.png)
alechandro napisał(a):Gra piach, dno totalne i 0-2...kolejny mecz oddany bez wali i szmata Gliwy...mam nadzieję, że spadną w cholerę...
Lenczyk nic nie zrobi bo z goowna bata nie ukręcisz...
Janusz Bajcer napisał(a):
![]()
Oglądałeś skoro twierdzisz, że gra piach i dno totalne
slapol napisał(a):Jak krakowski trener chce coś zdziałać na Dolnym Śląsku, to wychodzi to tylko we Wrocku![]()
.png)
alechandro napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):
![]()
Oglądałeś skoro twierdzisz, że gra piach i dno totalne
Co w tym dziwnego ? Gdzieś tam sercu trochę Zagłębia jeszcze jest bo tam spędziłem trochę czasu od trampkarza do juniora ...

alechandro napisał(a):slapol napisał(a):Jak krakowski trener chce coś zdziałać na Dolnym Śląsku, to wychodzi to tylko we Wrocku![]()
Do Śląska przeszedł z Zagłębia gdzie poprzednio też zrobił swoje...liczę na to, że w trakcie przerwy zimowej da tym pseudopiłkarzynom w doopę co byna wiosnę zaczęli grać...
.png)
Sven napisał(a):dziwne spotkanie........ obecnego trenera z przyszłym
Lider jest czyli wszystko gra
3 dzień wizyty przyjaciół z Hagi
mam dość
żona też
starzeję się
.png)
Sven napisał(a):bez dwóch zdań - przekręcił cały mecz
ale jak to w naszej lidze Pogoń dostanie karne w następnych kolejkach a nas przekręcą żeby było na równo
.png)
arkona napisał(a):Sven napisał(a):dziwne spotkanie........ obecnego trenera z przyszłym
Lider jest czyli wszystko gra
3 dzień wizyty przyjaciół z Hagi
mam dość
żona też
starzeję się
Sędzia dał wam duży handicap w tym meczu. Dwaliszwili i Jodłowiec w 1 połowie powinni zakończyć występ z czerwonymi kartkami. Tak to jest jak się wyznacza do sędziowania Legii sędziego z okręgu mazowieckiego. Może po prostu jest słaby, ale po co niedwuznaczne sytuacje stwarzać przez taką obsadę.
.png)
dario7 napisał(a):A co powiesz na wejście wyprostowaną nogą w kolano Kucharczyka?
Myślę, że bez długotrwałej naprawy jego kolana się nie obędzie. To jest bandytyzm boiskowy. Podobnie było w przypadku Saganowskiego.
.png)