.png)
Sven napisał(a):są niedźwiedzie w szatni są wyniki
za tydzień Lech polegnie i chyba nie wejdzie do grupy mistrzowskiej
.png)
Kiepura napisał(a):arkona napisał(a):Kiepura napisał(a):Gołąbki na Rynku gruchają, wróbelki na Błoniach ćwierkają, że w Wiśle duże zmiany idą.
Jeszcze tylko nie wiem, czy mam sobie powiedzieć: "strach się bać" czy Wam powiedzieć, że powinniście już się zacząć bać.
Ile to musi się zmienić, żeby wszystko zostało po staremuDuże zmiany z Małeckim w tle. Mają u was rozmach s....
![]()
![]()
Małecki może i wróci. Na gniazdo dopingiem kierować.![]()
A poważnie powrót Małeckiego to raczej opcja "strach się bać".
Jak pisałem o zmianach to raczej nie chodzi o jakiś tam transfer.
.png)
arkona napisał(a):Kiepura napisał(a):arkona napisał(a):Kiepura napisał(a):Gołąbki na Rynku gruchają, wróbelki na Błoniach ćwierkają, że w Wiśle duże zmiany idą.
Jeszcze tylko nie wiem, czy mam sobie powiedzieć: "strach się bać" czy Wam powiedzieć, że powinniście już się zacząć bać.
Ile to musi się zmienić, żeby wszystko zostało po staremuDuże zmiany z Małeckim w tle. Mają u was rozmach s....
![]()
![]()
Już wiem mówisz o widmie -10pkt, które wam grozi? To byłby gwóźdź do trumny dla was.
.png)
Kiepura napisał(a):arkona napisał(a):Kiepura napisał(a):arkona napisał(a):Kiepura napisał(a):Gołąbki na Rynku gruchają, wróbelki na Błoniach ćwierkają, że w Wiśle duże zmiany idą.
![]()
![]()
Już wiem mówisz o widmie -10pkt, które wam grozi? To byłby gwóźdź do trumny dla was.
Oj, nie. Tam jest tylko niewyjaśniona sprawa formalna dwóch umów, nie przewiduje jakieś zapaści z tego tytułu.
A ty co. Z pociągu piszesz ?
.png)
.png)
arkona napisał(a):Chyba w drodze na De Kuip bo w Rotterdamie jestem. Tylko dwie umowy? A długi rosną i rosną....kiedyś już rozmawialiśmy o sytuacji w Krakowie i miało być już za chwilę, już za chwileczkę duże zmiany na plus. Pozostał tylko duży optymizm u Ciebie, a za chwileczkę to jedynie Pogoń Wam strzeli pierwszą brameczkę..
.png)
Kiepura napisał(a):arkona napisał(a):Chyba w drodze na De Kuip bo w Rotterdamie jestem. Tylko dwie umowy? A długi rosną i rosną....kiedyś już rozmawialiśmy o sytuacji w Krakowie i miało być już za chwilę, już za chwileczkę duże zmiany na plus. Pozostał tylko duży optymizm u Ciebie, a za chwileczkę to jedynie Pogoń Wam strzeli pierwszą brameczkę..
Rotterdam powiadasz. Obleci. Wasi byli, ale sobie poszli. Bramka też była, podobno ze spalonego, nie widziałem powtórek, kłócić się nie będę.
Optymistą nie jestem. Zmiany będą takie, że albo lecimy definitywnie do I lub IV ligi, albo wracamy do gry.
.png)
arkona napisał(a):Masz już uprawnienia na ciężarówki do przewozu coca-coli?
.png)
Kiepura napisał(a):arkona napisał(a):Masz już uprawnienia na ciężarówki do przewozu coca-coli?
Uprawnienia nie, ale jest taka opcja, że za nową Wisłę wypijemy przepijając Coca-Colą (swoją drogą świństwo). Tyle już w polskiej piłce było zapowiedzi, nie tylko w tym klubie, że jak nie zobaczę to nie uwierzę.