.png)
Kiepura napisał(a):W przypadku Wisły jest to oficjalnie Stadion Miejski im. Henryka Reymana.
Kiepura napisał(a):Wybuduj teatr gdziekolwiek i nazwij go narodowy.
.png)
walp napisał(a):Zawisza górą. Założyłem się, że dziś będzie zwycięstwo, ale nie do końca w to wierzyłem, bo Franc ze swoimi był dotychczas niepokonany. Czerwona kartka odmieniła jednak mecz i nasz beniaminek zarobił 3 punkty.
.png)
walp napisał(a):Czerwona kartka odmieniła jednak mecz i nasz beniaminek zarobił 3 punkty.
Vjetar napisał(a):U nas tragedia...pogrom...masakra...
.png)
Vjetar napisał(a):walp napisał(a):Zawisza górą. Założyłem się, że dziś będzie zwycięstwo, ale nie do końca w to wierzyłem, bo Franc ze swoimi był dotychczas niepokonany. Czerwona kartka odmieniła jednak mecz i nasz beniaminek zarobił 3 punkty.
U nas tragedia...pogrom...masakra...
Kiepura napisał(a):walp napisał(a):Czerwona kartka odmieniła jednak mecz i nasz beniaminek zarobił 3 punkty.
Iii, głupota Bunozy i brak reakcji Smudy położyły wynik![]()
Choć Zawisza dobrze grał, można było co najmniej remis ugrać.Vjetar napisał(a):U nas tragedia...pogrom...masakra...
W naszej grupie wsparcia doopa na wszystkich frontach
dario7 napisał(a):Kraków reszt ligi 5:5, z tym, że Crakovia strzeliła 4 siaty, a ta co nazwy nie pamiętam, tylko 1. Brawo "Pasy".