Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Park Narodowy KrKa i Kornati

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
artkar
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) artkar » 03.07.2009 09:20

Witam wszystkich jak najlepiej dostac sie z okolic Trogir do Parku narodowego KrKa i ile to koszytuje ,gdzie kupic bilety , a takze moze ktos juz byl lub wie o rejsie po wyspach Kornati -gdzie wykupic wycieczke.Podzielcie sie informacja na ten temat z gory dziekuje i pozdrawiam
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 03.07.2009 09:29

artkar napisał(a):moze ktos juz byl lub wie o rejsie po wyspach Kornati -gdzie wykupic wycieczke.Podzielcie sie informacja na ten temat z gory dziekuje i pozdrawiam

Wczoraj było o Kornati :?
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=24133&highlight=

a o wodospadach Krka też nie dawno...
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=23117&highlight=

Przypominam o regulaminie :!: :!: :!:

Zanim wyślesz zapytanie sprawdź, czy ktoś już nie pytał o to samo - być może odpowiedź jest znana. Forum nie jest hot-line, gdzie otrzymasz odpowiedź na pytanie zadane 100 razy w tym samym tygodniu. Sporo odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania znajdziesz w dziale FAQ
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.07.2009 10:07

na kornati płynąłem z Murter, trzeba być na miejscu około 8 rano, bo przed dziewiątą wypływają , wycieczka całodniowa z postojem na kąpiel i drugim na obiad, bardzo polecam....pływają też podobno z okolic Zadaru ale niech się wypowiedzą Ci co wiedzą. Co do Krka to jeśli miałbym wybierać między Krka a Plitvicami to wybrałbym Plitvice, bo na mnie Krka nie zrobiły dużego wrażenia, słaba kopia Plitvickich--sorry jeśli kogoś uraziłem, ale tak to czuję. więc jeśli nie byłes ani tu ani tu to ja polecam Plitvice.

trochę fotek z Plitvic i Kornati i nie tylko
http://artc.jalbum.net/foto_galeria/fot ... index.html
pozdrawiam
Kasia.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasia.K » 03.07.2009 10:31

arturac napisał(a):
trochę fotek z Plitvic i Kornati i nie tylko
http://artc.jalbum.net/foto_galeria/fot ... index.html
pozdrawiam

śliczne te twoje zdjęcia :D
adikos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) adikos » 03.07.2009 16:13

Ewa twoje ostrzezenia nic nie wnosza do tematu wydaje mi sie ze tylko tak punktujesz sobie posty , od zwracania uwagi uwiez mi sa inni.wystarczylo delikwentowi zwrocic grzecznie uwage a nie grzmiec piorunami :evil:
pzdr
artkar
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) artkar » 03.07.2009 18:21

Dzieki arturac
artkar
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) artkar » 03.07.2009 18:45

a moze ktos wie ile kosztuje i gdzie kupic wycieczke z okolic Trogir dzieki
haweja
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) haweja » 03.07.2009 21:26

twarda jesteś :D
adikos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) adikos » 03.07.2009 22:01

z tymi postami sie zgodze z Toba , ale wierz mi od nauczania nie Ty tu jestes a ze tworza sie powtarzalne watki - wiekszosc ich jest po prostu przestarzala-a ludzie szczegolnie tacy "nowi" lub Ci ktorzy jeszcze w Cro nie byli (ja sie do nich zaliczam do jednych i drugich)potrzebuja swiezych informacji i oczekuja ich a nie jakiegos nerwowego ostrzegania od tego jest opiekun dzialu , moderator , maja oni niezbedne narzedzia do tego,Wuluzuj troszeczke :) prosze Cie idz na spacer pochodzic po "Krojcoku " albo jedz na skalka odetchnac troche i zrelaksowac sie a takie posty trzeba po prostu lekcewazyc ot cala fizolofia :D
pzdr
CinnamonGirl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 04.07.2009 09:51

Na szybko aby zakonczyc temat bo o uzywaniu szukajki juz powyzej napisano (lenistwo pytajacego) -

pyt. dot dojazdu do Krka - wystarczy mapa - jedziesz na Sibenik potem na wodospady. O tym od ktorej strony zwiedzac było tysiace razy na foru wystarczy uzyc wyzej wymienionej szukajki.

Co do Kornati same cie znajdą - codziennie na plazy w Primostenie mnie nagabywali o Kornati. Jak nie znajda to w Trogirze sa organizowanie rejsy - tez było na forum sporo razy.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone