napisał(a) dario7 » 03.03.2016 18:42
Kiepura napisał(a):
My mamy jednego wroga, zza wielkiej łąki, Legia to tylko przeciwnik.
Tak, że jak coś u mnie wywołuje ciśnienie to wynik derbów.
Ktoś tam nie docenił waszych wpływów, i nie pomyślał, że sytuacja Modelskiego jest tylko z pozoru taka sama.
To znaczy on nie przechodzi do Legii.
Chyba znów mijasz się z prawdą, bo nie widzę abyś tyle swojej wdzięcznej uwagi poświęcał "Pasom" co Legii.
Ty znów insynuujesz o jakichś wplywach o jakichś zakulisowych gierkach. Na Boga, czy żadna reforma myślowa nie jest wstanie Cię dosięgnąć
Czy wszystko co ma w efekcie jakiś logiczny finał, a jest po myśli Legii, jest ukartowane

Jakoś inni mają do tego dystans, nie ekscytują się bez sensu, ale Ty nie.
Kilka postów wcześniej napisałem
kończ Waść... mylnie to zinterpretowałeś. To nie tyczyło Ciebie tylko waszego najwyższego szeryfa. Chodzi mi tu właśnie o kabaretowe załatwienie sprawy Cierzniaka, o zatrudnienie po raz 1234567 najśmieszniejszego i najbardziej elokwentnego trenera Frania, o nie regulowanie swoich zobowiązań, o cykliczne zmiany trenerów itd.
Natomiast tym razem napiszę do Ciebie -
kończ Waść... , bo to co napisałem na wstępie, jest chyba już ostatnią moją sugestią i obawą o stan Twojego ducha.
Myślę, że wiesz gdzie się udać z informacjami dotyczacymi nieprawidłowości w działaniach Legii. Teraz nowi, mili panowie, tylko czekają na takich jak Ty.