napisał(a) Sven » 17.11.2013 11:25
hepik napisał(a):Od kilkuset lat Polacy przegrywają(łącznie z z własną państwowością) czcąc potem z duma swoje klęski

I naraz wielkie halo ,bo Nawałka przegrał w debiucie ze swoim 40 mln narodem z jakimś 5 mln państewkiem z południa.
Moze najwyższy czas porzucić mit Narodu Wybranego?
Nie tylko jeśli o piłkę chodzi?
Niewykluczone,że jesteśmy(Polacy) bandą nieudaczników tylko?
Bez kitu Hepik czasami Twoje posty są złośliwe, głupie, prowokujące, bez sensu ale czasami jak właśnie teraz zastanawiam się co Ty ćpiesz. Więc albo połowę albo zmieniaj dostawcę bo powiadam ma moc Hepik.
Potrafisz poprawić humor.
Z cyklu wyznania młodej gwiazdy piłkarskiej znad Wisły :
"- Dobrze ale czemu w latach 90-tych Leszek Pisz potrafił zostawać po treningach, ustawiać sobie 20 piłek z lewej strony pola karnego, potem na środku, następnie z prawej strony i ćwiczyć te wolne do znudzenia? Teraz czegoś takiego nie ma. Czasy się zmieniły, piłka też, ale nic nie stoi na przeszkodzie, by pewne wzorce powielać."
- Trudno mi powiedzieć… Po części pewnie z tego powodu, o którym wspomniałem, a po części pewnie brakuje nam chęci, by znaleźć bramkarza, zgadać się i razem popracować.
Heheh zarabiam 5 dyszek miesięcznie i publicznie ogłaszam, że mi się nie chce ćwiczyć po treningach
Nie dość że leniwy to za bystry pewnie ten Łukasik nie jest
To poniekąd odpowiedź skąd takie występy i L w pucharach i repry