Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Plaza ??

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 22.04.2012 12:22

Ja na Pag bym się nie decydował...
gregor391
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gregor391 » 22.04.2012 13:57

A możesz uzasadnić swoją wypowiedź .
:D
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 22.04.2012 14:03

Trudno mi to opisać.
Byliśmy tam trzykrotnie na wycieczce.
Niczym, prócz sera i oliwnych drzew na końcu, cały półwyspo/wyspa nas nie zachwyciła.
Pag to mieścina warta spaceru. Na dłuższy pobyt raczej nie.
Takie me zdanie, choć innym może się podobać.
Łyso i goło.
Ja wolę się pokąpać, posiedzieć pod piniami z książką, przynieść sobie kawę, drinka, piwo z baru obok, połazić po piachu w wodzie.
Ale ja dziwny jestem.
Mimo, że mamy kwaterę ze 100m od plaży, to jedziemy ze 2km tam, gdzie głównie Chorwaci przychodzą się pobyczyć...
gregor391
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gregor391 » 22.04.2012 15:26

:D A już myślałem jakieś inne uwagi :) plaży jest dużo z tego co wyczytalem , z tego co zauważyłem z fotorelacji klimat dla mnie( nie mała wioska i nie duże miasto) podziele się wrażeniami jak wrócę :) chociaż jeszcze długo trzeba czekać. Bardziej mi chodziło o rodzaj plaż i czy potrzebujemy buty do wody:)
Amikol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Amikol » 22.04.2012 19:00

na Pagu byłem i mnie i rodzinie też się podobało , zależy czego się oczekuje, jedni jeżdżą ciągle w to samo miejsce bo wydaje się im że inne miejsce będzie gorsze a ja wychodzę z założenia że za każdym razem warto odkryć coś innego ,na Pagu jest dużo ciekawych plaż ( różnych) ine miejsca też są ciekawe, warto poczytać relacje z Pagu żeby dowiedzieć się więcej ,a buty do wody......to nie jest wielki wydatek ,czy kupisz u nas czy już na miejscu ,czy są konieczne ? zdania są podzielone, lepiej mieć bo plaże są różne chyba że uważasz inaczej ,przymusu nie ma ............Pag jest warty odwiedzenia choćby z tego powodu żeby porównać do innych miejsc ,a skoro ma swoich wielbicieli to znaczy że warto tam jechać ...polecam
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone