Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
raffiu
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) raffiu » 28.08.2011 21:28

No proszę, Legia gra dalej?
Teraz już wiem czemu zawdzięczam to głośne: "Jeeessst" w czwartkowy wieczór w Zavali zasłyszane z tarasu... :roll:
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 30.08.2011 23:40

Iggy napisał(a):Jednakże tym się różni grajek kupiony (na Cypr) za kilka milionów euro, od grajka kupionego przez Wisłę za kilka tysięcy euro,

To Wisła ma dużo wyższy budżet od Apoelu, a nie odwrotnie i jak zwykle umoczyła ze słabszym (finansowo) przeciwnikiem. Legia natomast pokonała kilkakrotnie silniejszego (finansowo) przeciwnika.
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 30.08.2011 23:43

Kibice Śląska. Skąd to się bierze ?
Kibol
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kibol » 31.08.2011 08:14

A inne kluby to nie śpiewają takich piosenek ?
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 31.08.2011 16:08

Maciej napisał(a):Brawo Legia, na pohybel kacapom :twisted:

I kto to pisze?! :twisted:
Była też gorąca linia Pelijesac - Zecevo ;) Śląsk pomścimy! :)
podszywacz napisał(a):(...)Wprawdzie z rezerwami Spartaka...

Właśnie za tę mentalność kocham Kraków ;) A rok temu władowaliśmy 5 bramek rezerwom Arsenalu :D
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 31.08.2011 16:49

moondek napisał(a):
podszywacz napisał(a):(...)Wprawdzie z rezerwami Spartaka...

Właśnie za tę mentalność kocham Kraków ;) A rok temu władowaliśmy 5 bramek rezerwom Arsenalu :D

Myśmy też wygrali 1:0 podobno z rezerwami Barcelony. Co za warszawska mentalność :wink: Nie uogólniaj kolego bo brzmi to jak post na Onecie typu: "Wpisujcie miasta kibicujące komuś tam. Miasto jakieś tam". Napisałem że trochę przesadziłem, przeprosić mam? 8O
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.08.2011 17:10

realista2 napisał(a):Kibice Śląska. Skąd to się bierze ?

Z większej sympatii do ŁKS-u :wink: ...ale też mnie to osłabia... :?
raffiu
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) raffiu » 31.08.2011 17:14

slapol napisał(a):

a o co chodzi? przybliżycie?
przez wakacje trochę wypadłem z tematu (celowe odcięcie od wszelakich niusów z Polandu 8) ). Jestem w kraju od niedzieli i nie nadrobiłem jeszcze zaległości - choć we wtorek w Bełchatowie już zdążyłem być :wink:
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 31.08.2011 17:17

podszywacz napisał(a):Napisałem że trochę przesadziłem, przeprosić mam? 8O

Ktoś kiedyś po coś wymyślił emotikony... Oddychaj, nie przepraszaj... :)
Ostatnio edytowano 31.08.2011 17:24 przez moondek, łącznie edytowano 2 razy
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.08.2011 17:22

raffiu napisał(a):
slapol napisał(a):

a o co chodzi? przybliżycie?
przez wakacje trochę wypadłem z tematu (celowe odcięcie od wszelakich niusów z Polandu 8) ). Jestem w kraju od niedzieli i nie nadrobiłem jeszcze zaległości - choć we wtorek w Bełchatowie już zdążyłem być :wink:

Przyśpiewki jak na ŁKS-ie :wink: w derbach...i takie tam....nic czym można by się chwalić...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.08.2011 17:24

Kibol napisał(a):A inne kluby to nie śpiewają takich piosenek ?

No właśnie, ponoć też śpiewają.... :oops:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.08.2011 17:25

Przeszło, poszło...a tytuł tematu to...(narazie) PUCHARY :lol:
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 03.09.2011 14:23

Troche byłem poza rzeczywistością, więc nie wpisywałem sie w temacie. Meczów nie ogladałem, może i dobrze bo dostałbym zawału. Czas jednak na krótki komentarz.

Wisła odpadła z LM głównie jak sądze z powodu słabego przygotowania do sezonu. Widać to w meczach ligowych a cudowny zryw z Litexem zakłócił nieco rzeczywisty obraz. I tak nie jest żle, bo lądujemy LE. Na tle "wyczynów" z ostatnich dwóch lat to w ogóle kosmos. Porażka jest wkalkulowana w życie kibicowskie, mówi sie trudno i gra sie dalej.

Legia, no niezły sukces. Także trzeba to przyznać niedocenianego przeze mnie złotoustego Macieja. Nie pasjonują mnie sukcesy Legii, ale za powalenie kacapów duże brawa.

Iggy napisał(a):A to pewnie dlatego, że po remisie w Warszawie chyba jedynie "Żyleta" wierzyła w awans Legii

No jak, jak przecież...

Kiepura napisał(a):Skoro z turasami można było 1:0 na wyjeżdzie, to z kacapami też jest szansa.

Wirtualne Karlovacko mi się należy :D

Śląsk zaszedł dalej niż można było się spodziewać. Tak, że brawo.

A w ogóle.

Dwie polskie druzyny w LE

8O 8O 8O

Slapol, jak masz taką dobrą rękę do tematów, załóż może temat:

"Gwałtowny wzrost wynagrodzeń w Polsce" albo chociażby "Koniec złodziejstwa - wszystkie autostrady będą bezpłatne". :D

Spodziewałem się, że temat umrze w sierpniu a tu taki zonk...

Teraz faza grupowa. Wisła ma raczej ciężkich przeciwników, jak nie będzie gwałtownej poprawy formy, będzie ciężko.

Maciej napisał(a):Inna sprawa że teraz media ITI plus Wyborcza w której legionistów jest pod dostatkiem z szefem i wiceszefem sportu na czele będą dostawały orgazmu. Już wczoraj tytuły były takie jakby Legia to LE wygrała ;)

E, no odezwał się kibic klubu, którego media w ostatnich latach ciemiężyły :lool: (chodzi mi o aspekt sportowy, nie kibicowski bo tu wiadomo :roll:).
Legia zawsze ma dobrą prasę, ot takie zjawisko naturalne. Jak deszcz w listopadzie. Idzie przywyknąć. :D
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 04.09.2011 13:08

Kiepura napisał(a):Legia zawsze ma dobrą prasę, ot takie zjawisko naturalne. Jak deszcz w listopadzie. Idzie przywyknąć. :D

Ma bo jest najlepsza, a nawet jak chwilowo nie jest to zaraz będzie. Teraz tak waśnie jest i tu się chyba zgodzimy.
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 04.09.2011 14:18

realista2 napisał(a):
Kiepura napisał(a):Legia zawsze ma dobrą prasę, ot takie zjawisko naturalne. Jak deszcz w listopadzie. Idzie przywyknąć. :D

Ma bo jest najlepsza, a nawet jak chwilowo nie jest to zaraz będzie. Teraz tak waśnie jest i tu się chyba zgodzimy.

O, wiedziałem, że się jakiś Warszawiak odezwie. :oczko_usmiech:

Ma bo jest najlepsza... Teraz tak waśnie jest

Teraz to jesteście trzeci w kraju. Za wrażenia artystyczne i poziom samozachwytu tytułów mistrzowskich nie dają.

a nawet jak chwilowo nie jest to zaraz będzie

Na to zaraz to już szósty rok czekacie. :D

A prasę macie najlepszą zawsze. I kiedy jesteście mistrzem i kiedy nie. I tu się chyba zgodzimy.

Z tą najlepszą prasą to ostatnio poznańscy Wam mocno w paradę wchodzą.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone