Szkoda tylko tych kibiców, którzy mieli otwarte oczy na rażącą niesprawiedliwość w wyniku której Cracovia utrzymała sie w lidze...
Pozdrawiam
.png)
raffiu napisał(a):a mój klub po ostatnim meczu w Krakowie zamienił się z Cracovią miejscami. Skłamał bym pisząc, że życzę Cracovii utrzymania... Pan profesor powinien dostać nauczkę na która zasłużył za zamieszanie z "licencjadą"
.
Szkoda tylko tych kibiców, którzy mieli otwarte oczy na rażącą niesprawiedliwość w wyniku której Cracovia utrzymała sie w lidze...
Pozdrawiam
.png)
Serce w pasy napisał(a):raffiu napisał(a):a mój klub po ostatnim meczu w Krakowie zamienił się z Cracovią miejscami. Skłamał bym pisząc, że życzę Cracovii utrzymania... Pan profesor powinien dostać nauczkę na która zasłużył za zamieszanie z "licencjadą"
.
Pozdrawiam
Znowu robisz napinkę, czep się chłopie komisji licencyjnej i daj już spokój.
raffiu napisał(a):Serce w pasy napisał(a):raffiu napisał(a):a mój klub po ostatnim meczu w Krakowie zamienił się z Cracovią miejscami. Skłamał bym pisząc, że życzę Cracovii utrzymania... Pan profesor powinien dostać nauczkę na która zasłużył za zamieszanie z "licencjadą"
.
Pozdrawiam
Znowu robisz napinkę, czep się chłopie komisji licencyjnej i daj już spokój.
Nie. Czepiam się człowieka który swoimi decyzjami (wnioskowanie o wystąpienie jako strona przed sądem ) niemalże przyczynił się do upadku ponad 100 letniego najstarszego stowarzyszenia sportowego w mieście Łodzi. O jego udziale w procesie decyzyjnym i wpływaniu na komisje lewickiego (celowo z małej) nic nie wiem i mogę się jedynie domyślać, że coś jest na rzeczy - podobnie jak CBA które bada sprawę.
Widzę, że Ty należysz do tej grupy kibiców pasów, którzy w łamiących prawo decyzjach podejmowanych przy zielonym stoliku nie widzą nic niewłaściwego? Cóż masz do tego prawo. Nie dziw się jednak, że właśnie takim "fanom" życzę by oglądali degradacje swojego zespołu.
.png)
Widzę, że Ty należysz do tej grupy kibiców pasów, którzy w łamiących prawo decyzjach podejmowanych przy zielonym stoliku nie widzą nic niewłaściwego? Cóż masz do tego prawo.
.png)
Serce w pasy napisał(a): fakty są takie:
.png)
.png)
Sven napisał(a):nawiązując do CRO - otóż pod koniec sierpnia kiedy kończyło się okienko transferowe nasz dyro od transferów marek marek ju marek jużwiak uu pojechał na .........urlop do Chorwacji bo jak tłumaczył w sierpniu nikogo się nie da znależć - paranoja
.png)
slapol napisał(a):I tak będę W PUCHARACH kibicował "tej wstrętnej" Legii![]()
mireks napisał(a):slapol napisał(a):I tak będę W PUCHARACH kibicował "tej wstrętnej" Legii![]()
To może nie kibicuj abyś nie zaraził się jakąś chorobą.