Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 19.11.2013 23:43

To ja dodam, że jeśli się nie mylę, owa murawa trzyma się (o dziwo wyjątkowo) aż od Euro i będąc ostatnio na meczu z Ruchem przy murawie nie zauważyłem aż takiego piachu.. Dziś jednak w polu karnym wyglądało to znowu średnio.. Znów nam trawa nie rośnie. ;) Ale czemu to nie wiem więc nie powiem.. ;) Bez napinki.. Niektórzy dają radę.. :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.11.2013 00:00

slapol napisał(a):ped..ską, włoską ligę

Nie zauważyłem ale rozumiem, że swój pozna swego :wink:
dragonfly
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dragonfly » 20.11.2013 01:37

Svaka čast Hrvatska!
Nie mam wątpliwości komu kibicować w Brazylii :) Chorwacji i Bośni :)
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 20.11.2013 07:58

Obrazek
kukris
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kukris » 20.11.2013 08:00

Ale o naszych coś mało piszecie.
Dużo wczoraj biegali :wink:
Starali się bardzo znaczy się.
Nawałka chyba widzi inaczej. Do jakich wniosków można dojść po takim dwumeczu ?
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 20.11.2013 08:30

wg. mnie było znów słabo ....
choć po zejściu Lewandowskiego nasi jakby się przebudzili - i trochę lepiej to wyglądało.
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 20.11.2013 09:03

Pewne po meczu jest to, że nie ma zawodników, nie ma taktyki, nie ma pomysłu. Jest zaorane pole. Niewiadomo co na nim zasadzić i co z tego wyrośnie. Nic nie wiadomo. Ciemność widzę.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.11.2013 09:05

alechandro napisał(a):
slapol napisał(a):ped..ską, włoską ligę

Nie zauważyłem ale rozumiem, że swój pozna swego :wink:

Oceniłem tak ligę, którą oglądasz i jest to moje zdanie na jej temat. Dlaczego ją tak oceniłem :?: - podałem kilka postów wyżej. Natomiast takie prywatne wycieczki wprost do mojej osoby raczej sobie podaruj, bo ja Cię nie obrażam :!:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.11.2013 09:25

He he, w drugiej połowie chopaki zaczęli na siebie polować, został nasz znokautowany przez... Ćwielonga 8O od razu był telefon od Kloppa, e ty Nawalka zabieraj qrwa Lewego z boiska bo w sobotę mamy najważniejszy mecz sezonu :mrgreen:

Obrazek - Obrazek
Ostatnio edytowano 20.11.2013 11:54 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 20.11.2013 11:44

Pazdan - to musiało boleć...

No cóż tu napisać - zwycięski remis.
:)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.11.2013 11:58

Oni nadają się do budowy autostrad - przynajmniej będą bez bramek Obrazek
Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.11.2013 11:59

slapol napisał(a): Natomiast takie prywatne wycieczki wprost do mojej osoby raczej sobie podaruj, bo ja Cię nie obrażam :!:

Sorki, moją intencją nie było obrażanie Ciebie ale odebrałeś to inaczej...jesteś jedną z ostatnich osób, które mógłbym obrazić...
Wydaje mnie się jednak, że przesadzasz żyjąc stereotypami odnośnie Serie A...obejrzyj sobie kilka meczów szlagierowych to może zmienisz zdanie...nie będę tutaj pastwił się nad liga hiszpańska bo o tym mowa była w odrębnym wątku ale nie widzę różnic mentalnych pomiędzy Serie A i Primera Division...Sanchez, Neymar, Ronaldo, Ramos, Pepe to chyba największe nurki i aktorzy w Europie...
Ja ostatnio ponownie byłem na meczu Juve z Napoli...wspaniała atmosfera, piękny mecz i okazałe zwycięstwo...niektórzy tego nie rozumieją bo to przecież polska kopanina powinna być dla Polaka najważniejsza...
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 20.11.2013 13:01

alechandro napisał(a):...niektórzy tego nie rozumieją bo to przecież polska kopanina powinna być dla Polaka najważniejsza...

może i poska kopanina, może i słaba ta liga, ale to jest NASZA liga i nasza kopanina.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.11.2013 13:02

realista2 napisał(a):może i poska kopanina, może i słaba ta liga, ale to jest NASZA liga i nasza kopanina.

Ciemność widzę ... :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.11.2013 13:41

realista2 napisał(a):może i poska kopanina, może i słaba ta liga, ale to jest NASZA liga i nasza kopanina.

Ale to chyba nie jest powód aby narzucać komuś ten tok rozumowania...po prostu nie interesuje mnie polska piłka a kogoś nie interesuje włoska...tyle, że ja na polska nie mówię, że jest ciotowata czy pedalska...gdyby wszyscy mieli taka samą pasję to wówczas byłoby zbyt nudno... :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone