.png)
lukas774 napisał(a):W między czasie były wygrane mecze u siebie o herbową tarcze Krakowa
lukas774 napisał(a):w Krakowie to CRACOVIA JEST PANY !!!!!!!!!
.png)
podszywacz napisał(a):lukas774 napisał(a):W między czasie były wygrane mecze u siebie o herbową tarcze Krakowa
Zapomniałeś o wygranym przez Cracovię Pucharze o paczkę słonych paluszków LajkonikA tak na poważnie, Święta Wojna liczy się wyłącznie w meczach oficjalnych, te 26 lat to powtórzę, Wisła nie odniosła porażki na pasiastym boisku.
lukas774 napisał(a):w Krakowie to CRACOVIA JEST PANY !!!!!!!!!
Rozumiem kolego Twoją euforię bo sytuacja taka zdarza się tak rzadko jak pojawienie się komety na niebie ale na Boga, nie powtarzaj się już !
.png)
podszywacz napisał(a):szary779 napisał(a):krakuscity napisał(a):Jakie bzdury synku?
Dawna Wisła to był milicyjny, klub!
Nie warto się kopać z koniem- to tak jakbyś dyskutował z prezesem Jarosławem
Masz rację. Nie warto. 99,9% kibiców Spadcovii zawęża swoje kibicowskie poglądy do "antywisły" i "GTS". Powinno mi być ich żal a nie jest
.png)
szary779 napisał(a):podszywacz napisał(a):szary779 napisał(a):krakuscity napisał(a):Jakie bzdury synku?
Dawna Wisła to był milicyjny, klub!
Nie warto się kopać z koniem- to tak jakbyś dyskutował z prezesem Jarosławem
Masz rację. Nie warto. 99,9% kibiców Spadcovii zawęża swoje kibicowskie poglądy do "antywisły" i "GTS". Powinno mi być ich żal a nie jest
Jeśli nie ponimajesz: z krakowskich drużyn kibicuję Cracovii a ty jesteś typem prezesa J. Trzeba wiedzieć kiedy zejść ze sceny i przełknąć gorzką jakby nie było pigułkę. Weź pigułkę....weź pigułkę
.png)

.png)
anakin napisał(a):Ja chciałem tylko zapytać.........ile zostało z tego...?!?
Żałośni jesteście i jedni i drudzy.
A we wczorajszych derby Nędza wygrała z Bidą.
I nie mam tu na myśli budżetów obu klubów.
.png)
lukas774 napisał(a):W Krakowie jest wojna między bandami huliganów, natomiast normalni ludzie żyją ze sobą w zgodzie.

lukas774 napisał(a): normalni ludzie żyją ze sobą w zgodzie.
podszywacz napisał(a):Ochłoń scyzoryku bo Ci żyłka pęknie
podszywacz napisał(a):Kto Ci zrobił taki kisiel z mózgu że wypisujesz takie bzdury?
podszywacz napisał(a):Masz mądralo.
podszywacz napisał(a): sam zachowujesz się jak prezes J. -
.png)
anakin napisał(a):lukas774 napisał(a): normalni ludzie żyją ze sobą w zgodzie.
No.
Widzę.podszywacz napisał(a):Ochłoń scyzoryku bo Ci żyłka pękniepodszywacz napisał(a):Kto Ci zrobił taki kisiel z mózgu że wypisujesz takie bzdury?podszywacz napisał(a):Masz mądralo.podszywacz napisał(a): sam zachowujesz się jak prezes J. -
krakuscity napisał(a): Młody jesteś i g ... wiesz