slapol napisał(a):Przez 4 dni sprzedano u nas 21 000 biletów na Wisełkę (25.11)
Na ten krzywy Szmaciak?
.png)
Bocian napisał(a):slapol napisał(a):Przez 4 dni sprzedano u nas 21 000 biletów na Wisełkę (25.11)
Na ten krzywy Szmaciak?
Bocian napisał(a):slapol napisał(a):Przez 4 dni sprzedano u nas 21 000 biletów na Wisełkę (25.11)
Na ten krzywy Szmaciak?
Janusz Bajcer napisał(a):Bocian napisał(a):slapol napisał(a):Przez 4 dni sprzedano u nas 21 000 biletów na Wisełkę (25.11)
Na ten krzywy Szmaciak?
Szmaciak jest OK![]()
ale że na słabą Wisełkę
Janusz Bajcer napisał(a):Bocian napisał(a):slapol napisał(a):Przez 4 dni sprzedano u nas 21 000 biletów na Wisełkę (25.11)
Na ten krzywy Szmaciak?
Szmaciak jest OK![]()
ale że na słabą Wisełkę
.png)
slapol napisał(a):Słabo w Pucharach, nie znaczy słabo w Lidze
realista2 napisał(a):slapol napisał(a):Przez 4 dni sprzedano u nas 21 000 biletów na Wisełkę (25.11)
a ile kosztują bilety ?
.png)
Na ten krzywy Szmaciak?
Szmaciak jest OK![]()
ale że na słabą Wisełkę
slapol napisał(a):Przez 4 dni sprzedano u nas 21 000 biletów na Wisełkę (25.11)
Kiepura napisał(a):...slapol napisał(a):Przez 4 dni sprzedano u nas 21 000 biletów na Wisełkę (25.11)
To bagno przy bramkach to już wyschło ? Bo u nas bramkarz to ciężkawy jest.
A parking jakiś już jest czy na stadion trzeba wpław przez rozlewiska Odry sie przeprawiać ?
.png)
slapol napisał(a):Parking w części jest, ale drogi...więc Krakusy pewnie zaparkują parę kilometrów dalej za free i dojadą stopem
slapol napisał(a):...jedynie Szczęsny utknął przy strzale Balotellego![]()
miłoszek napisał(a):Slapol
Do zobaczenia na stadionie ,właśnie kupiłem dwa bilety.
Kiepura napisał(a):slapol napisał(a):Parking w części jest, ale drogi...więc Krakusy pewnie zaparkują parę kilometrów dalej za free i dojadą stopem
Jak drogi ? I duży ? Ile godzin przed meczem trza być by znależć miejsce ?
Jak w ogóle Krakusów tam puszczą...
.png)
slapol napisał(a):Jeśli chodzi o ligę, jak wiesz odbył się tylko 1 mecz z Lechią, gdzie był komplet ok. 43 tys. ludzi. Ja podjechałem autem w okolice i zrobiłem 1,5 km spacer. Było ok. Nie wyobrażam sobie czekania na wyjazd z parkingu przy stadionie (to chyba jeszcze nie ten moment na parkowanie tam - nawet gdyby kupić miejsce postojowe), chociaż widziałem na parkingu mnóstwo wolnych miejsc - ludzie chyba założyli, że będzie ciasno.
Polecam ew. zaparkowanie w ciągu ul. Legnickiej - Lotniczej i podjechanie tramwajem.
Jeśli będziesz zainteresowany zasadami parkowania na tą imprezę (także dla Krakusów) mogę zapytać u źródła.
Pozdrav