.png)
.png)
.png)
Marlowe1994 napisał(a):Lokalnie, w odróżnieniu od ogólnopolsko, dla wszystkich którzy mogliby i chcieliby się zgłosić. Jak było w przypadku Zlotów i Spotkań. Nie są to spotkania ogłaszane na forum i organizowane poprzez forum. I ideą tych spotkań nie jest cro.
.png)
.png)
Marlowe1994 napisał(a):Jak nie są ogłaszane na forum to skąd ktoś ma wiedzieć, że jakaś grupa ludzi ma zamiar się gdzieś spotkać? Do kogo ktoś kto nigdy nie był wcześniej, ma napisać tą PW? Niedługo jadę na tego typu spotkanie, jakoś nie widzę chętnych i pytających. Oczywiście jest na to odpowiedź. Nikt by nie chciał być tam gdzie ja
.png)

.png)
Marlowe1994 napisał(a):Czytanie w swoich myślach to chyba norma. Zawsze słyszałem, że można czytać w czyichś myślach
Marlowe1994 napisał(a):Romuś, ty wiesz gdzie ja się spotkam z ludźmi z dawnej cropli?
.png)
.png)
dasuch napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Społeczność cro.pl nie istnieje.
Trochę wykruszona, ale istnieje
.png)
Marlowe1994 napisał(a):Moim zdaniem nie istnieje. Zostały grupy ludzi w różnych częściach kraju. Czasem się spotkają. Bo jeśli istnieje ogólnoforumowa społeczność to gdzie są Zloty? Kiedy jest Krakowskie Spotkanie? Gdzie jest Warszawskie Spotkanie na które z tego co wiem, przyjeżdżało ponad 30 osób? Jakoś aktualnie nikt się nie pali do organizacji czegokolwiek ogólnoforumowego.
Było minęło...
.png)
Marlowe1994 napisał(a):Kiedyś to było forum o cro. Połączyło ludzi i zaczęli się spotykać. Forum było dodatkiem. Potem ogólne zloty się zes.... i ruch na forum zaczęły robić inne destynscje. Wymyślono że cro.pl to forum ogolnopodróżnicze
.png)
dasuch napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Jakoś aktualnie nikt się nie pali do organizacji czegokolwiek ogólnoforumowego.
Było minęło...
Czekamy na Twój ruch w tej sprawie