Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 23.11.2011 09:58

Nie zamierzam dyskutować o kibicowaniu z osobą która ma mgliste pojęcie o historii, strukturach i zasadach jakie obowiązują w grupach kibicowskich klubu któremu kibicuje. Sam fakt,że nie widziałeś prób zwalczenia nas na trybunach na Ł3 dyskwalifikuje Cię w moich oczach jako osobę którą wie coś w temacie kibiców.
Jak sam piszesz nie jesteś zaangażowany w ruch kibicowski na Ł3.
Stąd moja niechęć do dyskusji na ten temat. Po prostu przerobiłem już setki rozmów z osobami dla których kibic to klient i nie da się takich osób przekonać do pewnego punktu widzenia. Szanuję takie podejście, trochę je rozumiem ale nie widzę sensu w wałkowaniu po raz n-ty dlaczego ITI sp...laj.
O reszcie czyli piłkarzach, działaczach i piłce chętnie podyskutuję.
Chyba teraz wyszło kto jak podchodzi dla tematu.
Dla mnie reszta to piłkarze, działacze itd dla niektórych reszta to kibice. Szanuje to ale w dyskusje o tym wchodzić nie będę.
Ostatnio edytowano 23.11.2011 10:17 przez Sven, łącznie edytowano 2 razy
Morski Pas
Koordynator konkursów

Postnapisał(a) Morski Pas » 23.11.2011 12:28

Jest jakiś błąd w oprogramowaniu, bo skasowałem pusty post, a zniknęła cała pięćdziesiąta strona. Napisałem ten post i strona wróciła na miejsce.
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 23.11.2011 14:34

Sven podziwiam pasję choć twojego rozumowania zupełnie nie rozumiem. Faktycznie nie widziałem prób zwalczania Was na trybunach na Ł3. Daj szansę takim jak ja. Napisz jak było. Tak jak pisałeś o Bukareszcie.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.11.2011 14:50

Powiedzcie lepiej chłopaki, czy dzisiaj Zagłębie jest w stanie urwać Wam chociażby punkcik....bo tak by mi pasowało :wink: :lol:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 23.11.2011 15:16

slapol napisał(a):Powiedzcie lepiej chłopaki, czy dzisiaj Zagłębie jest w stanie urwać Wam chociażby punkcik....bo tak by mi pasowało :wink: :lol:

Wyjmij lepiej chłopie, szpilki z laleczki Bakero, bo niektórzy na zawał jebną :):)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.11.2011 15:19

Bocian napisał(a):
slapol napisał(a):Powiedzcie lepiej chłopaki, czy dzisiaj Zagłębie jest w stanie urwać Wam chociażby punkcik....bo tak by mi pasowało :wink: :lol:

Wyjmij lepiej chłopie, szpilki z laleczki Bakero, bo niektórzy na zawał jebną :):)

:lool: :lool: :lool:
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 23.11.2011 15:40

Slapol Legia dzisiaj wygra , przegra albo zremisuje 8) innego rozwiązania nie ma
a tak na poważnie - nie ma opcji żeby ZL coś ugrało

realista idzie zima więc może się skuszę na opowieści o tym jak to dobre chłopaki ze złym Walterem wojowali i co z tego wyszło :

za siedmioma górami, za siedmioma rzekami był sobie klub..........

8)
tak żeby było co wnukom opowiadać :wink:
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 23.11.2011 15:48

Nawet autobus w bramce nie pomoże Zagłębiu. Kuciak nie puścił gola w siedmiu kolejnych meczach. Szykuje się ósmy.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.11.2011 15:51

realista2 napisał(a):Nawet autobus w bramce nie pomoże Zagłębiu....

Poloniści też tak mówili :wink: :lol:
Liquid
Cromaniak

Postnapisał(a) Liquid » 23.11.2011 20:21

No cóż... z MP 2011/2012 czas się już pożegnać, pozostaje walka o 3-cie miejsce w lidze. Zagadką tylko pozostaje czy Śląsk czy Legia zostanie MP. Kibicuję oczywiście Śląskowi choć na pewno w walce o LM Legia jest lepiej poukładaną drużyną. A tak kibice Legii narzekali na Maciusia. Zawsze uważałem go za dobrego trenera i żałowałem że mu podziękowano w Wiśle.
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 23.11.2011 20:31

Slapol w piątek dostajecie bęcki od Wisly i kto wychodzi na lidera?
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 23.11.2011 20:41

Podszywacz Maciuś dostał dobry materiał i ma z czego kroić. Legia ma wreszcie super skład. Dla mnie numero uno to Danijel Ljuboja. Nie tylko gra, ale robi show. Najprawdziwsza z najprawdziwszych mega gwiazda jakiej dawno w naszej lidze nie było. Jego wpływ na młodzież już jest widoczny.
Liquid
Cromaniak

Postnapisał(a) Liquid » 23.11.2011 22:10

realista2 napisał(a):Slapol w piątek dostajecie bęcki od Wisly i kto wychodzi na lidera?

Żartujesz ?
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.11.2011 08:39

Sorki....edit...(przez pomyłkę mi się wyciachało :cry: )...podkreślałem tu ponownie, że Wisła to Wisła i czasami z 1 punktu należy się cieszyć, a nie napinać przed meczem....no i to co Realista zacytował poniżej, że łatwiej przeżyć ew. porażkę z Wisłą niż z Legią :lol:
Ostatnio edytowano 24.11.2011 21:51 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 4 razy
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 24.11.2011 08:51

slapol napisał(a):Realista, nawet ew. porażkę z Wisełką przeżyję....ale z Legią :?: 8O :wink:

W Hiszpanii też nie mogą przeżyć przegranej z Realem, a we Francji z PSG ?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone