Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 03.08.2012 08:39

Sven napisał(a):rewanż w czwartek 9 o 19:00

Dzięki.

Tak wczoraj trochę podglądałem i głupio, że wwalili nam dwa gole, ale ta kontaktowa, zwłaszcza, ze na wyjeździe, daje jakieś szanse.
Manga
Cromaniak
Re: Piłka nożna - Puchary 2012/2013

Postnapisał(a) Manga » 08.08.2012 10:35

Legia, klub dwumilionowej stolicy 38 milionowego kraju ,walczy z szóstą drużyna austriackiej ligi w ubiegłym sezonie ,pochodzącą z 11 tysięcznego miasteczka .Tam sie udalo przegrac tylko 2-1.

Nadzieja umiera ostatnia. ;)
GSM
Cromaniak

Postnapisał(a) GSM » 09.08.2012 09:30

To tak jak Belgradzka Crvena Zvezda z Dyskobolią zwaną wtedy również Groclinem z Grodziska Wielkopolskiego...,ale tym razem być może będzie pozytywniej dla metropolii ;)

W każdym razie jedyna realna szansa na dalszą grę w pucharach.Śląsk,szkoda gadać...ale wszyscy wiedzieli,że tak to się skończy
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 09.08.2012 20:13

No i znowu tylko Legia.
PS. Nowa szata graficzna CRO to mniej niz zero. Wręcz zniechęca do odwiedzania tej strony. Totalny bałagan. Trochę tak jakby ktoś chciał pochwalić się, że dużo już umie i przy okazji pokazać ile się da bez jakiejkolwiek myśli przewodniej. Masakra. Założę się si, że autorem jest bardzo młody człowiek. Ciekawe ile cro.pl straci na tym idiotycznym eksperymencie?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 09.08.2012 20:59

Odnośnie PS - jest specjalny temat do wyrażenia opinii.
arkona
Cromaniak

Postnapisał(a) arkona » 09.08.2012 21:23

GSM napisał(a):To tak jak Belgradzka Crvena Zvezda z Dyskobolią zwaną wtedy również Groclinem z Grodziska Wielkopolskiego...,ale tym razem być może będzie pozytywniej dla metropolii ;)

W każdym razie jedyna realna szansa na dalszą grę w pucharach.Śląsk,szkoda gadać...ale wszyscy wiedzieli,że tak to się skończy

Bzdury piszesz Zvezda wygrała oba mecze z Dyskobolią.
GSM
Cromaniak

Postnapisał(a) GSM » 09.08.2012 21:25

Jeszcze się trzęsę z emocjo-nerwów,jest awans czyli w porządku,ale oni to powinni wygrać spokojnie cztery albo pięć zero.Znowu bezsensowne faule czyli czerwona kartka(i tak szczęście,że tylko jedna ;)) która tym razem zburzyła cały spokój gry na końcowym etapie + jakby tego było mało na potęgę marnowane 100%.
Generalnie jednak było dobrze i zasłużony awans Legii która jedna się nam ostała :D.
Lech honor obronił,Ruch niczym Śląsk(bardzo trafne zrównanie nazw i wyników ;))

P.S. Hajduk zaskakująco prowadzi na San Siro z Interem 2:0 po wysokiej porażce u siebie-jeszcze jeden gol i dogrywka!,Slaven Belupo też ładny wynik z Bilbao dzisiaj chociaż do awansu nie wystarczył
GSM
Cromaniak

Postnapisał(a) GSM » 09.08.2012 21:30

arkona napisał(a):
GSM napisał(a):Bzdury piszesz Zvezda wygrała oba mecze z Dyskobolią.

Masz rację,totalnie mi się pochrzaniło w główce heh,musiałem mysleć o zwycięskich potyczkach z Hertą czy Manchesterem City,a napisałem o Crvenie 8O która też z nimi grała,to chyba przez jugolskie forum :wink: ,bywa
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 10.08.2012 06:53

W sumie spodziewany awans Legii i Śląska (choć w przypadku Śląska to raczej nie awans tylko "awans" :D ).
Zobaczymy co los przyniesie, ale szanse raczej tylko Legii daje. Niewielkie. Pod warunkiem dobrego losowania.

