podszywacz napisał(a):: Derby wygra WIELKA WISŁA.
Teraz to już pojechałeś po bandzie. Trzeba było dodać była wielka i byłoby OK.
Dzisiejsza Wisła, polska drużyna bez Polaków to już nie to.
.png)
realista2 napisał(a):podszywacz napisał(a):: Derby wygra WIELKA WISŁA.
Teraz to już pojechałeś po bandzie. Trzeba było dodać była wielka i byłoby OK.
Dzisiejsza Wisła, polska drużyna bez Polaków to już nie to.
Janusz Bajcer napisał(a):
Ciekawe co napiszesz jak derby wygra WIELKA CRACOVIA![]()
.png)
podszywacz napisał(a):Nic nie napiszę bo po prostu Cracovia nie wygra a po drugie nie ma wielkiej Cracovii![]()
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):podszywacz napisał(a):Nic nie napiszę bo po prostu Cracovia nie wygra a po drugie nie ma wielkiej Cracovii![]()
Wielkiej Wisły też nie ma, utopiona w Tamizie![]()
.png)
.png)
pawelli napisał(a):[Mistrz Polski przegrywa ze średniakiem tamtejszej ligi .... nie przynosi to dumy polskiej lidze ....
a wracając do sędziów - to nikomu tak nie sprzyjają jak klubowi z rzeką w nazwie .....
.png)
realista2 napisał(a):Pawelli nie rozpędzaj się za bardzo. Ten średniak z najmocniejszej ligi poległ w Krakowie. Natomiast o sędziowskim sprzyjaniu drużynom z czołówki nie da się już czytać. Wymyśl coś oryginalniejszego i czekamy kiedy wreszcie stadion Korony przestanie świecić pustkami.
.png)
Obecna Legia opiera się na wychowankach i oto tu chodzi.
slapol napisał(a):Jutrzejsze derby dla Wisełki i Śląska - tak obstawiam![]()
Od przedwczoraj postanowiłem trzymać kciuki jedynie za "swoich"![]()
Jeśli wg niektórych kibicowanie polskim drużynom w pucharach to obciach i schiza....olewam Lecha i Widzew(zresztą tak naprawdę Widzewa to nie dotyczy, bo o puchary, to chyba mogą zagrać tylko w totka...
![]()
)
Bocian napisał(a):slapol napisał(a):Jutrzejsze derby dla Wisełki i Śląska - tak obstawiam![]()
Jeśli wg niektórych kibicowanie polskim drużynom w pucharach to obciach i schiza....olewam Lecha i Widzew(zresztą tak naprawdę Widzewa to nie dotyczy, bo o puchary, to chyba mogą zagrać tylko w totka...
![]()
)
Oj tam, oj tam, każdemu się zdarzy we frajerski sposób dać sobie strzelić siatę w ostatniej minucie regulaminowego czasu gry
slapol napisał(a):Bocian napisał(a):slapol napisał(a):Jutrzejsze derby dla Wisełki i Śląska - tak obstawiam![]()
![]()
)
Oj tam, oj tam, każdemu się zdarzy we frajerski sposób dać sobie strzelić siatę w ostatniej minucie regulaminowego czasu gry
Natyrliś....tylko przedtem mnie to nie pasjonowało...a teraz się chichram...
.png)
Kiepura napisał(a):...
pawelli napisał(a):Mistrz Polski przegrywa ze średniakiem tamtejszej ligi .... nie przynosi to dumy polskiej lidze ....
Kiepura napisał(a):Kolega z Kielc ... w tym temacie ma kilka wpisów, z czego 90 procent to o Wiśle, wiadomo jakich. O swoim klubie jeden.