.png)

.png)
arkona napisał(a):Kiepura napisał(a):Dwie bańki w tą czy w tamtą![]()
Poza tym chyba na te sądy jakaś rezerwa jest zamrożona.
A póki co nie toniemy (z naciskiem na "póki co")
O Wisłę jestem spokojny przyszedł największy postrach boisk Eklapy (czyt. band reklamowych) i trenerów robiący niesłychany wiatr na skrzydle (od machania rękami), zawodnik umierający na boisku za Wisełkę Małecki, a z nim to klękajcie. Ostawiam m.in. 2 miejsce dla Wisły na koniec sezonu.
Kiepura napisał(a):arkona napisał(a):Kiepura napisał(a):arkona napisał(a):zawodnik umierający na boisku za Wisełkę Małecki
Ale ostatnio to on umierał za Pogoń
Nie mogliście go sobie zatrzymać.
Serca byśmy nie mieli. Tak go chcieliście, że rozwiązał kontrakt pół roku przed końcem, pewnie oferta Wisły była o wiele korzystniejsza finansowo. Bardzo waleczny zawodnik. Na puchary będzie jak znalazł, bo u nas w PP był dwa razy bardziej skuteczny niż w lidze. Odpowiednio w PP 2 bramki w lidze 1 bramka przez 2 lata kontraktu.
Sądząc po lodowatych komentarzach na forach wiślackich, to wytłuszczone dotyczy tylko wąskiej grupy kibiców, niestety wpływowej.
Z resztą wypowiedzi , o ile dobrze rozumiem sarkazm, no cóż, trudno się nie zgodzić.
.png)
alechandro napisał(a):Pięknie Zagłębie jedzie z Warszawką
alechandro napisał(a):Jedyna drużyna, której mecze w polskiej lidze oglądam...
.png)
anakin napisał(a):alechandro napisał(a):Naturalnie Zagłębie bo grałem kilka lat od tramkarza do juniora zanim nie opuściłem Lubina...
Kopałeś piłkę, bo gdybyś grał, to wisz...![]()