.png)
Marlowe1994 napisał(a):Utwór jest megagłupi i każdy ogląda na własną odpowiedzialnośćAlbo można od razu przewinąć do 0'58"
https://youtu.be/5Cs8RrJ1Kd0?si=RkXMlSeRfZKLi78r
.png)
croktoś napisał(a):I tutaj mam pytanie do moderacji dlaczego osoby, które tworzą wątki, które na tym forum mają zerowe zainteresowanie(tu: Stary M.) a w dodatku są nieuprzejme, łagodnie rzecz ujmując,oraz prowokują zaczepki,są tutaj tolerowane ,a user HABANERO,który wniósł mnóstwo wartościowych i merytorycznych treści tutaj ( znalazł np. około
miliona plaż z lądu,przez makie i chabazie;)
zniknął, bez uzasadnienia został zbanowany,bo co???
Dostał rykoszetem, bo sympatyzował z bobo?
Tylko pytam.
Może inni wielbiciele Chorwacji , dla których przecież to forum powstało też są ciekawi?
Na koniec dodam, że nie łączą mnie żadne relacje z ww.
Czy ktoś też zauważył?
.png)
romuald22 napisał(a):croktoś napisał(a):Jak to się dzieje,że ktoś ogląda takie kanały
Szanowny Panie/Pani. Szpiedzy są wszędzie. I tylko szukają i czekają by kogoś podp......ić.
.png)
.png)
ACandrzej napisał(a):Czujność przedstawicieli pewnego zawodu jest imponująca.
Nawet na forum turystycznym są w pracy.
Dzięki niesamowitej czujności i przenikliwości w mig wytropią czyje zdjęcie znalazło się w teledysku, albo kto brał udział w teleturnieju, a o wynikach śledztwa natychmiast nas poinformują.
.png)
.png)
Marlowe1994 napisał(a):Do smażenia używam oliwy.
.png)
romuald22 napisał(a):Lubelsky napisał(a):...
Ale oprócz bezsensownych epopeii które tu piszesz to powiedz - kim na prawdę jesteś???
.png)
ale od Niemca co nie wszystkim będzie się to podobać. ☹️.png)

.png)
Marlowe1994 napisał(a):Naprawdę pisze się łącznie.
.png)
romuald22 napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Naprawdę pisze się łącznie.
Panie polonisto. Tobie czasami też omsknie się palec i robisz literówki. Tego się nie czepiałem nigdy. To normalne - zależy z jakiej korzysta się klawiatury. Widzę, że kasujesz powoli swoje posty, ale przy ponad 2000 trochę czasu ci zajmie. Życzę czasu i zdrowia.