dario7 napisał(a):Sory, sory kibiców "Pasów". Piszę na tablecie a to jest mało wygodne i o błąd nie trudno.
SORRY kolego...SORRY....jak chcesz komuś doj.....ć, że nie pamiętasz nazwy klubu, to zadbaj przynajmniej o resztę szczegółów...
dario7 napisał(a):Sory, sory kibiców "Pasów". Piszę na tablecie a to jest mało wygodne i o błąd nie trudno.
.png)
Kiepura napisał(a):weldon napisał(a):Kiepura napisał(a):Nie można nazwać czegoś Narodowym, bo taki tytuł sie wypracowuje.
Dobre
A w Krakowie stadiony wypracowały sobie jakie tytuły?
Normalnie, bez zadęcia.
W przypadku Wisły jest to oficjalnie Stadion Miejski im. Henryka Reymana.
Wszystko w nazwie na swoim miejscu.
Stadion jest w tej lokalizacji prawie 100 lat. Dlatego wszyscy nazywają go stadion Wisły bo jak inaczej.
A ten drugi to nie wiem.
Nie wiem co Cię śmieszy.
Wybuduj teatr gdziekolwiek i nazwij go narodowy. Myślisz, że stanie się od tego Narodowy ?
Pochowaj Józka KOwalskiego w jakieś krypcie gdziekolwiek i nazwij to panteonem narodowym.
Myślisz, że stanie się od tego Narodowy ?
To, że coś jest w Warszawie, nie znaczy, że jest narodowe. Może się stać, ale to daleka droga.
Sven napisał(a):a niedziela będzie dla nas
.png)
weldon napisał(a):Sven napisał(a):a niedziela będzie dla nas
Prorok jaki, czy co?
Kiepura napisał(a):Czuje sie zdruzgotany![]()
Jak żyć![]()
Najśmieszniejsze jest to, że ja naprawdę nie wiem jak się tamten stadion nazywa. Przewijało sie kilka propozycji, jedna bardziej pompatyczna od drugiej, i w końcu nie wiem na czym stanęło.weldon napisał(a):Sven napisał(a):a niedziela będzie dla nas
Prorok jaki, czy co?
Zorientowany.
.png)
voite napisał(a):Pary barażowe eliminacji mistrzostw świata 2014 w Europie:
Portugalia - Szwecja
Ukraina - Francja
Grecja - Rumunia
Islandia - Chorwacja
No to Chorwaci trafili najlepiej jak mogli.
.png)
Serce w pasy napisał(a):Nasz stadion nazywa się im. Józefa Piłsudskiego
voite napisał(a):Grecja - Rumunia