieniłeś. Czego to objaw?
.png)
romuald22 napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Raczej nudny i monotonny. Jeszcze bardziej.
To się nazywa - przewidywalny, a nie chaotyczny i nieobliczalny. Lekceważące słowo "wpisik" świadczy o twojej wysokiej klasie. Czasami może coś koryguję, ale nie kasuję swoich wpisów jak ty. Kasowanie postów - czego to objaw?
.png)
Marlowe1994 napisał(a):romuald22 napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Raczej nudny i monotonny. Jeszcze bardziej.
To się nazywa - przewidywalny, a nie chaotyczny i nieobliczalny. Lekceważące słowo "wpisik" świadczy o twojej wysokiej klasie. Czasami może coś koryguję, ale nie kasuję swoich wpisów jak ty. Kasowanie postów - czego to objaw?
Czyli nudny, jak flaki z olejem![]()
Odpowiedź w formie emotki to dla mnie wpisik. Nie istotne czyj. Mój czy cioci Wiesi. A kasowanie postów to objaw porządków
.png)
.png)
romuald22 napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):romuald22 napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Raczej nudny i monotonny. Jeszcze bardziej.
Czyli nudny, jak flaki z olejem![]()
Odpowiedź w formie emotki to dla mnie wpisik. Nie istotne czyj. Mój czy cioci Wiesi. A kasowanie postów to objaw porządków
O jej.Ja lubię flaczki i dobry olej do smażenia. Ty za to jesteś fascynujący. Bardzo wielu jest podnieconych twoimi wpisami. Polecam poradę okulisty bo w tym wątku jak i innych prócz emotek zawsze coś niewiele, ale jednak napisałem.
Z doświadczenia z forum i ogólnie życiowego to lepiej nawet być nudnym niż złośliwym i upierdliwym.Kasowanie postów nie robi żadnych porządków, wręcz przeciwnie. Pusty post zostaje i staje się śmieciem.

.png)
.png)
dekoder napisał(a):To forum już się chyba wypaliło. Przydatne informacje były już podawane pierdylion razy, a ile jeszcze można pisać o objeździe przez słoweński odpowiednik Pierdziszewa Dolnego, albo zamieszczać paragony z knajp i sklepów i podliczać się co do centa z kosztów z wyjazdu? Albo snuć tasiemcowe relacje ze swoich wyjazdów, które #nikogo
.png)