Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kleeberg
Koneser
Re: Piłka nożna - Puchary 2012/2013

Postnapisał(a) kleeberg » 16.08.2012 11:43

GSM napisał(a):
Dzisiaj nasza reprezentacja gra pierwsze spotkanie(z Estonią w Tallinie o 20:45) z Waldemarem Fornalikiem w roli selekcjonera które będzie jedynym sprawdzianem przed wrześniowymi i październikowymi eliminacjami do MŚ

A Tefałpe doskonale realizuje misję edukacyjną dla lemingów. :idea:
Rozpoczęła wczorajszą transmisję bez hymnu polskiego :evil:

Dno........
GSM
Cromaniak

Postnapisał(a) GSM » 16.08.2012 13:57

Też mnie to rozwaliło i zniesmaczyło...reklamy muszą trwać
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 17.08.2012 19:41

sorki za ewentualne błędy ale piszę z koma i na szybko - cisza jakaś a przecież dxisiaj rusza nasxa cudowna ekstra i na pełnym wypasie liga kopaczy.Dobry artykuł na weszlo dla xaiteresowanych
GSM
Cromaniak

Postnapisał(a) GSM » 17.08.2012 22:40

Pogoń ślicznie rozjechała Zagłębie 4:0,bramki świetne i ogólnie mecz dobry do oglądania.Wspaniały powrót do elity po kilku latach cierpień.
Piast Gliwice-Górnik Zabrze 1:2,derby dla górników,ale Piast walczył
W niedziele Legia z Koroną!
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 18.08.2012 05:35

No, wzruszyłem się.

Po tylu dniach oczekiwania...
Przetrzymaliśmy głupawą eurohece i seksparty w Londynie (czytałem, że Anglicy obliczyli, że w głównej dyscyplinie zajęliśmy trzecie miejsce zaraz po Ukraińcach i Amerykanach, co może tłumaczyć porażki naszych faworytek i faworytów).
:D

Z rozpędu obejrzałem mecz i kawałek drugiego.
Całkiem fajnie się oglądało jak paprykarze rozjeżdżają miedzowych.
I ten staroświecki klimatyczny stadion, kiedyś chyba drugi co do wielkości w lidze.

Ale prawdziwa inauguracja (w moim przypadku) w niedziele.
Znów będzie można przez trzy godziny popatrzeć na zielone :roll:
Manga
Cromaniak

Postnapisał(a) Manga » 19.08.2012 16:17

Na Łazienkowskiej pełna kultura "glory, glory, alleluja, Legia wygra nie ma ch..a!"
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 19.08.2012 18:49

Za te Chu... należy ci się czerwona kartka. STOP chamstwu,
bo w rzeczywistości Żyleta śpiewała to :

Legia gra, a my śpiewamy,
Race wciąż odpalamy,
Głośny śpiew unosi nas,
Na mistrzostwo nadszedł czas!

Jesteśmy wciąż niepokonani,
Dumni i Legii oddani,
Zabawa trwa, wpadamy w szał,
Przyłącz się, nie zamulaj.

i jeszcze link:
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 19.08.2012 19:35

Jakie miłe popołudnie.

Tak z kilometr od stadionu czuć było atmosferę meczu.
Pod stadionem pełno luda, kibole, piękne panny, rodziny, mnóstwo dzieci.
Kolejka po bilety tak ze sto metrów miała.

Myślałem, że mnie starego bywalca już nic nie zdziwi. A tu proszę.
Oseski się pojawiły. Takie ssące w nosidełkach. :D
Sektory rodzinne to normalność, ale trzeba będzie chyba pomyśleć o pokojach dla karmiących matek z dziećmi.
Ot, efekt Euro :lol:

Zabawa przednia, tylko czemu to żółte tak prażyło :evil:

:D :D

Małek zaczął z wysokiego C. Błędy w obie strony, aż do bólu. Chyba się zgłoszę. Dziewięć patyków miesięcznie dla zawodowego. Gorzej na pewno nie będę sędziował, ale może będzie śmieszniej.

Mam nadzieję, że do 6 października chomik przestanie seryjnie strzelać.

PS. Na innych stadionach tez pojawiło się piwo ?
Liquid
Cromaniak

Postnapisał(a) Liquid » 19.08.2012 20:41

Kiepura napisał(a):
...

Kiepura, pomyliłeś wyczuwalność atmosfery z długością kolejki za biletami ;-) Musiało być na odwrót bo ta kolejka miała z kilometr. Kolejka zawijała się pięknie pod kasami a potem ciągnęła się wzdłuż trybuny wschodniej do jej samego końca. Przy okazji dzięki za polecenie trasy do Cro. Dziękowałem w innym wątku ale chyba go nie czytałeś.
Manga
Cromaniak

Postnapisał(a) Manga » 19.08.2012 21:55

Jeśli stadion w połowie pusty a przed kasami kilometrowe kolejki,trzeba coś poprawić w dystrybucji biletów ;)
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 20.08.2012 05:45

podszywacz napisał(a):
Kiepura napisał(a):
...

Kiepura, pomyliłeś wyczuwalność atmosfery z długością kolejki za biletami ;-) Musiało być na odwrót bo ta kolejka miała z kilometr. Kolejka zawijała się pięknie pod kasami a potem ciągnęła się wzdłuż trybuny wschodniej do jej samego końca. Przy okazji dzięki za polecenie trasy do Cro. Dziękowałem w innym wątku ale chyba go nie czytałeś.

Na temat tej kolejki i innych spraw organizacyjnych to się już nie wypowiadam, bo bym potrójnego bana za język dostał :evil:

Znalazłem i odpisałem wczoraj (akurat chyba w tym samym czasie pisaliśmy).
Liquid
Cromaniak

Postnapisał(a) Liquid » 20.08.2012 13:21

Kiepura napisał(a):Na temat tej kolejki i innych spraw organizacyjnych to się już nie wypowiadam, bo bym potrójnego bana za język dostał :evil:

Brak sprzedaży biletów przez internet (choć ja mam karnet i wypowiadam się za ogół), katering (kolejki), telebim (jeden nie działał wczoraj, nie ma powtórek z ostatnich akcji jak na Legii czy Lechii a telebimy kosztowały krocie i pokazują na nich jedynie reklamy i aktualny wynik), czy takie denerwujące pierdoły jak tablica sędziego technicznego która już bodaj od roku nie działa prawidłowo i nie wyświetla niektórych cyfr. Kibic piłkarski ma się cieszyć z tego co jest bo i tak jest dobrze. Piwo sprzedają. A właściwie "siki Świętej Weroniki" o mocy 3,5%. Za jedyne 6 zł 0,4l z możliwością spożycia jedynie w strefie kateringu, na trybunę już wnieść nie można. Co za poje...ny kraj...

A propos meczu, oglądałem z odtworzenia nasz mecz. Bramka na 2:1 przepiękna, z punktu widzenia oglądania meczu na stadionie nie spodziewałem się że została strzelona na ostatnie sekundy przed końcem doliczonego czasu gry - tutaj strata poczucia czasu w związku z brakiem telebimu oraz masą przerw, w tym na uzupełnienie płynów (ciekawe kiedy będą jeszcze przerwy podczas meczu na hot-doga czy papierosa 8) ). Małek - Wałek przekręcił nas na karnym na Ilievie, drugi karny (ręka w polu karnym) dyskusyjny, ja bym karnego nie podyktował. Coś będzie chyba pociecha z tej drużyny w tym sezonie.
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 20.08.2012 19:28

Jest, jest, jest ... :D

Sorry, Gdańsk :roll:

Yes :mrgreen:
$$
Odkrywca

Postnapisał(a) $$ » 22.08.2012 18:55

weldon napisał(a):Jest, jest, jest ... :D

Sorry, Gdańsk :roll:

Yes :mrgreen:

Dostaliśmy baty :P
To było do przewidzenia. Zbieranina niechcianych nigdzie emerytowanych kopaczy, których za darmo można było wziąć. Do tego żadnego porządnego sparingu, z silną drużyną, przed rozpoczęciem sezonu, musiało dać taki efekt. Lepszego prawdopodobnie długo w Gdańsku nie doczekamy ,taka polityka klubu. Kopacze słabi ,trener słaby...Tylko kto ten stadion utrzyma :)
W poniedziałek zaginam do PZPNu, powiadomienie przyszło żeby się stawić ,niedługo kurs na trenera(UEFA B).
Pozdrawiam :)
Manga
Cromaniak

Postnapisał(a) Manga » 23.08.2012 20:25

Debile z Legii znowu zubozyli swój ukochany klub o kilkanaście tysięcy euro

Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone