.png)
.png)

.png)
.png)
Lider16 napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):[ciach]
Moja droga to: Słowacja: Żylina, Bratysława; Austria: Wiedeń, Gratz;
[/ciach]
Leszku, GRAZ, GRAZ - nie Gratz. To chyba łatwiej sie nauczyć niz Moson[...]var
.png)
Karol_T napisał(a):Czy ktoś może mi poradzić, jaką trasą jechać z Siedlec (100 km na wschód od Warszawy) do Vodic k. Sibenika? Jadę w ciężkim czasie (30 czerwca)
.png)
.png)
Karol_T napisał(a):Miły pan mechanik samochodowy poinformował mnie, że mogę mieć problem w Austrii z hakiem holowniczym, mianowicie że mogą mnie nawet nie wpuścić na granicy, podobnie jak w Niemczech, gdzie jakiś jego znajomek za niezdjęcie wyjmowalnego haka zapłacił 200 EUR i dostał alternatywę- demontuje albo laweta. Czy ktoś spotkał się z podobnymi przypadkami na trasie do Cro?
.png)
.png)
j23 napisał(a):w tamtym roku jechałem z hakiem i nikomu to nieprzeszkadzało
.png)
Karol_T napisał(a):Czy ktoś może mi poradzić, jaką trasą jechać z Siedlec (100 km na wschód od Warszawy) do Vodic k. Sibenika? Jadę w ciężkim czasie (30 czerwca) z dwójką małych dzieci, planujemy wprawdzie nocleg w pół drogi, bo dzieciaki raczej nie wytrzymają całej podróży na raz, ale i tak chciałbym śmignąć jak najszybciej, nawet kosztem opłat. Podoba mi się trasa przez Wiedeń, ale w postach widziałem uwagi, że w takich dniach bywają tam długie korki, więc może lepiej omijać autostrady i jechać przez Barwinek na Słowację i przez Węgry?
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi