Może blok reklamowy jeszcze leciał?
.png)
.png)
W niedzielę, przed finałem Euro 2012 przy wejściach do warszawskiej strefy kibica każdy może powiedzieć BBC i Solowi Campbellowi, że się mylą. "Sol - you are wrong! Z Polski nie wraca się w trumnie"
Wyślijmy trumny do Sola Campbella i BBC! Wypełnimy je pocztówkami z pozdrowieniami z Polski, ze zdjęciami bawiących się kibiców z całej Europy! Potem wyślemy je do Anglii do redakcji BBC i Sola Campbella.
.png)
Kiepura napisał(a):
Niech sobie tam wysyłają te kartki. Niestety to nic nie da. Jasny przekaz poszedł w świat i ani dobra atmosfera na Euro ani kartki tu nic nie pomogą.
.png)
Kiepura napisał(a):Niech sobie tam wysyłają te kartki. Niestety to nic nie da. Jasny przekaz poszedł w świat i ani dobra atmosfera na Euro ani kartki tu nic nie pomogą.
.png)
Raul73 napisał(a):Kiepura napisał(a):
Niech sobie tam wysyłają te kartki. Niestety to nic nie da. Jasny przekaz poszedł w świat i ani dobra atmosfera na Euro ani kartki tu nic nie pomogą.
Ale w świat poszły też informacje, zdjęcia, filmy i relacje z fantastycznej atmosfery w Polsce (na Ukrainie też), w świat poszły odpowiedzi dla Campbella od angielskich piłkarzy i to ich zdjęcie przy trumnie, w świat poszły wypowiedzi piłkarzy i trenerów wszystkich innych zespołów, którzy byli zaszokowani i zachwyceni atmosferą w Polsce, w świat poszła portugalska flaga "Dziękujemy Opalenica", w świat poszłą też irlandzka strona "Thank you Poland" z prawie ćwierć milionem wpisów.
To chyba aż nadto, żeby zagłuszyć głos jednego psychopaty Cambella, który teraz łatwego życia w angielskich mediach miał nie będzie.
Tak po prawdzie to przyznaję się, że i ja byłem trochę sceptycznie do tego wszystkiego nastawiony i nie spodziewałem się, że aż tak dobrze nam to Euro wyjdzie.
Angielska federacja piłkarska będzie skarżyć BBC, myślisz że zrobią to po cichu ?
Biorąc pod uwagę wszystkie Twoje dotychczasowe wpisy, to albo jesteś smutnym facetem, albo jesteś kotkiem pewnego prezesa.

.png)
.png)
weldon napisał(a):
Czy ci kibice piszą o tym co u nas widzieli, czy o tym, co im się wydaje?
.png)
.png)
weldon napisał(a):...
Myślę, że nad interpretujesz z ta kurtuazją.
I co? Twój fejsbuk, kontra moje fakty.
Od jutra świat znormalnieje, a my się obudzimy w świecie po Euro.
Już bez kibiców

.png)
Kiepura napisał(a):Tylko co ty z tymi kibicami ? Czegoś nie wiem ?
.png)
Kiepura napisał(a):
Tak było z zabieraniem babci dowodu i wieloma innymi fejsowymi akcjami.
.png)
weldon napisał(a):
Mi wystarczy to, co po Euro pozostało, a pozostała, ogólnie rzecz biorąc, bardzo dobra opinia i cała masa rzeczy, a których zamierzam zacząć korzystać
To wy się uparliście, ze mają decydujące zdanie na temat opinii o Polce
.png)
Raul73 napisał(a):To wy się uparliście, ze mają decydujące zdanie na temat opinii o Polce
Może nie decydujące, ale na pewno bardziej miarodajne i wiarygodne niż jakichś pismaków od siedmiu boleści.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.