jak to zwykle bywa karma wróci
z drugiej strony Ruch oddał jeden celny strzał więc sami wygrać nie za bardzo nie potrafili
.png)
.png)
razpol napisał(a):Łysego byśmy wzięli, ale tego drugiego, wschodniego.

razpol napisał(a):Wesoły Janek również był zadowolony po wczorajszym meczu..
To jakieś kabarety...
.png)
.png)
Sven napisał(a):Spalony był ale sędzia nie gwizdnął.. czy karny i czerwona nie wiem...
jak to zwykle bywa karma wróci
z drugiej strony Ruch oddał jeden celny strzał więc sami wygrać nie za bardzo nie potrafili
dario7 napisał(a):Nic Kiepura nie piszesz o układzie, o przewalance. Przecież ostatnio tyle miejsca temu poświęcałeś.
dario7 napisał(a):bo mam ostatnio kłopoty ze wzrokiem
dario7 napisał(a):Wydaje mi się, że rzeczywiście jakiś układ istniał, bo jak długo na szczycie mógł być zespół z miasteczka wilelkości Ursynowa (jedna z dzielnic Warszawy) Trwało to aż pół roku Ewidentnie jakieś czynniki stawiały zaporę, aby Legia na swoje 100- lecie nie zdobyła mistrza Ale teraz już my się tym zajmiemy i dotrzemy do prawdy
.png)
.png)
dario7 napisał(a):Wydaje mi się, że rzeczywiście jakiś układ istniał, bo jak długo na szczycie mógł być zespół z miasteczka wilelkości Ursynowa (jedna z dzielnic Warszawy)Trwało to aż pół roku
Ewidentnie jakieś czynniki stawiały zaporę, aby Legia na swoje 100- lecie nie zdobyła mistrza
Ale teraz już my się tym zajmiemy i dotrzemy do prawdy
![]()
.png)
arkona napisał(a):Wow Ćwiąkała donosi, że w Wiśle chcą powrotu Gaszyńskiego. Niezla karuzela na stołkach. Czyźby na Reymonta lunapark zajechał?
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):arkona napisał(a):Wow Ćwiąkała donosi, że w Wiśle chcą powrotu Gaszyńskiego. Niezla karuzela na stołkach. Czyźby na Reymonta lunapark zajechał?
To może podpowiesz kogo mają zatrudnić na trenera