Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 16.11.2011 13:48

slapol napisał(a):Przez 4 dni sprzedano u nas 21 000 biletów na Wisełkę (25.11) :lol:

Na ten krzywy Szmaciak? :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.11.2011 13:55

Bocian napisał(a):
slapol napisał(a):Przez 4 dni sprzedano u nas 21 000 biletów na Wisełkę (25.11) :lol:

Szmaciak jest OK :wink: :lol: ale że na słabą Wisełkę 8O
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.11.2011 14:20

Bocian napisał(a):

Yes, jak tak dalej pójdzie to znowu się uzbiera ze 40 tys. :wink: :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.11.2011 14:21

Janusz Bajcer napisał(a):
Bocian napisał(a):

Słabo w Pucharach, nie znaczy słabo w Lidze :lol:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 16.11.2011 14:24

Bocian napisał(a):

Jaki ok? :)
forum/viewtopic.php?p=833872&highlight=#833872
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.11.2011 14:36

slapol napisał(a):Słabo w Pucharach, nie znaczy słabo w Lidze :lol:

Ostatnio w Lidze tez słabo Wisełce idzie
(vide Cracovia i Podbeskidzie)

Zła passa kiedyś się kończy, oby nie przekonał się o tym Lenczy(k) :wink:
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 16.11.2011 15:05

a ile kosztują bilety ?
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.11.2011 15:23

realista2 napisał(a):

a ile kosztują bilety ?

CENNIK BILETÓW
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 16.11.2011 16:42

Bocian napisał(a):

Oni tam przyjdą dla Śląska :wink:

No przynajmniej powinni.

To bagno przy bramkach to już wyschło ? Bo u nas bramkarz to ciężkawy jest.

A parking jakiś już jest czy na stadion trzeba wpław przez rozlewiska Odry sie przeprawiać ?
:D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.11.2011 17:44

Kiepura napisał(a):...

To bagno przy bramkach to już wyschło ? Bo u nas bramkarz to ciężkawy jest.

A parking jakiś już jest czy na stadion trzeba wpław przez rozlewiska Odry sie przeprawiać ?
:D

No chyba widziałeś, że Buffon się nie zapadał :lol: ...jedynie Szczęsny utknął przy strzale Balotellego :wink:

Parking w części jest, ale drogi...więc Krakusy pewnie zaparkują parę kilometrów dalej za free i dojadą stopem :D
miłoszek
Odkrywca

Postnapisał(a) miłoszek » 16.11.2011 17:47

Slapol
Do zobaczenia na stadionie ,właśnie kupiłem dwa bilety.
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 16.11.2011 18:42

slapol napisał(a):Parking w części jest, ale drogi...więc Krakusy pewnie zaparkują parę kilometrów dalej za free i dojadą stopem :D

Jak drogi ? I duży ? Ile godzin przed meczem trza być by znależć miejsce ?

Jak w ogóle Krakusów tam puszczą :cry:

slapol napisał(a):...jedynie Szczęsny utknął przy strzale Balotellego :wink:

No to się wyjaśniło czemu on tak stał.

Czyli szykuje się coś takiego (od 12min01sek) :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.11.2011 21:48

miłoszek napisał(a):Slapol
Do zobaczenia na stadionie ,właśnie kupiłem dwa bilety.

To pewnie kibicujesz Waldkowi Sobocie :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.11.2011 22:30

Kiepura napisał(a):
slapol napisał(a):Parking w części jest, ale drogi...więc Krakusy pewnie zaparkują parę kilometrów dalej za free i dojadą stopem :D

Jak drogi ? I duży ? Ile godzin przed meczem trza być by znależć miejsce ?

Jak w ogóle Krakusów tam puszczą :cry:...

W zależności od organizatora imprezy inne były postanowienia co do parkingu.

Na walce Adamek - Kliczko zamknięty był zjazd (z Autostradowej Obwodnicy Wrocławia) Wrocław - Stadion i dojazd był mocno utrudniony.

Na koncercie Georgea Michaela zjazd był czynny ale nie wiem czy była zadyma korkowa.

Np. na meczu z Włochami (w zapowiedziach) zamierzano udostępnić tylko 1100 miejsc parkingowych dla : "swoich - typu VIP" :wink: , niepełnosprawnych i potem "kto pierwszy ten lepszy" itp. (docelowo zaplanowano ok. 4500 miejsc - nie wiem ile na dzień dzisiejszy można wykorzystać).
Parking miał kosztować 20 zł. Tu jednak organizatorem był PZPN i on decydował. Na meczu z Włochami nie byłem i nie wiem jak to wyglądało w praktyce

Jeśli chodzi o ligę, jak wiesz odbył się tylko 1 mecz z Lechią, gdzie był komplet ok. 43 tys. ludzi. Ja podjechałem autem w okolice i zrobiłem 1,5 km spacer. Było ok. Nie wyobrażam sobie czekania na wyjazd z parkingu przy stadionie (to chyba jeszcze nie ten moment na parkowanie tam - nawet gdyby kupić miejsce postojowe), chociaż widziałem na parkingu mnóstwo wolnych miejsc - ludzie chyba założyli, że będzie ciasno.
Polecam ew. zaparkowanie w ciągu ul. Legnickiej - Lotniczej i podjechanie tramwajem.

Jeśli będziesz zainteresowany zasadami parkowania na tą imprezę (także dla Krakusów) mogę zapytać u źródła.
Pozdrav
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 17.11.2011 14:37

slapol napisał(a):Jeśli chodzi o ligę, jak wiesz odbył się tylko 1 mecz z Lechią, gdzie był komplet ok. 43 tys. ludzi. Ja podjechałem autem w okolice i zrobiłem 1,5 km spacer. Było ok. Nie wyobrażam sobie czekania na wyjazd z parkingu przy stadionie (to chyba jeszcze nie ten moment na parkowanie tam - nawet gdyby kupić miejsce postojowe), chociaż widziałem na parkingu mnóstwo wolnych miejsc - ludzie chyba założyli, że będzie ciasno.
Polecam ew. zaparkowanie w ciągu ul. Legnickiej - Lotniczej i podjechanie tramwajem.

Jeśli będziesz zainteresowany zasadami parkowania na tą imprezę (także dla Krakusów) mogę zapytać u źródła.
Pozdrav

Dzięki za informacje. Ogólnie nie jest żle.
Jeśli chodzi o parkowanie.

Bo ze względu na piątkowy termin szansę na obejrzenie "szmaciaka" na razie oceniam na kilka procent. :cry:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone