Teraz już wiem czemu zawdzięczam to głośne: "Jeeessst" w czwartkowy wieczór w Zavali zasłyszane z tarasu...
.png)
Iggy napisał(a):Jednakże tym się różni grajek kupiony (na Cypr) za kilka milionów euro, od grajka kupionego przez Wisłę za kilka tysięcy euro,
.png)
Maciej napisał(a):Brawo Legia, na pohybel kacapom
podszywacz napisał(a):(...)Wprawdzie z rezerwami Spartaka...
.png)
moondek napisał(a):podszywacz napisał(a):(...)Wprawdzie z rezerwami Spartaka...
Właśnie za tę mentalność kocham KrakówA rok temu władowaliśmy 5 bramek rezerwom Arsenalu
realista2 napisał(a):Kibice Śląska. Skąd to się bierze ?
.png)
slapol napisał(a):realista2 napisał(a):Kibice Śląska. Skąd to się bierze ?
Z większej sympatii do ŁKS-u...ale też mnie to osłabia...
raffiu napisał(a):slapol napisał(a):realista2 napisał(a):Kibice Śląska. Skąd to się bierze ?
Z większej sympatii do ŁKS-u...ale też mnie to osłabia...
a o co chodzi? przybliżycie?
przez wakacje trochę wypadłem z tematu (celowe odcięcie od wszelakich niusów z Polandu). Jestem w kraju od niedzieli i nie nadrobiłem jeszcze zaległości - choć we wtorek w Bełchatowie już zdążyłem być
Kibol napisał(a):A inne kluby to nie śpiewają takich piosenek ?
.png)
Iggy napisał(a):A to pewnie dlatego, że po remisie w Warszawie chyba jedynie "Żyleta" wierzyła w awans Legii
Kiepura napisał(a):Skoro z turasami można było 1:0 na wyjeżdzie, to z kacapami też jest szansa.
Maciej napisał(a):Inna sprawa że teraz media ITI plus Wyborcza w której legionistów jest pod dostatkiem z szefem i wiceszefem sportu na czele będą dostawały orgazmu. Już wczoraj tytuły były takie jakby Legia to LE wygrała
.png)
realista2 napisał(a):Kiepura napisał(a):Legia zawsze ma dobrą prasę, ot takie zjawisko naturalne. Jak deszcz w listopadzie. Idzie przywyknąć.
Ma bo jest najlepsza, a nawet jak chwilowo nie jest to zaraz będzie. Teraz tak waśnie jest i tu się chyba zgodzimy.
Ma bo jest najlepsza... Teraz tak waśnie jest
a nawet jak chwilowo nie jest to zaraz będzie