Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 28.11.2013 22:28

baunty napisał(a):jak to w końcu jest jak idziesz na mecz?

-dostajesz po łbie od kibiców przeciwnej drużyny
-dostajesz od kibiców drużyny" trzeciej", bo akurat wpadli z kurtuazyjną wizytą
-dostajesz od policji, bo akurat się nawinąłeś
-dostajesz od kibiców innej lokalnej drużyny, bo wracasz do domu niewłaściwą drogą :twisted: :?:

Fajna ta nasza ligowa piłka nożna, a kibicowanie szalenie ekscytujące :D

zapomniałem dodać, że później zapewne wszyscy wyrównują "doznane krzywdy" :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.11.2013 22:32

walp napisał(a):Nie jest w temacie, bo to są różne piłki, tamta jest "plastikowa" :oczko_usmiech:

Dla mnie wyżelowana i ufryzowana i tak pikna :mrgreen: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.11.2013 22:33

-dostajesz od kibiców innej lokalnej drużyny, bo wracasz do domu niewłaściwą drogą :twisted: :?:

Jeśli idziesz na mecz to nic Ci nie grozi.
Jak idziesz na zadymę to wybierz, który wariant Ci pasuje.
P.S

Polecam do poczytania
http://pilka-nozna.przegladsportowy.pl/ ... 1,279.html
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 28.11.2013 22:40

Jest święto na które czeka sie cały tydzień albo dwa.
Jest sympatycznie, miło, czasem wesoło, czasem smutno. Są emocje czasem dobre, czasem złe. Jak w życiu.
Dziewczyny się uśmiechają, dzieci piszczą, trawa jest zielona.
Ciężkie przeżycia z całego tygodnia uchodzą z człowieka jak powietrze z przekłutego balona.
Na stadionie czuć coś czego już o dawna nie czuje się ani w pracy, ani w tramwaju, ani w galerii handlowej, ani w telewizorni...
Więż między ludżmi.

baunty napisał(a):Fajna ta nasza ligowa piłka nożna, a kibicowanie szalenie ekscytujące :D

O, to fajnie napisałeś. Reszta to bzdet.
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 28.11.2013 23:22

Serce w pasy napisał(a):

Jeśli idziesz na mecz to nic Ci nie grozi.
Jak idziesz na zadymę to wybierz, który wariant Ci pasuje.
P.S

Polecam do poczytania
http://pilka-nozna.przegladsportowy.pl/ ... 1,279.html

trochę żartowałem w moim poście, ale brakuje w lidze takiej atmosfery jak w meczu na Cracovii- Polska-Grecja U-21 i 3-1 dla naszych.
widzów ponad 8tys i dużo rodzin z dziećmi
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 28.11.2013 23:33

Kiepura napisał(a):Ciężkie przeżycia z całego tygodnia uchodzą z człowieka jak powietrze z przekłutego balona.
Na stadionie czuć coś czego już o dawna nie czuje się ani w pracy, ani w tramwaju, ani w galerii handlowej, ani w telewizorni...
Więż między ludżmi.

baunty napisał(a):Fajna ta nasza ligowa piłka nożna, a kibicowanie szalenie ekscytujące :D

O, to fajnie napisałeś. Reszta to bzdet.

Mam kilku kumpli którzy nie odpuszczą meczu, twierdzą tak jak Ty. A wiesz ilu więcej by było, gdyby znaleźć sposób na stadionowych zadymiarzy...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.11.2013 23:39

Nie wierz w to co mówią/piszą/ dziennikarze :)
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 28.11.2013 23:48

Hajdas czy jak mu tam miszcz, jak tak wygląda managment resortowy to nie mam pytań. Jarek Pucek nie miał zbyt dużych problemów by zrobić z niego debila ;)

Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 29.11.2013 07:53

Kiepura napisał(a):Janek Urban bardzo dobrze dzisiaj.
Elegancka koszula, starannie dobrany krawat, nienaganna fryzura.

Pamiętam z nim wywiad po obaleniu Fornalika.
Umiem, potrafię, mam wyniki ale nie chcę na trenera reprezentacji.
Jakoś tak mi się przypomniało po meczu z Lazio.
:?

Marność i po prostu przykro.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.11.2013 09:55

baunty napisał(a):trochę żartowałem w moim poście, ale brakuje w lidze takiej atmosfery jak w meczu na Cracovii- Polska-Grecja U-21 i 3-1 dla naszych.
widzów ponad 8tys i dużo rodzin z dziećmi

Pooglądaj w Canal + kilka meczy i zobaczysz, że rodziny z dziećmi to od dawna normalka na stadionach, a mit o stadionowych zadymiarzach to mit głoszony przez durnych dziennikarzy, którzy nigdy w życiu nie byli na stadionie, a swoją wiedzę czerpią z filmików z lat 80 i 90 na youtube.

Co do decyzji policji to niech wymienią komendanta z Bydgoszczy(bo sobie chłopina nie radzi),a nie myślą o zamykaniu innych stadionów. Który to już raz Bydgoszcz nie poradziła sobie z przyjezdnymi?
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 29.11.2013 10:18

Serce w pasy napisał(a):Co do decyzji policji to niech wymienią komendanta z Bydgoszczy(bo sobie chłopina nie radzi),a nie myślą o zamykaniu innych stadionów. Który to już raz Bydgoszcz nie poradziła sobie z przyjezdnymi?

Obecny komendant urzęduje od maja b.r. Wcześniejsze zadymy miały miejsce za rządów jego poprzedników, więc zmiany na tym stołku problemu nie rozwiążą.
Pomysł z zamykaniem stadionów dla przyjezdnych kibiców rzeczywiście nietrafiony i zgadzam się z decyzją Prezesa Bońka, iż byłoby to przejawem bezsilności.
Widzę jednak, że winni stadionowych demolek są ciągle policjanci, a nie bandyci, to mnie martwi. :(
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.11.2013 10:45

walp napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):Co do decyzji policji to niech wymienią komendanta z Bydgoszczy(bo sobie chłopina nie radzi),a nie myślą o zamykaniu innych stadionów. Który to już raz Bydgoszcz nie poradziła sobie z przyjezdnymi?

Obecny komendant urzęduje od maja b.r. Wcześniejsze zadymy miały miejsce za rządów jego poprzedników, więc zmiany na tym stołku problemu nie rozwiążą.
Pomysł z zamykaniem stadionów dla przyjezdnych kibiców rzeczywiście nietrafiony i zgadzam się z decyzją Prezesa Bońka, iż byłoby to przejawem bezsilności.
Widzę jednak, że winni stadionowych demolek są ciągle policjanci, a nie bandyci, to mnie martwi. :(

Debili nie brakuje. Tylko dlaczego wszędzie sobie z nimi radzą, a po raz kolejny w Bydgoszczy nie dają rady.
Nie wiem czy klub czy policja czy miasto czy wszyscy razem?
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 29.11.2013 13:24

Kurs przyspieszony TVN24 "Jak odróżnić kibola od kibica".
To proste:
- kibol mówi "wypierdalajcie kurwy"
- kibic mówi "vaffanculo bastardi"
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.11.2013 15:41

Kiepura napisał(a):...
No nic. Jutro friendy z Wrocławia przyjeżdzają, będzie wesoło....

Tym razem remis brałbym w ciemno... :wink: :lol:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 29.11.2013 20:21

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone