.png)
pawel 90 napisał(a):Legia Mistrzem Polski 2015/16 na 100lecie klubu z Łazienkowskiej ? myślicie ze dadzą rade ?
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):pawel 90 napisał(a):Legia Mistrzem Polski 2015/16 na 100lecie klubu z Łazienkowskiej ? myślicie ze dadzą rade ?
Jak dzisiaj Legia wygra w Krakowie - to może da radę
.png)
anakin napisał(a):A międzynarodowy Marciniak się wczoraj "popisał" w Krakowie..
Jak będzie gwizdał takie karne, długo w tej Jewropie miejsca nie zagrzeje.
.png)
Kiepura napisał(a):
Z innej beczki, potencjalny nowy trener Wisły (na zdjęciu poniżej) podobno już w Krakowie. Jednak nie od lipca a już.
Zobaczymy czy się ostatecznie dogadają.
dario7 napisał(a):Bezrobotny Wdowiec załapał sie na obiecane gruszki w kapeluszu![]()
Ale czy je chociaż otrzyma![]()
dario7 napisał(a):Parafrazując:
.... jak nie będzie gwizdał przeciwko Amice jak to czynił wczoraj w Chorzowie to ....
chyba, że potrzebuje jakigoś sprzętu AGD
Meldują z Krakowa,Wandzel po meczu" rzeczywiscie sedzia pomagał Legii ale to nie nasza sprawa" Żałosne.

.png)
Kiepura napisał(a):dario7 napisał(a):Bezrobotny Wdowiec załapał sie na obiecane gruszki w kapeluszu![]()
Jedyne co mogę napisać, że czuje ogromny wstyd z powodu zatrudnienia Dariusza W.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Kiepura napisał(a):dario7 napisał(a):Bezrobotny Wdowiec załapał sie na obiecane gruszki w kapeluszu![]()
Jedyne co mogę napisać, że czuje ogromny wstyd z powodu zatrudnienia Dariusza W.
Czyli kibice zablokowali wybór tylko jednego trenera![]()
Kto wie czy z dwojga złego nie lepszy ten pierwszy ...
.png)
Kiepura napisał(a):Nie jest tak, że kibice decydują zawsze i wszędzie, nie jest tak, ze głos kibiców jest kompletnie bez znaczenia.
Miał być Chorwat, ale uciekł, z zaskoczenia pojawił się Dariusz W.
Na pewno może liczyć na ciepłe przywitanie![]()
.png)
andrzejk1975 napisał(a):eeeeeeeeee to teraz na majstra idą
Janusz Bajcer napisał(a):No to przywitajcie go "bardzo ciepło" a On w podzięce załatwi Wam I ligę
Ja natomiast życzę mu aby Wisłę utrzymał w Ekstraklasie.
arkona napisał(a):Rechot historii

.png)
Kiepura napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):No to przywitajcie go "bardzo ciepło" a On w podzięce załatwi Wam I ligę
Ja natomiast życzę mu aby Wisłę utrzymał w Ekstraklasie.
Spoko, ma w kontrakcie zapisane, że jak spadnie to wylot.
.png)

razpol napisał(a):Faktem jest, że to jeden z nielicznych co jakąś faktyczną karę poniósł.
Ilu działaczy i piłkarzy do tej pory zarabia sobie w piłce bez ich wielkiego piętnowania..