Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.11.2013 20:50

Mandzukic strzela na 1-0 dokładnie w momencie rozpoczęcia Mazurka Dąbrowskiego w Poznaniu.
Przypadek? ;)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 19.11.2013 21:01

hepik napisał(a):Mandzukic strzela na 1-0 ...

I od 38 min. ma wolne.......
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 19.11.2013 21:28

Srna i 2:0!!!
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 19.11.2013 21:39

hepik napisał(a):Mandzukic strzela na 1-0 dokładnie w momencie rozpoczęcia Mazurka Dąbrowskiego w Poznaniu.
Przypadek? ;)

Ależ skąd :?: Przeznaczenie :wink:
anakin napisał(a):
hepik napisał(a):Mandzukic strzela na 1-0 ...

I od 38 min. ma wolne.......

Myślę, że zasłużył, choć powtórki nie widziałem.

Ciekawostka: dziś swój debiut miał Gibraltar, który rozegrał swój pierwszy oficjalny mecz jako członek UEFA.
Z kim? Z naszym ostatnim pogromcą - Słowacją. Grali na neutralnym gruncie i ... zremisowali 0:0 8O

Po pierwszej połowie Orły dają nadzieję. :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.11.2013 21:46

walp napisał(a):Po pierwszej połowie Orły dają nadzieję. :wink:

Na 0:0 :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.11.2013 21:47

walp napisał(a):...
Po pierwszej połowie Orły dają nadzieję. :wink:

...chyba na kolejny wp....l :wink:

Nikt nie potrafi zacentrować gały w pole karne :roll: ...(Sebę Milę powinni zaangażować....cały mecz się przekula po trawie, żadnego pojedynku biegowego w środku nie wygra...ale przynajmniej z 2, 3 wrzuty zrobi dokładnie na któryś napastnikowy łeb...) :lol:
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 19.11.2013 22:20

E tam..to wszystko nic w porównaniu z meczem Francja- Ukraina. Faworyzowany "kopciuszek" tj Ukraina wypada z gry od 47 minuty meczu ( 0;2 i czerwona kartka).
Biednemu wiatr zawsze wieje w oczy.
GAJUS
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 19.11.2013 22:24

A w pojedynku Ibra - Ronaldo jest 2:2
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 19.11.2013 22:30

Ronaldo "rozwala" Szwecję i wszystkich swoich "dyżurnych" krytyków. Dla mnie to absolutnie piłkarz nr 1 na świecie.
GAJUS
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.11.2013 22:32

3-2 dla Krysi :roll:

Podstawa, że Hrvatska jedzie do Brazylii :!: :P :!: :P :!: :P

Ukraina raczej nie pojedzie, tak po prawdzie to 2-0 w Kijowie było przypadkowe :roll:
Ostatnio edytowano 19.11.2013 22:39 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.11.2013 22:38

Gajus.ems napisał(a): Dla mnie to absolutnie piłkarz nr 1 na świecie.

Zgadza się...najśmieśniejsze jednak będzie to jak Messi znowu ZP dostanie co po raz kolejny byłoby skandalem...

A Polacy ? Dziwię się, że ktoś to jeszcze ogląda...dwa mecze z przeciętniakami i ani jednej bramki...ale znajdują się tacy co płacą za ich występy...
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 19.11.2013 22:48

Taka ciekawostka...Nasz pogromca z Wrocławia czyli Słowacja remisuje z Giblartarem 0;0. Ale trzeba przyznać ,że skład Słowaków taki trochę rezerwowy. My czyli Polska też remisujemy, ale to chyba 5 mecz bez zdobytej bramki.
GAJUS
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 19.11.2013 22:58

arkona napisał(a):
Kiepura napisał(a):Będzie 3:1.

Lewandowski strzeli dwie.

To aż dwa karne będą dla Polski?

Czy ja pisałem, że w tym meczu strzeli ? :D

Wynik lepszy niż gra, a gra lepsza niż ostatnio.
Byle do wiosny.

Takie pytanie do ogarniających tematy poznańskie. Bez napinki zupełnie.
Rzadko oglądam mecze Lecha, ta "murawa" to zawsze taka ?
Wiadomo, że popełniono kolosalny błąd w projektowaniu, ale zakończyłem śledzenie akcji na wdrażaniu programu naprawczego, mowa była o jakiś lampach doświetlających, wymianie murawy czy coś w tym stylu.
Słabo to wyglądało, te lampy nie wypaliły ?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.11.2013 23:01

alechandro napisał(a):.....
A Polacy ? Dziwię się, że ktoś to jeszcze ogląda...dwa mecze z przeciętniakami i ani jednej bramki...ale znajdują się tacy co płacą za ich występy...

Ja oglądam naszych, bo jest to reprezentacja mojego kraju. Jeśli grają do dupy, to jestem zniesmaczony i to krytykuję, jeśli się starają i są zaangażowani (tak jak np. dzisiaj) to staram się ich docenić mimo niekorzystnego wyniku czy słabej gry poszczególnych formacji.....ALE.....dziwię się także, że oglądasz tą ped..ską, włoską ligę, gdzie symulka, plucie na siebie w polu karnym, chwytanie ja j...a (by sprowokować), przewracanie się o własne nogi - by wymusić karnego... SĄ NA PORZĄDKU DZIENNYM :!: Dla mnie to porażka futbolu i ja nie jestem w stanie emocjonować się takimi zawodami (to tak dla równowagi odczuć kto, co i dlaczego ogląda).
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.11.2013 23:05

Kiepura napisał(a):....

Takie pytanie do ogarniających tematy poznańskie. Bez napinki zupełnie.
Rzadko oglądam mecze Lecha, ta "murawa" to zawsze taka ?
Wiadomo, że popełniono kolosalny błąd w projektowaniu, ale zakończyłem śledzenie akcji na wdrażaniu programu naprawczego, mowa była o jakiś lampach doświetlających, wymianie murawy czy coś w tym stylu.
Słabo to wyglądało, te lampy nie wypaliły ?

Zapytałem sms-owo kumpla-Poznaniaka, czego ta murawa taka ch.......a dzisiaj :roll:
Otrzymałem odpowiedź:
"I tak lepsza niż u was bo jest 0:0"
Jednak bez napinki chyba się nie da :wink: :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone