weldon napisał(a):Było miło, aczkolwiek kilka osób się skopało.
Się i ... premiera też
Piłka nożna to sport kontaktowy, nawet jak gra premier
PS "Gdy w piłkę kopią, czasem się skopią"

.png)
weldon napisał(a):Było miło, aczkolwiek kilka osób się skopało.
Się i ... premiera też

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):weldon napisał(a):Było miło, aczkolwiek kilka osób się skopało.
Się i ... premiera też
Piłka nożna to sport kontaktowy, nawet jak gra premier![]()
.png)
weldon napisał(a):[W sumie, to można by rzec, że ostrze krytyku dziennikarskiej równo cięło i rząd i ... opozycję
A propos "kontaktowy" - Biedronia nie zauważyłem na boisku

.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):weldon napisał(a):[W sumie, to można by rzec, że ostrze krytyku dziennikarskiej równo cięło i rząd i ... opozycję
A propos "kontaktowy" - Biedronia nie zauważyłem na boisku
Widocznie nie umie kopać ... albo nie lubi byś skopany
Gajus.ems napisał(a):Przed chwila wróciłem z mega "szlagieru " polskiej ligi kopanej (mistrz kontra wicemistrz) i się załamałem....
.png)
slapol napisał(a):Gajus.ems napisał(a):Przed chwila wróciłem z mega "szlagieru " polskiej ligi kopanej (mistrz kontra wicemistrz) i się załamałem....
No nie mów...obrona znacząco się poprawiła....z piłką minęli się tylko ze 3 razy...a ostatnio - na pewno ponad 10
.png)
.png)
potrafią tylko w polskiej lidze .png)
Janusz Bajcer napisał(a):Szkoda, że kopać w dobrze w szmaciankępotrafią tylko w polskiej lidze
.png)
raffiu napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Szkoda, że kopać w dobrze w szmaciankępotrafią tylko w polskiej lidze
a że liga nasza żenująco słaba to i te umiejętności wątpliwe...![]()
....Skala porażek eliminacyjnych i renoma przeciwników przed którymi Polskie kluby muszą chylić głowy. Smutne prawda?
Smutne jest też to, że problem jest zaledwie słabo akcentowany - słowami komentatorów najczęściej i jedynie. Przy marginalizowaniu istoty problemu Polskiej piłki razi wyolbrzymianie, a właściwie kreowanie problemu tzw. "kibolstwa" na stadionach. Temu zagadnieniu media poświęcają nader dużo miejsca, karząc wierzyć bezrefleksyjnym obserwatorom, że tu tkwi problem a antidotum na całe zło powinny być dalsze represje wobec kibiców.