Generalnie jednak było dobrze i zasłużony awans Legii która jedna się nam ostała

realista2 napisał(a):No i znowu tylko Legia.

8O :lol:

Ej, czyżbyście Panowie uwierzyli we własną legendę. Kolejni ?

W tej edycji to jeszcze gra Śląsk i równie dobrze możecie zakończyć "pucharową przygodę" równo z nimi.

znowu tylko

Tak szukam i szukam...

i w tym tysiącleciu specjalnie nie znajduje ani tego "znowu" ani tego "tylko" :lol:

Och, znalazłem, chyba że chodzi o występ w Intertoto w 2007 roku w Wilnie. Pół meczu co prawda tylko, ale zawsze. :lol:

-------

Kriss69 napisał(a):...ignorantom, frajerom, megagłupcom...
...o idiotach...

Może bym i z Tobą podyskutował (już w innym temacie), choć napisałem, że kończę. Ale język, którego używasz czyni to niemożliwym.

Takich bowiem czasów dożyliśmy, ze można publicznie opluć przywódców PW.
Ale nie można wywiesić transparentu oddającego cześć Powstaniu.
Bo by się potomkowie barbarzyńskich najeżdżców poczuli urażeni.
eot
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 10.08.2012 08:12

Kiepura napisał(a):(@małym tekstem)

Szkoda słów ...:/

Śląsk też przeszedł? To fajnie :)
GSM
Cromaniak

Postnapisał(a) GSM » 10.08.2012 08:28

Po prostu Legia jako jedyna awansowała dalej.Śląsk także pozostał co cieszy,ale wiele osób mogło tego nie pamiętać skoro odpadli w 3 rundzie eliminacyjnej LM...
Ja sam sądziłem,że w LE grają dopiero wtedy jeżeli odpadną w kolejnej 4 rundzie LM,ale jest przecież jeszcze czwarta eliminacyjna do LE.Nie ma co się spinać i siłować na ironię
Ostatnio edytowano 10.08.2012 08:30 przez GSM, łącznie edytowano 1 raz
moondek
Cromaniak

Postnapisał(a) moondek » 10.08.2012 08:29

Kiepura napisał(a):W tej edycji to jeszcze gra Śląsk

Co robi??? :lol: :lol: :lol: Miałem coś na ten temat napisać SMSem Slapolowi, ale leżącego się nie kopie... ;)
PS. Tak na w razie czego... Kiepura, prośba żebyś się od razu nie napinał, tylko wziął to co napisałem z przymrużeniem oka ;)
Kibol
Globtroter

Postnapisał(a) Kibol » 10.08.2012 09:08

I jak tutaj dyskutować z moderatorem mającym tę literkę w lokalizacji ;)
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 10.08.2012 09:16

moondek napisał(a):
Kiepura napisał(a):W tej edycji to jeszcze gra Śląsk

Co robi??? :lol: :lol: :lol: Miałem coś na ten temat napisać SMSem Slapolowi, ale leżącego się nie kopie... ;)
PS. Tak na w razie czego... Kiepura, prośba żebyś się od razu nie napinał, tylko wziął to co napisałem z przymrużeniem oka ;)

Ja to wszystko tu z przymrużeniem oka piszę :D

A co do Ślaska to zgodzę się, że lepszym określeniem byłoby "uczestniczy".
Ale pastwić się nie będę, pamiętam świetne i "świetne" występy innych drużyn, w tym i Wisły.

Bryndza w piłce klubowej idzie.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.08.2012 09:18

Kiepura napisał(a):
moondek napisał(a):Bryndza w piłce klubowej idzie.

Ta, to już nadeszła dawno temu...dobrze, że choć jedna drużyna awansowała dalej, jeżeli to jest jakaś pociecha w ogóle...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone