Tak czy owak terminarz faktycznie 'mocny'. Powodzenia!
.png)
.png)
razpol napisał(a):Życzę średnio 2 punktów na mecz w wiadomej konfiguracji.

Nefer napisał(a):Kazimierz Moskal nie jest już trenerem Wisły
Vjetar napisał(a):Kapustka jest też niezły.

Kiepura napisał(a):Vjetar napisał(a):Kapustka jest też niezły.
Można powiedzieć, że gra na podwójnym gazie.
.png)
razpol napisał(a):Życzę średnio 2 punktów na mecz w wiadomej konfiguracji.
.png)
anakin napisał(a):Kiepura napisał(a):Vjetar napisał(a):Kapustka jest też niezły.
Cwaniakował i dostał w czajnik.
Ot, cała tajemnica.
.png)
Kiepura napisał(a):anakin napisał(a):Kiepura napisał(a):Vjetar napisał(a):Kapustka jest też niezły.
Cwaniakował i dostał w czajnik.
Ot, cała tajemnica.
Nie problem w tym, że dostał w czajnik bo to może się zdarzyć każdemu.
Problem w tym, co robił podobno profesjonalny piłkarz po ciężkim meczu o 3 w nocy w klubie nocnym.
W dodatku mając w perspektywie następny mecz za dwa dni.

Kiepura napisał(a):Problem w tym, co robił podobno profesjonalny piłkarz po ciężkim meczu o 3 w nocy w klubie nocnym.
W dodatku mając w perspektywie następny mecz za dwa dni.
.png)
Kiepura napisał(a):Gołąbki na Rynku gruchają, wróbelki na Błoniach ćwierkają, że w Wiśle duże zmiany idą.
Jeszcze tylko nie wiem, czy mam sobie powiedzieć: "strach się bać" czy Wam powiedzieć, że powinniście już się zacząć bać.
.png)
Kiepura napisał(a):Gołąbki na Rynku gruchają, wróbelki na Błoniach ćwierkają, że w Wiśle duże zmiany idą.
Jeszcze tylko nie wiem, czy mam sobie powiedzieć: "strach się bać" czy Wam powiedzieć, że powinniście już się zacząć bać.

.png)
arkona napisał(a):Kiepura napisał(a):Gołąbki na Rynku gruchają, wróbelki na Błoniach ćwierkają, że w Wiśle duże zmiany idą.
Ile to musi się zmienić, żeby wszystko zostało po staremuDuże zmiany z Małeckim w tle. Mają u was rozmach s....
![]()
![]()
Janusz Bajcer napisał(a):Ja się nie boję bo Wisła przez Nowy Sącz nie przepływa
.png)
Kiepura napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Ja się nie boję bo Wisła przez Nowy Sącz nie przepływa
Wisła nie przepływa, ale Sandecja gra w I lidze w opcji strach się bać już w przyszłym sezonie kibice Wisły mogą tam do Was przypłynąć.![]()
No chyba, że Sandecja spadnie.