napisał(a) Marek73 » 24.04.2017 07:35
andy13 napisał(a):witam.
poczytałem trochę komentarzy co do dojazdu już w samym Pisaku i mam lekki (na razie) niepokój...
mniejsza z tym.... Apartnami Sonja Put Vrulje 57 - czy ma ktoś jakieś doświadczenia z tym obiektem? fotografie z samego obiektu oglądnięte

bardziej interesuje mnie możliwość dotarcia do plaż - raczej tych mniejszych niż miejskiej.
pozdrawiam A
Nie pękaj. Byliśmy pod tym adresem w 2014 roku i było spoko. Dojazd elegancki, na 100% nie trudniejszy od manewrowania pod blokiem na zatłoczonym osiedlu. Chyba, że ktoś prawo jazdy na ładne oczy dostał to może trochę pomarudzić. Właściciele udostępnili nam garaż więc to też był dodatkowy atut. Przepiękna panorama i spokojne wieczory. Widzę, że lokum zmieniło nazwę (kiedyś nazywało się Apartmani Simić) więc pewnie zaszły jakieś zmiany własnościowe, ale to przecież nie rzutuje na lokalizację

.
Na wprost wyjścia z apartamentu schodząc schodkami (stromymi) w dół dotrzecie do miejsca w którym można wskoczyć do wody. Ale jest malutkie więc raczej aby wejść, popływać i wrócić. Na plażę chodziliśmy na lewo od apartamentu, na sam koniec ulicy Put Vrulje. Jest kawałek (w sumie jakieś 250 metrów) no i oczywiście trzeba zejść na dół i to daje trochę popalić. Ale po trzech dniach będziecie śmigać jak kozice. Taki urok miejsca i trzeba to brać z dobrodziejstwem inwentarza. Za to plażyczka czysta, z niewielką ilością ludzi (przynajmniej pod koniec sierpnia) i ładnymi widokami. Warto się pomęczyć wracając do chałupy