jakiś zakładzik na przyszły sezon ?
.png)
dario7 napisał(a):Ja, też pozdrawiam wszystkich kibiców (nie mylić z kibolstwem)
Niech wygra drużyna, która będzie najlepsza, i nie przyniesie wstydu naszej kopanej.
.png)
alechandro napisał(a):Ogólnie to nic nie mam do Zabrza ale...no nie lubię ich, po prostu
.png)

dario7 napisał(a):... dziękuję w imieniu tych drużyn. Cieszę się, że widzisz potrzebę ich istnienia ...![]()
![]()
.png)
razpol napisał(a):
Gratulacje! Na stulecie godnie wyszło.
.png)
dario7 napisał(a):Chyba w przekroju całego sezonu można powiedziecieć, że wygrała ta NAJLEPSZA (skuteczność i obrona).
dario7 napisał(a):Mało mnie dotyczą drużyny z Poznania i Krakowa, ale myślę, że dopóki będą tam rządzić kibole i prezes który za wszelką cenę chce się odkuć to ...
dario7 napisał(a):Szacunek za ten wpis, tylko Ty potrawiłeś się zachować jak prawdziwy kibic.

alechandro napisał(a):do dnia dzisiejszego chyba nie zostali rozliczeni za przeszłość...
alechandro napisał(a):Zagłębie poniosło najgorsze konsekwencje
.png)
alechandro napisał(a):no i tutaj mamy sytuację, że Zagłębie zostało ukarane ale Cracovia już nie...jeżeli się mylę to popraw mnie bo aż tak bardzo nie interesuję się polską kopaną, na pewno nie w takim stopniu co Ty..