Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 29.02.2016 09:31

Spalony był ale sędzia nie gwizdnął.. czy karny i czerwona nie wiem...
jak to zwykle bywa karma wróci :)
z drugiej strony Ruch oddał jeden celny strzał więc sami wygrać nie za bardzo nie potrafili
Załączniki:
12742150_1128273790550596_8758207099882409839_n.png
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 29.02.2016 10:02

Wesoły Janek również był zadowolony po wczorajszym meczu..
To jakieś kabarety...
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 29.02.2016 11:25

to już nie V a VI kolumna w Lechu ;)
teraz po zawaleniu przez Jasia weźcie Łysego :)

nie wierzę, że Wisła może spaść - Wolski wyciągnie parę meczy a reszta też w końcu odpali
Górnik chyba jednak poleci

odnośnie naszych kopaczy to podoba się obrona i taktyka, Niko się zaciął ale też odpali
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 29.02.2016 11:48

Łysego byśmy wzięli, ale tego drugiego, wschodniego. ;)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.02.2016 13:16

razpol napisał(a):Łysego byśmy wzięli, ale tego drugiego, wschodniego. ;)

"Łysi" w modzie :wink: i w cenie :lol:
Na tego z Bayernu, to nikogo nie stać :oczko_usmiech: :idea:
ajdadi
AJDADI

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 29.02.2016 19:26

razpol napisał(a):Wesoły Janek również był zadowolony po wczorajszym meczu..
To jakieś kabarety...

Przez "bardzo" udane ostatnie dwie kolejki...dla nas sezon się skończył...Sami robimy "przyjaciółce" prezenty...
Pozostaje mieć nadzieję na udany rewanż w maju w FPP
Jackar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jackar » 29.02.2016 19:43

No i wesoły Tadek poleciał za stołka. W ciągu roku to już chyba trzeci trener.
Co się z tą Wisłą dzieje :?: :!:
Może Moskal wróci?
dario7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario7 » 29.02.2016 20:28

Kiepura

Niko na spalonym był w momencie kiedy otrzymał podanie. Jak daleko był za obrońcą, nie wiem, bo mam ostatnio kłopoty ze wzrokiem :wink:
Nic Kiepura nie piszesz o układzie, o przewalance. Przecież ostatnio tyle miejsca temu poświęcałeś.
To może ja napiszę o układzie.
Wydaje mi się, że rzeczywiście jakiś układ istniał, bo jak długo na szczycie mógł być zespół z miasteczka wilelkości Ursynowa (jedna z dzielnic Warszawy) :?: Trwało to aż pół roku :!: Ewidentnie jakieś czynniki stawiały zaporę, aby Legia na swoje 100- lecie nie zdobyła mistrza :D Ale teraz już my się tym zajmiemy i dotrzemy do prawdy :evil:

I drugi układ to ten z ... Oscarem. Układ dotarł nawet do Hollywood. Di Caprio czekał na statuetkę 20 lat, nie wydaje Ci się to dziwne :?: :wink:
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 29.02.2016 21:01

Wesoły Tadzio, jak już zauważono, poleciał.
W zamian za niego być może Franio fantasta.
Cyrk.

Sven napisał(a):Spalony był ale sędzia nie gwizdnął.. czy karny i czerwona nie wiem...
jak to zwykle bywa karma wróci
z drugiej strony Ruch oddał jeden celny strzał więc sami wygrać nie za bardzo nie potrafili

Sędzia Gil to w ogóle jakiś zasłużony dla Was. :roll:
Fakt, że bez tego i tak byście wygrali. Tak, że bez emocji.

Generalnie to konkurencji w tym roku żadnej nie macie.
Stracić mistrza może cie tylko sami ze sobą.
No, a że macie w tym niezłe doświadczenia... :D

dario7 napisał(a):Nic Kiepura nie piszesz o układzie, o przewalance. Przecież ostatnio tyle miejsca temu poświęcałeś.

Nic nie pisałem, bo nie miałem zamiaru.
Wszystko w temacie napisałem pod postem Svena.

dario7 napisał(a):bo mam ostatnio kłopoty ze wzrokiem

Jak spora część sędziów w ekstraklasie :lol:

dario7 napisał(a):Wydaje mi się, że rzeczywiście jakiś układ istniał, bo jak długo na szczycie mógł być zespół z miasteczka wilelkości Ursynowa (jedna z dzielnic Warszawy) Trwało to aż pół roku Ewidentnie jakieś czynniki stawiały zaporę, aby Legia na swoje 100- lecie nie zdobyła mistrza Ale teraz już my się tym zajmiemy i dotrzemy do prawdy

Ty tak na poważnie 8O czy prowokujesz ?

A swoją drogą Gliwice to fajne miejsce, świetnie rozwijające się uprzemysłowione miasto, z jakością życia lepszą niż w Warszawie. I jednak sporo większe niż Ursynów.
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 29.02.2016 21:12

Franek ma chrapkę na "powrót Króla" hahaha
Ale to bardzo dobry ruch - przyjdzie ktoś to wyciągnie.
Dokładnie tak jak u nas kiedy leciał Berg, mam nadzieję, że do Cupiała dotrze jak sprawuje się trener z "twardą ręką" ze Wschodu i takiego samego weźmie do was. I tak po kolei, aż w końcu w tej lidze ktoś się weźmie za te panienki.
:)
Jackar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jackar » 29.02.2016 21:18

dario7 napisał(a):Wydaje mi się, że rzeczywiście jakiś układ istniał, bo jak długo na szczycie mógł być zespół z miasteczka wilelkości Ursynowa (jedna z dzielnic Warszawy) :?: Trwało to aż pół roku :!: Ewidentnie jakieś czynniki stawiały zaporę, aby Legia na swoje 100- lecie nie zdobyła mistrza :D Ale teraz już my się tym zajmiemy i dotrzemy do prawdy :evil:

Ty tak na serio :?:
Jeśli dobrze pamiętam, to w tym sezonie mieliście problem żeby z "Ursynowem" coś ugrać. :lol:
Pakę macie niezłą to przyznaję, ale sezon się nie skończył więc może więcej szacunku :mrgreen:
arkona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkona » 29.02.2016 21:31

Wow Ćwiąkała donosi, że w Wiśle chcą powrotu Gaszyńskiego. Niezla karuzela na stołkach. Czyźby na Reymonta lunapark zajechał?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.02.2016 21:34

arkona napisał(a):Wow Ćwiąkała donosi, że w Wiśle chcą powrotu Gaszyńskiego. Niezla karuzela na stołkach. Czyźby na Reymonta lunapark zajechał?

To może podpowiesz kogo mają zatrudnić na trenera :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 29.02.2016 21:38

Otoczył się Cupiał baranami to i ma teraz efekty.
Trzeba było zostawić Moskala, a nie wyszukiwać z d....trenerów (vide Pawłowski).
Jackar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jackar » 29.02.2016 21:42

Janusz Bajcer napisał(a):
arkona napisał(a):Wow Ćwiąkała donosi, że w Wiśle chcą powrotu Gaszyńskiego. Niezla karuzela na stołkach. Czyźby na Reymonta lunapark zajechał?

To może podpowiesz kogo mają zatrudnić na trenera :wink:

To jak Gaszyński, to na pewno nie Smuda jako trener.
Dla mnie najlepszy był Moskal, może wyników nie miał rewelacyjnych -chociaż jednak miał :D - ale z przyjemnością się Wiślaków oglądało.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone