Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 22.11.2013 19:34

Gliwa to jest w ogóle jakiś absurd.. Naprawdę Zagłębie nie ma jakiegoś bramkarza-dzieciaka w juniorach co by mógł się ogrywać? Czy też kogokolwiek..? Przecież gorzej nie będzie.. :|
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.11.2013 20:08

alechandro napisał(a):Gra piach, dno totalne i 0-2...kolejny mecz oddany bez wali i szmata Gliwy...mam nadzieję, że spadną w cholerę...
Lenczyk nic nie zrobi bo z goowna bata nie ukręcisz...

8O 8O Oglądałeś skoro twierdzisz, że gra piach i dno totalne :?:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.11.2013 20:17

Jak krakowski trener chce coś zdziałać na Dolnym Śląsku, to wychodzi to tylko we Wrocku :wink: :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.11.2013 21:17

Janusz Bajcer napisał(a):

Co w tym dziwnego ? Gdzieś tam sercu trochę Zagłębia jeszcze jest bo tam spędziłem trochę czasu od trampkarza do juniora ... :wink:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.11.2013 21:20

slapol napisał(a):Jak krakowski trener chce coś zdziałać na Dolnym Śląsku, to wychodzi to tylko we Wrocku :wink: :D

Do Śląska przeszedł z Zagłębia gdzie poprzednio też zrobił swoje...liczę na to, że w trakcie przerwy zimowej da tym pseudopiłkarzynom w doopę co byna wiosnę zaczęli grać... :evil:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.11.2013 21:41

alechandro napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):

Co w tym dziwnego ? Gdzieś tam sercu trochę Zagłębia jeszcze jest bo tam spędziłem trochę czasu od trampkarza do juniora ... :wink:

Trochę się to kłóci ze stwierdzeniem, że polska ligowa piłka Cię nie interesuje :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.11.2013 21:57

Bo tak jest...oglądam tylko mecze Zagłębia z sentymentu do tej drużyny i czasami jestem w stanie dotrwać do końca...
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.11.2013 22:57

alechandro napisał(a):
slapol napisał(a):Jak krakowski trener chce coś zdziałać na Dolnym Śląsku, to wychodzi to tylko we Wrocku :wink: :D

Do Śląska przeszedł z Zagłębia gdzie poprzednio też zrobił swoje...liczę na to, że w trakcie przerwy zimowej da tym pseudopiłkarzynom w doopę co byna wiosnę zaczęli grać... :evil:

Wiedziałem, że to wspomnisz :lol:
Nie można mu odebrać sukcesów, tu i tam je osiągnął. Najlepszą sprawą jest, gdy drużyna gra fajną piłkę dla oka i osiąga wyniki. To się Orestowi udało połowicznie w Śląsku - były sukcesy sportowe, ale gra.... :?
Teraz z Zagłębiu ani fajnej gry ani wyników :? U Levego w Śląsku momentami niezła gra, ale strata wszystkiego od 80 do 94 min :!:
Kryzys Panie, kryzys z dolnośląską gałą :( .
P.S.
Jeśli Jaga po raz kolejny nie przewiezie nas w ostatnich minutach, może będzie lepiej :wink:
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 23.11.2013 23:17

dziwne spotkanie........ obecnego trenera z przyszłym
Lider jest czyli wszystko gra

3 dzień wizyty przyjaciół z Hagi

mam dość
żona też
starzeję się

8)
arkona
Cromaniak

Postnapisał(a) arkona » 24.11.2013 04:11

Sven napisał(a):dziwne spotkanie........ obecnego trenera z przyszłym

mam dość
żona też
starzeję się

8)

Sędzia dał wam duży handicap w tym meczu. Dwaliszwili i Jodłowiec w 1 połowie powinni zakończyć występ z czerwonymi kartkami. Tak to jest jak się wyznacza do sędziowania Legii sędziego z okręgu mazowieckiego. Może po prostu jest słaby, ale po co niedwuznaczne sytuacje stwarzać przez taką obsadę.
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 24.11.2013 10:36

bez dwóch zdań - przekręcił cały mecz
ale jak to w naszej lidze Pogoń dostanie karne w następnych kolejkach a nas przekręcą żeby było na równo
arkona
Cromaniak

Postnapisał(a) arkona » 24.11.2013 11:01

Sven napisał(a):bez dwóch zdań - przekręcił cały mecz
ale jak to w naszej lidze Pogoń dostanie karne w następnych kolejkach a nas przekręcą żeby było na równo

Mówimy o konkretnym meczu. Argument typu...a u was biją murzynów :D . Jeszcze raz powiem wyznaczanie sędziów z tego samego regionu jest niepoważne i zawsze będzie rodzić podejrzenia. Ktoś kto wyznacza sędziów nie myśli. Ciekawe co by się teraz działo gdyby sędzia popełniał takie błędy w drugą stronę? Na bank by sobie teraz odpoczął od sędziowania.
dario7
Cromaniak

Postnapisał(a) dario7 » 24.11.2013 12:36

arkona napisał(a):
Sven napisał(a):dziwne spotkanie........ obecnego trenera z przyszłym

mam dość
żona też
starzeję się

8)

Sędzia dał wam duży handicap w tym meczu. Dwaliszwili i Jodłowiec w 1 połowie powinni zakończyć występ z czerwonymi kartkami. Tak to jest jak się wyznacza do sędziowania Legii sędziego z okręgu mazowieckiego. Może po prostu jest słaby, ale po co niedwuznaczne sytuacje stwarzać przez taką obsadę.

A co powiesz na wejście wyprostowaną nogą w kolano Kucharczyka?
Myślę, że bez długotrwałej naprawy jego kolana się nie obędzie. To jest bandytyzm boiskowy. Podobnie było w przypadku Saganowskiego.
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 24.11.2013 13:25

dario7 napisał(a):A co powiesz na wejście wyprostowaną nogą w kolano Kucharczyka?
Myślę, że bez długotrwałej naprawy jego kolana się nie obędzie. To jest bandytyzm boiskowy. Podobnie było w przypadku Saganowskiego.

Daj spokój dario. Źdźbło w oku bliźniego widzą ,a belki w swoim nie dostrzegają.
No i jeszcze dokopać warszafce.
Zbyszko666
Cromaniak

Postnapisał(a) Zbyszko666 » 24.11.2013 13:38

Ciekawi mnie dzisiaj debiut pana Wieczorka w Zabrzu. Mimo ,że przeciwnik nie jest mocny no ale to jest piłka a bramki mamy dwie. Wszystko okaże się na murawie.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone