Janusz Bajcer napisał(a):Nie chcę być złym prorokiem ...
Malkontent
Hannover może byłby do ogrania przez zeszłoroczną Wisłę, Legię lub poznańskich grających w najlepszym układzie personalnym.
Wrocławianie są niestety słabi personalnie, na polską ligę starcza, na zagranicę słabo. Ale mogli trafić na cz...ups. Marsylskich Olimpijczyków, wiec losowanie całkiem dobre.
Rosenborg jak najbardziej w zasięgu Legii.
Można powiedzieć, ze wszystko w rękach (nogach) piłkarzy. No i w tym momencie, jakbym był kibicem warszawskich to zacząłbym się bać...
No i wesoły Janek...
Po zdobyciu MP przez Śląsk kurtuazyjnie pogratulowałem i życzyłem sukcesów, ale już wtedy było wiadomo , że to była klęska polskiej piłki. J
Cóż Mistrza zdobywa drużyna, która ma najwięcej punktów. Za potencjał, nazwę itd punktów się nie zdobywa. A myślę, że nawet w perspektywie LM kasy by nie było.
Kiepura nie przepadam za Wisłą, ale to nie znaczy, że nie mogę przyznać, że w kopaną grać potrafi i to z Wisłą właśnie grać będziemy w tym sezonie o mistrza
Ależ ja nigdzie nie deprecjonuje, że gracie dobrze, co więcej oglądałem wczoraj kawałek meczu i przyznam, że całkiem dobrze to wyglądało. Oczywiście w tym fragmencie meczu, szersza ocena to dopiero jak zacznie się liga.
Czy będziemy grać o mistrza ? Pozycja Wisły w nowym sezonie to jedna wielka niewiadoma, może być pudło, może być walka o utrzymanie.
Nieśmiało tylko sprostowałem, niezbyt jak dla mnie fortunne sformułowanie.
Jak się kogoś ZAPRASZA
Abstrahując zupełnie od tematu PW i transparentu.
Myślisz, że przyjechali tu za darmo ? Tak się pytam, bo zwyczajowo, przy takim meczu goście dostają obrywę.