Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Po Euro 2012 pozostało ... ? No właśnie, komu, co? :)

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.04.2011 19:44

slapol napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):No nie następny, chyba się załamię.

Ja też jestem lekko wkurzony, więc staram się dokuczyć szczęśliwcom :wink: ...ale bezskutecznie... :lol:

Pójdę w "strefę kibica"...tam przynajmniej sprzedają PIWO :!:

W Austrii piwo było na sektorach, u nas też pewnie będzie, bo sponsorem jest Carlsberg.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.04.2011 19:53

Serce w pasy napisał(a):....
W Austrii piwo było na sektorach, u nas też pewnie będzie, bo sponsorem jest Carlsberg.

Wrocławski niegdyś PIAST...to teraz też już Carlsberg :? ...i nawet nie wiem gdzie go leją - może w Brzesku :?:

Losowanie, losowanie...pewnie jakieś oszustwa były... :twisted:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.04.2011 20:15

slapol napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):....

Wrocławski niegdyś PIAST...to teraz też już Carlsberg :? ...i nawet nie wiem gdzie go leją - może w Brzesku :?:

Losowanie, losowanie...pewnie jakieś oszustwa były... :twisted:

Carlsberg jest lany w Brzesku, a nie wiedziałem, że kupili Piasta a takie dobre piwo było.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.04.2011 20:24

Serce w pasy napisał(a):...
Carlsberg jest lany w Brzesku, a nie wiedziałem, że kupili Piasta a takie dobre piwo było.

Bardzo dobre - oficjalne piwo Śląska Wrocław :wink: :D....i pośrednio...Wisełki :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.04.2011 20:31

slapol napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):...

Bardzo dobre - oficjalne piwo Śląska Wrocław :wink: :D....i pośrednio...Wisełki :lol:

Piajłem je jak jeszcze nie było :)
Teraz pewnie by mi stanęło w gardle.
Dlatego też przestałem Tyskie pić :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.04.2011 20:39

Nie stresuj się SERCE :wink: :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.04.2011 20:42

Stres?
A co to jest?
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.04.2011 20:49

Serce w pasy napisał(a):Stres?
A co to jest?

Jak Ci serce w pasy pika...
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.04.2011 20:54

slapol napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):Stres?
A co to jest?

Jak Ci serce w pasy pika...

Od urodzenia pika, więc nie znam innego uczucia :)
FUX
Weteran

Postnapisał(a) FUX » 29.04.2011 20:56

Nie wylosowałem... :(
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 29.04.2011 22:25

Jestem ogromnie szczęśliwy, bo nie wylosowałem tego maila co go Uefa rozsyła.

Szczęściu trzeba pomagać, nie składałem żadnej aplikacji na te bilety.

Piajłem je jak jeszcze nie było
Dlatego też przestałem Tyskie pić

Serce w paski, drogie, ty to masz pod górkę. Piwo Tyskie to małe piwo. Od prądu trza Ci by się odciąć, od telefonu i internetu tyż. Bo to wszystko masz dzięki tej, no jakby Ci to delikatnie powiedzieć Tele-Fonice.

:lol:
wojan
Koneser

Postnapisał(a) wojan » 29.04.2011 22:29

FUX napisał(a):Nie wylosowałem... :(

Wylosowało mojego siostrzeńca :D :D
Ćwierćfinał i półfinał w Warszawie ... teraz trzeba będzie zrobić drugie losowanie - w rodzinie :lol: :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.04.2011 22:48

Kiepura napisał(a):
Piajłem je jak jeszcze nie było
Dlatego też przestałem Tyskie pić

Serce w paski, drogie, ty to masz pod górkę. Piwo Tyskie to małe piwo. Od prądu trza Ci by się odciąć, od telefonu i internetu tyż. Bo to wszystko masz dzięki tej, no jakby Ci to delikatnie powiedzieć Tele-Fonice.

:lol:

A i tu się mylisz kolego z niewłaściwej strony Błoń.
Wszystkie kable które mam w domu nie pochodzą z tej firmy, której imię wymieniłeś bluźniąc :lol:
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 30.04.2011 07:06

Serce w pasy napisał(a):
A i tu się mylisz kolego z niewłaściwej strony Błoń.
Wszystkie kable które mam w domu nie pochodzą z tej firmy, której imię wymieniłeś bluźniąc :lol:

A na słupie sprawdzałeś co za kabel leci ?
:D

Radziłbym też sprawdzić powiązania kapitałowe Twojego dostawcy kabli.

Rozumiem, że do Chorwacji bierzesz lampe naftową.

TELE-FONIKA Kable wygrała przetarg na dostawę kabli do Zakładu Energetycznego HEP w Chorwacji.

Przedmiotem przetargu było ok. 450 km aluminiowych kabli średnich napięć (20kV i 36kV) o wartości ok. 2,3 mln EUR oraz 250 km kabli 1kV o wartości ok. 1 mln EUR. Kable wykona zakład produkcyjny TF Kable Fabrika Kablova Zaječar d.o.o. w Serbii i będą one dostarczane sukcesywnie w latach 2011 – 2012.

HEP Group jest narodową spółką energetyczną Chorwacji, która od ponad wieku zajmuje się wytwarzaniem i dystrybucją energii elektrycznej. Grupa posiada zdolność wytwarzania ok. 4000 MW energii elektrycznej w elektrowniach i ok. 974 MW w elektrociepłowniach.

A żeby nie było, że nie na temat.

TELE-FONIKA Kable wygrała kolejne konkursy ofert na dostawy kabli na stadiony budowane dla potrzeb EURO 2012. Tym razem dotyczą one Stadionu Narodowego budowanego w Warszawie oraz stadionu Baltic Arena budowanego w Gdańsku.
Przedmiotem dostaw są kable niskich i średnich napięć, kable bezhalogenowe i niepalne oraz przewody elektroinstalacyjne.

TELE-FONIKA Kable rozpoczęła dostawy kompletnego systemu kablowego 110kV do budowy linii zasilających dwustronnie w energię elektryczną Stadion Narodowy w Warszawie w ramach projektu inwestycyjnego RWE Stoen Operator Sp. z o.o. realizowanego przez ZWSE MEGA-POL S.A.

Przedmiotem inwestycji jest budowa dwóch linii zasilających Stadion Narodowy z których jedna będzie linią rezerwową. Linia kablowa relacji RPZ Powiśle - RPZ Stadion ma projektowaną długość 1.5km metrów, w tym około 510 metrów będzie ułożone pod dnem rzeki Wisły. Druga linia relacji RPZ Stadion - RPZ Wschodnia ma projektowaną długość 4,35km. Będzie to pierwsza w Polsce elektroenergetyczna linia z wbudowanym wewnątrz kabla modułem światłowodowym służącym do monitoringu jego temperatury podczas eksploatacji. Kabel jest produkowany w Zakładzie Bydgoszcz.

Jest to kolejna „inwestycja stadionowa” w ramach EURO 2012 po Doniecku, Kijowie, Wrocławiu i Poznaniu w której wykorzystane są kable produkowane przez TELE-FONIKĘ Kable.

:papa:
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 30.04.2011 07:45

W naprawdę zwracacie uwagę na takie duperele? :roll:

To ciekawe, kto w tym kraju ogląda TVN 8)

:devil:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Po Euro 2012 pozostało ... ? No właśnie, komu, co? :) - strona 20
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone