Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać? [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Czy na plaży w Tučepi (zwłaszcza chodzi mi o jej południowo wschodni kraniec, w stronę Podgory) są zainstalowane prysznice ze słodką wodą?
Jadę tam pierwszy raz i rad bym wiedzieć
lichy napisał(a):Czy na plaży w Tučepi (zwłaszcza chodzi mi o jej południowo wschodni kraniec, w stronę Podgory) są zainstalowane prysznice ze słodką wodą? Jadę tam pierwszy raz i rad bym wiedzieć
Jeżeli chodzi Ci o tą plażę już za promenadą to tam nie ma prysznica
lichy napisał(a):Czy na plaży w Tučepi (zwłaszcza chodzi mi o jej południowo wschodni kraniec, w stronę Podgory) są zainstalowane prysznice ze słodką wodą? Jadę tam pierwszy raz i rad bym wiedzieć
Na plaży ze zdjęcia pryszniców nie ma. Jest to plaża już poza miasteczkiem, częściowo dla golasków . Od strony Tucepi plażują tekstylni, a od strony Podgory nudyści. Plaża jest cudna. Natomiast na plaży w samym miasteczku prysznice są.
Wczoraj wróciliśmy z Tucepi,prysznice są przy promenadzie,plaża naturystyczna oficjalna jest w stronę makarskiej,w stronę Podgory też są naturyści ale są i tekstylni,towarzystwo mieszane.