Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rodaivuk

Nieprzeczytany postnapisał(a) rodaivuk » 27.11.2013 14:43

ADAM BANAN napisał(a):Jeszcze jedna relacja normalnego kibica :
Relacja jednego z kibicow:
"Byłem z żoną i swoimi dziećmi w wieku 7 i 12 lat. To co zobaczyłem i to co zrobiła policja to normalne "gestapo" użyli broni, strzelali do dzieci wychodzących z meczu, zastawiali drogę policyjną polewaczką. Nie szło przejść, karetka nie mogła dojechać do poszkodowanych. W pewnym momencie policja z pałami i tarczami wtargnęła między nas. Wychodziliśmy ze stadionu, a moja 12 letnia córka została uderzona tarczą w rękę! Syn tak się bał, że wtulony w żonę chciał jak najszybciej być w domu. Córka była tak wystraszona, że o bolącej ręce powiedziała dopiero nam jak wsiadaliśmy do auta. Ten bandyta policjant - tak można go nazwać! groził nam pałą, jak mu zwróciłem uwagę że dzieci taranuje. Jest monitoring na Zawiszy, ktoś powinien za to odpowiedzieć! Dobrze, że nikt nie zginął. Zobaczymy co powie na to rzecznik praw obywatelskich jak zgłosimy tą sprawę. Oczekuje wyjaśnień Pani wojewody i prezydenta Bydgoszczy. Jestem właścicielem firmy, płace podatki które idą również na policję. Potraktowano mnie i moją rodzinę jako bandytę i pseudokibica."
Zbigniew
To tyle na ten temat z mojej strony.

:lol:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 28.11.2013 12:09

Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 28.11.2013 12:16

Ranking FIFA - 78 miejsce... śmiać się czy płakać ?
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 28.11.2013 12:17

weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 28.11.2013 12:22

Arek napisał(a):Ranking FIFA - 78 miejsce... śmiać się czy płakać ?

Ostatnie, zwycięskie sparringi na wyspach Bouveta i Navassa, utwierdziły naszą reprezentację w zasadności kontynuowania marszu tym kierunkiem ;)

Śmiać :D
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 28.11.2013 12:41

rodaivuk napisał(a):
ADAM BANAN napisał(a):Jeszcze jedna relacja normalnego kibica :
Relacja jednego z kibicow:
"Byłem z żoną i swoimi dziećmi w wieku 7 i 12 lat. To co zobaczyłem i to co zrobiła policja to normalne "gestapo" użyli broni, strzelali do dzieci wychodzących z meczu, zastawiali drogę policyjną polewaczką. Nie szło przejść, karetka nie mogła dojechać do poszkodowanych. W pewnym momencie policja z pałami i tarczami wtargnęła między nas. Wychodziliśmy ze stadionu, a moja 12 letnia córka została uderzona tarczą w rękę! Syn tak się bał, że wtulony w żonę chciał jak najszybciej być w domu. Córka była tak wystraszona, że o bolącej ręce powiedziała dopiero nam jak wsiadaliśmy do auta. Ten bandyta policjant - tak można go nazwać! groził nam pałą, jak mu zwróciłem uwagę że dzieci taranuje. Jest monitoring na Zawiszy, ktoś powinien za to odpowiedzieć! Dobrze, że nikt nie zginął. Zobaczymy co powie na to rzecznik praw obywatelskich jak zgłosimy tą sprawę. Oczekuje wyjaśnień Pani wojewody i prezydenta Bydgoszczy. Jestem właścicielem firmy, płace podatki które idą również na policję. Potraktowano mnie i moją rodzinę jako bandytę i pseudokibica."
Zbigniew
To tyle na ten temat z mojej strony.

:lol:

Tu nie ma nic do smiechu.
Chodzi o incydent w drodze na mecz Widzewa Łódź z Zawiszą w Bydgoszczy. Jak napisano w liście, na trasie doszło do zerwania trakcji kolejowej. Wstępne ustalenia policji wskazują, że topola upadła na przewody z powodu celowego działania ludzi. Zmieniona musiała zostać trasa pociągu specjalnego z kibicami, wpłynęło to też na rozkład jazdy innych pociągów.

KGP zwraca też uwagę na wydarzenia w samej Bydgoszczy. W sobotę podczas spotkania doszło do zamieszek, gdy na stadion usiłowała się wedrzeć bez biletów grupa około 600 pseudokibiców ŁKS-u Łódź, którzy są skonfliktowani ze zwolennikami Widzewa i jednocześnie zaprzyjaźnieni z kibicami Zawiszy.

Miałem już do tego nie wracać, ale kuźwa nie mogę. Więc pytam jeszcze raz, kto jest prowodyrem tych działań? Służby porządkowe, przestraszone matki z dziećmi, czy kibole???
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.11.2013 13:45

Płacz już był Obrazek teraz pozostało już tylko się śmiać, śmiać, i śmiać Obrazek ObrazekObrazek
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 28.11.2013 14:09

Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 28.11.2013 14:24

Vjetar napisał(a):..........

Ooo, będę miał nowy dzwonek do telefonu :twisted:
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 28.11.2013 16:45

ooooo rodaivuk napisał, że śmieszą go takie rzeczy jakie ADAM BANAN napisał, a później usunął ten post. ...czyżby rodaivuk zmieniło się poczucie humoru i już go to nie śmieszy :?:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.11.2013 16:49

baunty napisał(a):ooooo rodaivuk napisał, że śmieszą go takie rzeczy jakie ADAM BANAN napisał, a później usunął ten post. ...czyżby rodaivuk zmieniło się poczucie humoru i już go to nie śmieszy :?:

Ja post widziałem :oczko_usmiech: i Twoje czasem usuwane też. :oczko_usmiech:
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 28.11.2013 16:52

Janusz Bajcer napisał(a):
baunty napisał(a):ooooo rodaivuk napisał, że śmieszą go takie rzeczy jakie ADAM BANAN napisał, a później usunął ten post. ...czyżby rodaivuk zmieniło się poczucie humoru i już go to nie śmieszy :?:

Ja post widzę :oczko_usmiech:

jest tylko ten z buźką, był jeszcze jeden , pod postem walpa.
"Bo mnie śmieszy jak ktoś takie rzeczy wypisuje, szczególnie na internecie" - mały cytat z tego postu autorstwa rodaivuk
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.11.2013 16:59

Skoro user ma chwilową opcje usuń post, nie wiedzę w tym nic dziwnego. :idea:
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 28.11.2013 17:07

Janusz Bajcer napisał(a):Ja post widziałem :oczko_usmiech: i Twoje czasem usuwane też. :oczko_usmiech:

każdy coś czasem usuwa, tu o tyle byłem zaskoczony, że akurat kiedy miałem na niego odpisać to on zniknął :D
dlatego pozwoliłem sobie o tym napisać :P
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 28.11.2013 17:10

baunty napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):

Ja post widzę :oczko_usmiech:

jest tylko ten z buźką, był jeszcze jeden , pod postem walpa.
"Bo mnie śmieszy jak ktoś takie rzeczy wypisuje, szczególnie na internecie" - mały cytat z tego postu autorstwa rodaivuk

Każdy ma prawo zmienić zdanie. Tylko nie jestem do końca pewien, co rozbawiło rodaivuka,
mój wpis, czy relacja normalnego kibica. :?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone