Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.11.2011 11:43

realista2 napisał(a):
slapol napisał(a):Realista, nawet ew. porażkę z Wisełką przeżyję....ale z Legią :?: 8O :wink:

W Hiszpanii też nie mogą przeżyć przegranej z Realem, a we Francji z PSG ?

Za WYSOKIE porównanie :wink: :lol:
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 24.11.2011 20:44

podszywacz napisał(a):No cóż... z MP 2011/2012 czas się już pożegnać, pozostaje walka o 3-cie miejsce w lidze. Zagadką tylko pozostaje czy Śląsk czy Legia zostanie MP. Kibicuję oczywiście Śląskowi choć na pewno w walce o LM Legia jest lepiej poukładaną drużyną. A tak kibice Legii narzekali na Maciusia. Zawsze uważałem go za dobrego trenera i żałowałem że mu podziękowano w Wiśle.

Sezon się jeszcze nie skończył i wszystko jeszcze może się stać.

Ps. A "ogórkowy" Apoel, którego podobno połowa polskich drużyn miała zjeść na śniadanie właśnie awansował do 1/8 LM. :?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.11.2011 21:09

Kiepura napisał(a):....
Ps. A "ogórkowy" Apoel, którego podobno połowa polskich drużyn miała zjeść na śniadanie właśnie awansował do 1/8 LM. :?

Właśnie "niedoceniani" niejednokrotnie kopią dupy teoretycznie lepszym....HEJ ŚLĄSK :!: :wink: :lol:
sviva
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sviva » 24.11.2011 21:27

Sven napisał(a):Nie zamierzam dyskutować o kibicowaniu z osobą która ma mgliste pojęcie o historii, strukturach i zasadach jakie obowiązują w grupach kibicowskich klubu któremu kibicuje. Sam fakt,że nie widziałeś prób zwalczenia nas na trybunach na Ł3 dyskwalifikuje Cię w moich oczach jako osobę którą wie coś w temacie kibiców.
Jak sam piszesz nie jesteś zaangażowany w ruch kibicowski na Ł3.
Stąd moja niechęć do dyskusji na ten temat. Po prostu przerobiłem już setki rozmów z osobami dla których kibic to klient i nie da się takich osób przekonać do pewnego punktu widzenia. Szanuję takie podejście, trochę je rozumiem ale nie widzę sensu w wałkowaniu po raz n-ty dlaczego ITI sp...laj.

Nie no czytam takie coś i mnie szlak jasny trafia...
Ty wiesz jak "łatwo, miło i przyjemnie" jest kibicować Legii mieszkając we Wrocławiu? Uważacie się za męczenników... Przyszedł sponsor, władował w klub olbrzymie pieniądze, wyciągnął z dołka a w zamian słyszy "jeszcze jeden!. Ja na miejscu Waltera dawno bym się zwinął kazał oddać pieniądze i by była 2 liga. Po co mieć drużynę na miarę mistrzostwa, grającą efektownie i skutecznie, sprowadzać Żewłaka i Ljuboję skoro się słyszy ITI s*********"...
Ja bym krzyczał Miklas s******** i zabierz ze sobą Jóźwiaka.
Ale cen biletów nie pochwalam.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.11.2011 21:45

U nas jest fajna inicjatywa na jutro - prawdziwi kibice (nie takie pikniki jak ja
:wink:) doprowadzili do wydrukowania ponad 40 tys. śpiewników, które zostaną rozłożone na wszystkie siedzenia przed meczem :!:

Zatem, jak piknikowe towarzystwo skorzysta z "budki suflera", jak ryknie CAŁY tłum.... to drżyjcie wrogowie :wink: :lol: (wyj. w piątek - przyjaciele :lol: )
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 24.11.2011 22:21

slapol napisał(a):Zatem, jak piknikowe towarzystwo skorzysta z "budki suflera", jak ryknie CAŁY tłum.... to drżyjcie wrogowie :wink: :lol: (wyj. w piątek - przyjaciele :lol: )

Radzilbym też potrenować jak się cienko śpiewa. Będzie jak znalazł jak was w piątek skroją przyjaciele, a na wiosnę przyjadą "wrogowie".
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.11.2011 22:32

realista2 napisał(a):
slapol napisał(a):Zatem, jak piknikowe towarzystwo skorzysta z "budki suflera", jak ryknie CAŁY tłum.... to drżyjcie wrogowie :wink: :lol: (wyj. w piątek - przyjaciele :lol: )

Radzilbym też potrenować jak się cienko śpiewa. Będzie jak znalazł jak was w piątek skroją przyjaciele, a na wiosnę przyjadą "wrogowie".

Złośliwiec :wink: :twisted:
Nie ma wyjścia, trzeba puknąć "przyjaciół' i "wrogów" :lol:
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 25.11.2011 09:17

sviva napisał(a):
Sven napisał(a):Nie zamierzam dyskutować o kibicowaniu z osobą która ma mgliste pojęcie o historii, strukturach i zasadach jakie obowiązują w grupach kibicowskich klubu któremu kibicuje. Sam fakt,że nie widziałeś prób zwalczenia nas na trybunach na Ł3 dyskwalifikuje Cię w moich oczach jako osobę którą wie coś w temacie kibiców.
Jak sam piszesz nie jesteś zaangażowany w ruch kibicowski na Ł3.
Stąd moja niechęć do dyskusji na ten temat. Po prostu przerobiłem już setki rozmów z osobami dla których kibic to klient i nie da się takich osób przekonać do pewnego punktu widzenia. Szanuję takie podejście, trochę je rozumiem ale nie widzę sensu w wałkowaniu po raz n-ty dlaczego ITI sp...laj.

Nie no czytam takie coś i mnie szlak jasny trafia...
Ty wiesz jak "łatwo, miło i przyjemnie" jest kibicować Legii mieszkając we Wrocławiu? Uważacie się za męczenników... Przyszedł sponsor, władował w klub olbrzymie pieniądze, wyciągnął z dołka a w zamian słyszy "jeszcze jeden!. Ja na miejscu Waltera dawno bym się zwinął kazał oddać pieniądze i by była 2 liga. Po co mieć drużynę na miarę mistrzostwa, grającą efektownie i skutecznie, sprowadzać Żewłaka i Ljuboję skoro się słyszy ITI s*********"...
Ja bym krzyczał Miklas s******** i zabierz ze sobą Jóźwiaka.
Ale cen biletów nie pochwalam.

kibicowałbyś w 2 lidze ?
Miklas to człowiek Waltera - każdy normalny właściciel wywaliłby takich nieudaczników
Nikt nie uważa się za męczennika. Ale na chwyty poniżej pasa odpowiada się tak samo.
Kibicujesz (L) we Wrocławiu. Zdaję sobie sprawę, że to nie sielanka. Ale pomyśl o chłopakach z "Paka z grodu Kraka" :wink:
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 25.11.2011 09:19

Kiepura napisał(a):Sezon się jeszcze nie skończył i wszystko jeszcze może się stać.

Nawet najwięksi optymiści są zdania że w sytuacji ewentualnej porażki, strata 13 pkt jest po prostu nie do odrobienia.
Kiepura napisał(a):Ps. A "ogórkowy" Apoel, którego podobno połowa polskich drużyn miała zjeść na śniadanie właśnie awansował do 1/8 LM. :?

Wisła jest znienawidzona przez media opanowane przez różne ITI itp. Czepiają się wszystkiego, na pomocy sędziów zaczynając a na urodzie stadionu kończąc.
sviva
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sviva » 25.11.2011 10:13

slapol napisał(a):U nas jest fajna inicjatywa na jutro - prawdziwi kibice (nie takie pikniki jak ja
:wink:) doprowadzili do wydrukowania ponad 40 tys. śpiewników, które zostaną rozłożone na wszystkie siedzenia przed meczem :!:

Zatem, jak piknikowe towarzystwo skorzysta z "budki suflera", jak ryknie CAŁY tłum.... to drżyjcie wrogowie :wink: :lol: (wyj. w piątek - przyjaciele :lol: )

no to pośpiewamy razem na stadionie ;)

ja kibicuję większosci polskich drużyn, niezależnie od miasta, poglądów, wiadomo, że niektórym bardziej a niektórym mniej. mam zdjęcia i z Wisły i z Lecha i z Warszawy, Wrocławia, Gdańska. Ja tam czuję się Polakiem i nic co polskie nie jest mi obce ...;) Jak chcecie to z pamięci wam pierwsze jedenastki większości polskich klubów ekstraklasowych wyrecytuję...;)
A Legię to chyba zaszczepił mi dziadek i tak zostało ;)
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 25.11.2011 22:26

0:1 8O toż to panie szok! Ale i radość wielka :wink: Wygrany mecz o 6 pkt.
sztanga
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) sztanga » 25.11.2011 22:30

podszywacz napisał(a):0:1 8O toż to panie szok! Ale i radość wielka :wink: Wygrany mecz o 6 pkt.

Dobry mecz ze strony Wisły ! wreszcie !
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 25.11.2011 22:49

sztanga napisał(a):Dobry mecz ze strony Wisły ! wreszcie !

Dobry to fakt ale dupkę nam uratował Pareiko bez dwóch zdań. Miał dziś dzień konia.
witpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witpol » 26.11.2011 09:05

realista2 napisał(a):Slapol w piątek dostajecie bęcki od Wisly i kto wychodzi na lidera?

Powoli sprawdza się Twój scenariusz - oby :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.11.2011 10:56

podszywacz napisał(a):0:1 8O toż to panie szok! Ale i radość wielka :wink: Wygrany mecz o 6 pkt.

Potwierdzam, SZOK 8O
Ale będę się cieszył jak "szok zwycięski" zostanie przedłużony :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone