Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.12.2015 16:12

Nieźle ich wydymał... :D
dario7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario7 » 15.12.2015 18:26

Kiepura napisał(a):Gołąbki na Rynku gruchają, wróbelki na Błoniach ćwierkają, że w Wiśle duże zmiany idą.

to będziecie kijem zawracać :?: 8O
szkoda, że już do stolicy po baty nie przyjedziecie :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.12.2015 18:48

Sven napisał(a):są niedźwiedzie w szatni są wyniki :)
za tydzień Lech polegnie i chyba nie wejdzie do grupy mistrzowskiej :)

A jednak już wszedł :wink:
arkona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkona » 18.12.2015 15:09

Kiepura napisał(a):
arkona napisał(a):
Kiepura napisał(a):Gołąbki na Rynku gruchają, wróbelki na Błoniach ćwierkają, że w Wiśle duże zmiany idą.
Jeszcze tylko nie wiem, czy mam sobie powiedzieć: "strach się bać" czy Wam powiedzieć, że powinniście już się zacząć bać. :roll:

Ile to musi się zmienić, żeby wszystko zostało po staremu :D Duże zmiany z Małeckim w tle. Mają u was rozmach s.... :D :D :D

Małecki może i wróci. Na gniazdo dopingiem kierować. :D

A poważnie powrót Małeckiego to raczej opcja "strach się bać".
Jak pisałem o zmianach to raczej nie chodzi o jakiś tam transfer.

Już wiem mówisz o widmie -10pkt, które wam grozi? To byłby gwóźdź do trumny dla was.
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 18.12.2015 18:19

arkona napisał(a):
Kiepura napisał(a):
arkona napisał(a):
Jeszcze tylko nie wiem, czy mam sobie powiedzieć: "strach się bać" czy Wam powiedzieć, że powinniście już się zacząć bać. :roll:

Ile to musi się zmienić, żeby wszystko zostało po staremu :D Duże zmiany z Małeckim w tle. Mają u was rozmach s.... :D :D :D

Już wiem mówisz o widmie -10pkt, które wam grozi? To byłby gwóźdź do trumny dla was.

Oj, nie. Tam jest tylko niewyjaśniona sprawa formalna dwóch umów, nie przewiduje jakieś zapaści z tego tytułu.

A ty co. Z pociągu piszesz ?
arkona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkona » 18.12.2015 19:10

Kiepura napisał(a):
arkona napisał(a):
Kiepura napisał(a):
arkona napisał(a):

Oj, nie. Tam jest tylko niewyjaśniona sprawa formalna dwóch umów, nie przewiduje jakieś zapaści z tego tytułu.

A ty co. Z pociągu piszesz ?

Chyba w drodze na De Kuip bo w Rotterdamie jestem. Tylko dwie umowy? A długi rosną i rosną....kiedyś już rozmawialiśmy o sytuacji w Krakowie i miało być już za chwilę, już za chwileczkę duże zmiany na plus. Pozostał tylko duży optymizm u Ciebie, a za chwileczkę to jedynie Pogoń Wam strzeli pierwszą brameczkę. :D.
Zbyszko666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbyszko666 » 18.12.2015 19:40

Kapitalny mecz wykonaniu Górnika w Lubinie. Takie mecze chce się oglądać..
arkona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkona » 18.12.2015 21:17

Zbyszko666 napisał(a):Kapitalny mecz wykonaniu Górnika w Lubinie. Takie mecze chce się oglądać..

Cieszy obecność Janukiewicza na bramce od pewnego czasu. Górnik się ostatnio rozstrzelał. Gratulacje
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 19.12.2015 00:15

arkona napisał(a):Chyba w drodze na De Kuip bo w Rotterdamie jestem. Tylko dwie umowy? A długi rosną i rosną....kiedyś już rozmawialiśmy o sytuacji w Krakowie i miało być już za chwilę, już za chwileczkę duże zmiany na plus. Pozostał tylko duży optymizm u Ciebie, a za chwileczkę to jedynie Pogoń Wam strzeli pierwszą brameczkę. :D.

Rotterdam powiadasz. Obleci. Wasi byli, ale sobie poszli. Bramka też była, podobno ze spalonego, nie widziałem powtórek, kłócić się nie będę.

Optymistą nie jestem. Zmiany będą takie, że albo lecimy definitywnie do I lub IV ligi, albo wracamy do gry.
arkona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkona » 19.12.2015 01:49

Kiepura napisał(a):
arkona napisał(a):Chyba w drodze na De Kuip bo w Rotterdamie jestem. Tylko dwie umowy? A długi rosną i rosną....kiedyś już rozmawialiśmy o sytuacji w Krakowie i miało być już za chwilę, już za chwileczkę duże zmiany na plus. Pozostał tylko duży optymizm u Ciebie, a za chwileczkę to jedynie Pogoń Wam strzeli pierwszą brameczkę. :D.

Rotterdam powiadasz. Obleci. Wasi byli, ale sobie poszli. Bramka też była, podobno ze spalonego, nie widziałem powtórek, kłócić się nie będę.

Optymistą nie jestem. Zmiany będą takie, że albo lecimy definitywnie do I lub IV ligi, albo wracamy do gry.

Masz już uprawnienia na ciężarówki do przewozu coca-coli? :D A jak sprawdzi się najczarniejszy scenariusz to dacie radę znam to z własnego doświadczenia...meczu nie widziałem, ale znawca Stanowski na twitterze stwierdził, że spalonego nie było.
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 19.12.2015 13:22

arkona napisał(a):Masz już uprawnienia na ciężarówki do przewozu coca-coli? :D

Uprawnienia nie, ale jest taka opcja, że za nową Wisłę wypijemy przepijając Coca-Colą (swoją drogą świństwo). Tyle już w polskiej piłce było zapowiedzi, nie tylko w tym klubie, że jak nie zobaczę to nie uwierzę.
arkona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkona » 20.12.2015 13:18

Kiepura napisał(a):
arkona napisał(a):Masz już uprawnienia na ciężarówki do przewozu coca-coli? :D

Uprawnienia nie, ale jest taka opcja, że za nową Wisłę wypijemy przepijając Coca-Colą (swoją drogą świństwo). Tyle już w polskiej piłce było zapowiedzi, nie tylko w tym klubie, że jak nie zobaczę to nie uwierzę.

Niewierny Tomasz się znalazł, a takim optymistą zawsze był....U nas Murawski podpisał nowy konktrakt, a jak ktoś czytał jego wcześniejsze wypowiedzi to wie jaki był warunek do spełnienia by do tego doszło....Tak więc nie tylko u Ciebie cisza przed burzą.
Ps. Tadek Pawłowski to która z wymienionych przez Ciebie Kiepura opcji?
arkona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkona » 03.01.2016 17:57

Okienko ledwie otwarte, a tu same dobre wiadomości dzień po dniu...
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 03.01.2016 19:09

Ludovic Obraniak ma do Pogoni ponoć trafić :wink: .
kukris
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kukris » 05.01.2016 08:32

A gdy już Prezes nam ten Budapeszt w Warszawie wyduduje to na Legię jak wołać będziemy ?
Ferencvaros, Ujpest czy Honved może ?
Czy ktoś wie ? :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone