Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.03.2016 11:18

Kiepura napisał(a):Franio jako motywator to może obleci, ale warsztat to u niego nie lepszy niż u wesołego Tadzia.
Nie mówiąc o tym jak na niego trybuny zareagują.
Ale jest tani, znaczy i tak mu płacą do końca sezonu.

Franio wraca

Podobno w poniedziałek.
pablos77
Cromaniak

Postnapisał(a) pablos77 » 03.03.2016 11:21

Janusz Bajcer napisał(a):
Kiepura napisał(a):Franio jako motywator to może obleci, ale warsztat to u niego nie lepszy niż u wesołego Tadzia.
Nie mówiąc o tym jak na niego trybuny zareagują.
Ale jest tani, znaczy i tak mu płacą do końca sezonu.

Franio wraca

Podobno w poniedziałek.

Albo uratuje, albo katastrofa. Zawsze lepiej grał na jesień niż na wiosnę. Stąd mam obawy, ale w obecnej sytuacji nic nie kopią :hut:
Zbyszko666
Cromaniak

Postnapisał(a) Zbyszko666 » 03.03.2016 11:47

Najbardziej żenująca odpowiedź trenera. Niestety czas tego pana w Górniku dobiegł końca, a on:

http://katowickisport.pl/pilka-nozna/ek ... 12447.html

8O 8O
dario7
Cromaniak

Postnapisał(a) dario7 » 03.03.2016 18:42

Kiepura napisał(a):

My mamy jednego wroga, zza wielkiej łąki, Legia to tylko przeciwnik.
Tak, że jak coś u mnie wywołuje ciśnienie to wynik derbów.

Ktoś tam nie docenił waszych wpływów, i nie pomyślał, że sytuacja Modelskiego jest tylko z pozoru taka sama.
To znaczy on nie przechodzi do Legii.

Chyba znów mijasz się z prawdą, bo nie widzę abyś tyle swojej wdzięcznej uwagi poświęcał "Pasom" co Legii.

Ty znów insynuujesz o jakichś wplywach o jakichś zakulisowych gierkach. Na Boga, czy żadna reforma myślowa nie jest wstanie Cię dosięgnąć :?: :mrgreen:
Czy wszystko co ma w efekcie jakiś logiczny finał, a jest po myśli Legii, jest ukartowane :?: Jakoś inni mają do tego dystans, nie ekscytują się bez sensu, ale Ty nie.

Kilka postów wcześniej napisałem kończ Waść... mylnie to zinterpretowałeś. To nie tyczyło Ciebie tylko waszego najwyższego szeryfa. Chodzi mi tu właśnie o kabaretowe załatwienie sprawy Cierzniaka, o zatrudnienie po raz 1234567 najśmieszniejszego i najbardziej elokwentnego trenera Frania, o nie regulowanie swoich zobowiązań, o cykliczne zmiany trenerów itd.

Natomiast tym razem napiszę do Ciebie - kończ Waść... , bo to co napisałem na wstępie, jest chyba już ostatnią moją sugestią i obawą o stan Twojego ducha.
Myślę, że wiesz gdzie się udać z informacjami dotyczacymi nieprawidłowości w działaniach Legii. Teraz nowi, mili panowie, tylko czekają na takich jak Ty.
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 03.03.2016 21:35

dario7 napisał(a):Chyba znów mijasz się z prawdą, bo nie widzę abyś tyle swojej wdzięcznej uwagi poświęcał "Pasom" co Legii.

Obowiązki mam na co dzień.
Tu pisuje dla przyjemności. :mrgreen:

Żyjemy w wolnym kraju, będę pisał co uważam za stosowne,nawet jak to kogoś drażni :papa:

A propos kabaretu i uciemiężonego Cierzniaka.

http://i.imgur.com/pcGXP7U.jpg

Tak to szybciutko tuszuje się wersje prawdziwą, ale mocno niewygodną.
Obrazek

Zbyszko666 napisał(a):Najbardziej żenująca odpowiedź trenera. Niestety czas tego pana w Górniku dobiegł końca, a on:

8O 8O

Ja mam nadzieje, że jego czas w polskiej piłce dobiegł końca. Cała jego trenerka to psucie piłki. Gra na faul, uczenie zawodników symulki i dopracowanie jednego elementu gry, wrzutki na pole karne z wolnego.
arkona
Cromaniak

Postnapisał(a) arkona » 04.03.2016 09:50

Kiepura napisał(a):
Zbyszko666 napisał(a):Najbardziej żenująca odpowiedź trenera. Niestety czas tego pana w Górniku dobiegł końca, a on:

8O 8O

Ja mam nadzieje, że jego czas w polskiej piłce dobiegł końca. Cała jego trenerka to psucie piłki. Gra na faul, uczenie zawodników symulki i dopracowanie jednego elementu gry, wrzutki na pole karne z wolnego.

Tak krawiec kraje jak mu materiału staje. Jakie Ojrzyński kluby trenował? Bardzo przeciętne, z małymi możliwościami finansowymi. To na co miał postawić, na finezję? Oprócz Górnika osiągał wyniki ponad stan.
Tuti
Cromaniak

Postnapisał(a) Tuti » 04.03.2016 10:02

arkona napisał(a):
Kiepura napisał(a):

8O 8O

Tak krawiec kraje jak mu materiału staje. Jakie Ojrzyński kluby trenował? Bardzo przeciętne, z małymi możliwościami finansowymi. To na co miał postawić, na finezję? Oprócz Górnika osiągał wyniki ponad stan.

W Koronie Kielce szło mu bardzo dobrze.
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 04.03.2016 10:04

O tym właśnie pośrednio napisał arkona. ;)
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 04.03.2016 14:37

Jackar
Cromaniak

Postnapisał(a) Jackar » 04.03.2016 22:30

Uff, szczęśliwy remis dla Piasta.
Chyba czas się obudzić. Sen Kopciuszka o mistrzostwie się kończy. Raczej nie będziemy polskim Leicester :cry:
Zbyszko666
Cromaniak

Postnapisał(a) Zbyszko666 » 04.03.2016 22:36

Jackar napisał(a):Uff, szczęśliwy remis dla Piasta.
Chyba czas się obudzić. Sen Kopciuszka o mistrzostwie się kończy. Raczej nie będziemy polskim Leicester :cry:
Nie masz co się łudzić. Piast i tak nie będzie mieć mistrza Polski :roll:
Jackar
Cromaniak

Postnapisał(a) Jackar » 04.03.2016 22:42

Zbyszko666 napisał(a):

Ale na jesień laliśmy wszystkich i tylko patrzyliśmy czy równo puchnie. Nie ukrywam że był to bardzo przyjemny czas. :mrgreen:
Zbyszko666
Cromaniak

Postnapisał(a) Zbyszko666 » 04.03.2016 22:46

Jackar napisał(a):
Zbyszko666 napisał(a):

Ale na jesień laliśmy wszystkich i tylko patrzyliśmy czy równo puchnie. Nie ukrywam że był to bardzo przyjemny czas. :mrgreen:

Było, ale się skończyło. I będąc w temacie na bieżąco, tak też będzie. :)
arkona
Cromaniak

Postnapisał(a) arkona » 04.03.2016 22:49

Jackar napisał(a):
Zbyszko666 napisał(a):

Już się tak nie rozpędzaj nie wszystkich. Wam to nawet z połowy boiska bramkę można było strzelić.
Zbyszko666
Cromaniak

Postnapisał(a) Zbyszko666 » 04.03.2016 22:50

arkona napisał(a):
Jackar napisał(a):
Zbyszko666 napisał(a):

Już się tak nie rozpędzaj nie wszystkich. Wam to nawet z połowy boiska bramkę można było strzelić.

Nie bądź taki drastyczny od razu. Dzisiaj mecz jaki był taki był. :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone