Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pogaduchy

Dział testowy poświęcony swobodnym dyskusjom na dowolne, często niezrozumiałe lub kontrowersyjne tematy. Moderacja w tym dziale jest ograniczona. Nie ma obowiązku wchodzenia do tego działu i czytania postów - robisz to na własną odpowiedzialność.
romuald22
Koneser
Re: Moje miasto. Mój Kraj

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 20.09.2025 10:25

Marlowe1994 napisał(a):Kasuję, piszę, zależy na co mam ochotę.

Stabilność emocjonalna to cenna rzecz.
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 20.09.2025 13:56

romuald22 napisał(a):

Pewnie by ci się przydała.
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 20.09.2025 19:55

:lol:
Marlowe1994 napisał(a):
romuald22 napisał(a):

Pewnie by ci się przydała.

:lool: :lool: :lool:
Zmienię sobie nick, imię, avatar, nazwę auta, miejscowość, ilość pobytów w Chorwacji.
To wtedy będę stabilny.
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 21.09.2025 10:27

Raczej nudny i monotonny. Jeszcze bardziej.
Ten swój ostatni wpisik też zmieniłeś. Czego to objaw? :lool:
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 21.09.2025 14:28

Marlowe1994 napisał(a):Raczej nudny i monotonny. Jeszcze bardziej.

To się nazywa - przewidywalny, a nie chaotyczny i nieobliczalny. Lekceważące słowo "wpisik" świadczy o twojej wysokiej klasie. Czasami może coś koryguję, ale nie kasuję swoich wpisów jak ty. Kasowanie postów - czego to objaw?
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 21.09.2025 15:12

romuald22 napisał(a):

To się nazywa - przewidywalny, a nie chaotyczny i nieobliczalny. Lekceważące słowo "wpisik" świadczy o twojej wysokiej klasie. Czasami może coś koryguję, ale nie kasuję swoich wpisów jak ty. Kasowanie postów - czego to objaw?

Czyli nudny, jak flaki z olejem :lol:
Odpowiedź w formie emotki to dla mnie wpisik. Nie istotne czyj. Mój czy cioci Wiesi. A kasowanie postów to objaw porządków :D
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 22.09.2025 08:34

Marlowe1994 napisał(a):
romuald22 napisał(a):

Odpowiedź w formie emotki to dla mnie wpisik. Nie istotne czyj. Mój czy cioci Wiesi. A kasowanie postów to objaw porządków :D

O jej.Ja lubię flaczki i dobry olej do smażenia. Ty za to jesteś fascynujący. Bardzo wielu jest podnieconych twoimi wpisami. Polecam poradę okulisty bo w tym wątku jak i innych prócz emotek zawsze coś niewiele, ale jednak napisałem.
Z doświadczenia z forum i ogólnie życiowego to lepiej nawet być nudnym niż złośliwym i upierdliwym.Kasowanie postów nie robi żadnych porządków, wręcz przeciwnie. Pusty post zostaje i staje się śmieciem.
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 22.09.2025 09:18

Jestem jaki jestem. Mnie pasuje. Czy ktoś się podnieca na forum, to nie wiem. Nie moja sprawa. Okulista póki co mi nie jest potrzebny, mam dobre okulary. Twoją odpowiedzią były same emotki, później dopisałeś tekst. Chcesz być nudnym to bądź. Mnie to wisi.
empire13
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) empire13 » 22.09.2025 10:15

romuald22 napisał(a):
Marlowe1994 napisał(a):
romuald22 napisał(a):

O jej.Ja lubię flaczki i dobry olej do smażenia. Ty za to jesteś fascynujący. Bardzo wielu jest podnieconych twoimi wpisami. Polecam poradę okulisty bo w tym wątku jak i innych prócz emotek zawsze coś niewiele, ale jednak napisałem.
Z doświadczenia z forum i ogólnie życiowego to lepiej nawet być nudnym niż złośliwym i upierdliwym.Kasowanie postów nie robi żadnych porządków, wręcz przeciwnie. Pusty post zostaje i staje się śmieciem.

Wam chyba Stachan płaci za generowanie ruchu na forum :diabelek:
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 22.09.2025 10:27

Trafiłeś :lol: Ale to nie Stachan płaci 8)
dekoder
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dekoder » 22.09.2025 10:38

To forum już się chyba wypaliło. Przydatne informacje były już podawane pierdylion razy, a ile jeszcze można pisać o objeździe przez słoweński odpowiednik Pierdziszewa Dolnego, albo zamieszczać paragony z knajp i sklepów i podliczać się co do centa z kosztów z wyjazdu? Albo snuć tasiemcowe relacje ze swoich wyjazdów, które #nikogo :mg:
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 22.09.2025 13:29

empire13 napisał(a):...Wam chyba Stachan płaci za generowanie ruchu na forum :diabelek:

Taaa...Z tym,że ja mam 5 złotych za post, a bociuś 50. Widocznie ma jakiś kredyt albo alimenty??? Czort wie? :lol: :sm:
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 22.09.2025 14:38

dekoder napisał(a):To forum już się chyba wypaliło. Przydatne informacje były już podawane pierdylion razy, a ile jeszcze można pisać o objeździe przez słoweński odpowiednik Pierdziszewa Dolnego, albo zamieszczać paragony z knajp i sklepów i podliczać się co do centa z kosztów z wyjazdu? Albo snuć tasiemcowe relacje ze swoich wyjazdów, które #nikogo :mg:

Kiedyś to było forum o cro. Połączyło ludzi i zaczęli się spotykać. Forum było dodatkiem. Potem ogólne zloty się zes.... i ruch na forum zaczęły robić inne destynscje. Wymyślono że cro.pl to forum ogolnopodróżnicze :D
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 22.09.2025 20:05

No i Majstorska przejechana. Konkretnie, od początku do końca. To znaczy od Sv. Rok do Obrovca. To było pierwsze pytanie naszego gospodarza w Gračac, skąd dokąd jedziemy. Jak usłyszał, że ze Sv Rok to powiedział, że w porządku i przybił nam piątkę. Narzekał tylko, że szkoda, że nie motocyklami. Miała być relacja na żywo ze zdjęciami ale jej nie będzie.
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 23.09.2025 09:07

Marlowe1994 napisał(a):Kiedyś to było forum o cro. Połączyło ludzi i zaczęli się spotykać.

I nadal się spotykają w różnych miejscach. Co do tasiemcowych relacji (#dekoder)to tutaj zgoda. Niektóre omijam szerokim łukiem.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Po godzinach...

Pogaduchy - strona 69
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone