Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 14.01.2016 21:00

arkona napisał(a):zawodnik umierający na boisku za Wisełkę Małecki

Ale ostatnio to on umierał za Pogoń :lool:

Nie mogliście go sobie zatrzymać. :?
arkona
Cromaniak

Postnapisał(a) arkona » 14.01.2016 22:13

Kiepura napisał(a):

Serca byśmy nie mieli. Tak go chcieliście, że rozwiązał kontrakt pół roku przed końcem, pewnie oferta Wisły była o wiele korzystniejsza finansowo. Bardzo waleczny zawodnik. Na puchary będzie jak znalazł, bo u nas w PP był dwa razy bardziej skuteczny niż w lidze. Odpowiednio w PP 2 bramki w lidze 1 bramka przez 2 lata kontraktu.
dario7
Cromaniak

Postnapisał(a) dario7 » 15.01.2016 09:45

Kiepura napisał(a):

dario7 napisał(a):Po pierwsze - dlaczego prezes piszesz dużą literą według mnie powinna być jak najmniejsza

Masz jakiś problem z Prezesem. Zamyka Ci seryjnie stadion czy cuś ?

[/quote]

po 1. sięgnij do słownika PWN
po 2. ..... raczej czy cuś :mrgreen:
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 15.01.2016 21:20

arkona napisał(a):
Kiepura napisał(a):

Serca byśmy nie mieli. Tak go chcieliście, że rozwiązał kontrakt pół roku przed końcem, pewnie oferta Wisły była o wiele korzystniejsza finansowo. Bardzo waleczny zawodnik. Na puchary będzie jak znalazł, bo u nas w PP był dwa razy bardziej skuteczny niż w lidze. Odpowiednio w PP 2 bramki w lidze 1 bramka przez 2 lata kontraktu.

Sądząc po lodowatych komentarzach na forach wiślackich, to wytłuszczone dotyczy tylko wąskiej grupy kibiców, niestety wpływowej.

Z resztą wypowiedzi , o ile dobrze rozumiem sarkazm, no cóż, trudno się nie zgodzić.
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 02.02.2016 19:20

Nefer napisał(a):Hamalainen w Legii

I Cierzniak też.

ale nie tak szybko albo nie za darmo :lool:

Wszystko wskazuje bowiem na to, że Konrad Handzlik spędzi rundę wiosenną na ławce rezerwowych drużyny Centralnej Ligi Juniorów, a Radosław Cierzniak zostanie przesunięty do III-ligowego zespołu naszych rezerw, gdzie także nie będzie mógł liczyć na grę!

W związku z zawodzeniem i płaczami jakie zapanowało wśród celebrytów kojarzonych z Ł3 oraz tym, że

jego wysokość prezes raczył wyrazić zdziwienie napisał(a):"sposób w jaki Wisła prowadzi rozmowy jest zaskakujący"

pojawiła się propozycja nowej oprawy

Obrazek

Swoją drogą ciekaw jest reakcji kibiców (L) jak ten zagorzały kibic Lecha pojawi się w końcu w bramce (L) :D

A do startu już tylko 10 dni. :hut:
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 03.02.2016 21:09

jak się pojawi to usłyszy swoje ;) spokojnie Kiepura :) - chyba, że wcześniej skończy karierę jak Kotor hahaha - zamiast na boisko to do psychologa w czerwcu wejdzie :)

swoją drogą z każdego punktu widzenia transfer porażka .....

No tak liga za 10 dni
zakładzik ?

po słynnym cytacie z obozu na Malcie ( ja już nie chcę być piłkarzem) przynajmniej wiemy że Stasio trochę ich pogonił :)
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 03.02.2016 21:15

Ale co z Kotorem, bo nie rozumiem..? :P
Kotor cztery dychy na rozkładzie i dalej trenuje.. ;)
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 03.02.2016 23:02

Sven napisał(a):jak się pojawi to usłyszy swoje ;) spokojnie Kiepura :)

Co do zdrowego stosunku do sprawy kibiców to ja nie miałem żadnych wątpliwości. Śmieszą mnie tylko te celebryckie pojękiwania.

skończy karierę jak Kotor

Ale co z Kotorem, bo nie rozumiem..? :P

Chyba Dolha. W podobnych okolicznościach podpisał potajemnie z Lechem, przyjechał na R22, dostał wzruszające powitanie (swoja drogą nigdy do tamtego meczu nie sądziłem, że ludzie mogą tak głośno gwizdać 8O ) puścił w pierwszej połowie 4 farfocle, w przerwie Franciszek rzucił mu ręcznik i tyle go na polskich boiskach widziano.

swoją drogą z każdego punktu widzenia transfer porażka .....

Pomijając jego miłość do Lecha to całkiem dobry bramkarz. Tyle, że albo przepłacicie kupę kasy albo dostaniecie go "wypoczętego" w lipcu.

zakładzik ?

Myślałem, że Piast się wzmocni a tu nam się Jankowskiego udało tam upchać 8O

No tak liga za 10 dni

Dla mnie za 9 dni. Rozważam wycieczkę do Wrocławia, występować będzie Cleo. To może być najbardziej estetyczny punkt programu tej rundy na polskich stadionach :mrgreen:
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 04.02.2016 08:47

wywiad z panem Cierzniakiem
"Wcześniej bramkarz był zawodnikiem Amiki Wronki i Lecha Poznań. Jak podkreśla, chętnie wróciłby do Kolejorza. - Może nie w obecnej sytuacji, ale tak ogólnie. Na koniec kariery na pewno chciałbym wrócić. Fajnie byłoby być drugim Krzyśkiem Kotorowskim, który jest niezniszczalny. Mam dla niego wielki szacunek. Jak już "Kotor" odejdzie, to kto wie... Lech to mój klub, od zawsze mu kibicowałem i może będzie mi dane zaistnieć w jego barwach"

taki ananas :)

Kiepura nie wiem czy taki dobry ale dawać mu 3 letni kontrakt i to kiedy ma 33 lata ...
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 04.02.2016 08:51

Dzięki za przypomnienie. Czytałem to swego czasu, ale nie powiązałem z Twoją wypowiedzią.
dario7
Cromaniak

Postnapisał(a) dario7 » 05.02.2016 09:53

Kiepura

mnie takze śmieszą celebryckie pojękiwania jak to Legia od stu lat "kradnie" innym zawodników.

Zastanówmy się dlaczego?
Może przychodzą tu za karę? A może poddychać "świeżym" powietrzem? Albo ukryć się w tłumie?
Jeszcze istnieje możliwość, że chcą w stolicy wydać zarobione na prowincji pieniążki.

Podpowiedz, bo nie wiem jaki jest ich cel?
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 05.02.2016 10:29

Pewnie chęć odwiedzenia egzotycznych miejsc na wschodzie.. ;)
Wśród zawodników teraz są modne właśnie Warszawa czy Chiny. ;)
Czyli tam gdzie kładą dużą kasę na stół.

Żarcik oczywiście, mam nadzieję, że nie zostanie odebrany z pianą na ustach, a z dystansem do siebie..
dario7
Cromaniak

Postnapisał(a) dario7 » 05.02.2016 11:34

Z tą kasą to mogę się zgodzić, ale, że ja mieszkam na wschodzie to nie wiedziałem 8O :D
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 05.02.2016 11:38

Taki kibicowski, niewinny żarcik. ;)
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 06.02.2016 12:37

dario7 napisał(a):Z tą kasą to mogę się zgodzić, ale, że ja mieszkam na wschodzie to nie wiedziałem 8O :D

No widzisz, forum spełnia jednak zadania poznawcze. Od razu Ci się dwie sprawy wyjaśniły. :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone