Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pakostane szukam kwatery od 16 lipca .Pomożecie?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
nina13
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) nina13 » 03.07.2012 11:20

Witam,
szukam apartamentu 2+2 dla naszej rodzinki na 10-14 dni. Najlepiej blisko płatnej plaży przy ul. Brune Busica. Napisałam maile i albo odpowiedzi albo terminów brak. Może ktoś ma namiary na apartamenty których nie ma w necie. Mamy małe dzieci i jazdy w ciemno się boimy. pozdrawiam wszystkich Cromaniaków !
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.07.2012 11:25

Przy ul. Brune Busica trzeba chodzić od domu domu - coś znajdzesz :idea:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Ja znalałem przy skrzyżowaniu z ul. Rudera Boskovica, apartamentu nie ma w necie :idea:
nina13
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) nina13 » 04.07.2012 12:34

Dzięki :)
pozostaje chodzenie od domu do domu :-(

już się boję :-(
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 04.07.2012 20:18

Witam
Korespondowałam dla znajomych z właścicielką apartamentu z powyższego linku, ona nie miała wolnych, ale polecała dom od swojego przyjaciela - podaję cytat maila , w ktorym jest adres i telefon
"Poštovana Ewa, hvala na upitu ali kod nas nema mjesta.
Možemo vam ponuditi apartman kod prijatelja za 55 Eura + boravišna pristojba(1Eur/dan/odrasla osoba).Djete mlađe od 12 godina ne plaća tax a starije 0,5 Eura/dan. Apartman se nalazi 300 metara od centra i plaže.
Slike su u privitku. Lijep pozdrav, Ana
Apartmani Pape , Krešimirova obala bb, Pakoštane
+385 23 381 144 , +385 99 212 7079
Przesłane przez tę panią zdjęcia mogę przesłać na maila.
W podanym wyżej linku jest też adres mailowy do osoby , z którą korespondowałam więc może też zgodzą się na korespondencję aby zarezerwować u ich przyjaciela.
Pozdrawiam Ewa
Iwonek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwonek » 05.07.2012 07:53

Nina13

mam kontakt mailowy ( adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ) do Pani, której mama czy siostra mają apartament w centrum Pakostane bliżej kozaricy, ale można też zapytać ją, czy u jej cioci Zdenki są wolne miejsca. To ostatni dom po prawej stronie idąc ul. Brune Busica. Ja mam tam właśnie rezerwację na sierpień.
pozdrawiam
nina13
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) nina13 » 05.07.2012 08:09

Iwonek,
dzięki za namiar. Jaka cena za apartament? Masz jakieś zdjecia? Za chwilę napiszę na wskazany przez Ciebie adres mailowy.
jeszcze raz dziękuję.
Iwonek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwonek » 05.07.2012 12:06

w centrum nie wiem, ale u Zdenki ok 50 euro. Tylko,że nie są to duże apartamenty (przynajmniej ten do którego się wybieram), nie mają TV i internetu. podaj maila to podeślę Ci fotki-mnie też ktoś przysłał :)
nina13
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) nina13 » 05.07.2012 13:08

Iwonek
podaję maila
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
:-)
eStefan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eStefan » 05.07.2012 13:23

Mieszkałem tam kilka dni w 2010, w drodze powrotnej z Makarskiej. Zielony dom jest dla turystów w starym mieszkają gospodarze.

Obrazek
nina13
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) nina13 » 08.07.2012 09:29

Iwonek
nie dostałam zdjęć :-(
Miałam awarię netu, zalało nas i netu nie było. prosze wyślij fotki.

pozdrowionka !
fota
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fota » 08.07.2012 12:57

z czystym sumieniem mogę polecić. Bardzo sympatyczni ludzie. Wszystko tak jak na zdjęciach. Tu mail to córki adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ... jak nie u siebie, to na pewno coś Ci poszuka.
Możesz pozdrowić od Tomka z Bydgoszczy ;)
bosek1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bosek1 » 04.08.2012 10:30

fota napisał(a):http://www.seecroatia.com/pl/apartamenty-bruna-cudina.html

z czystym sumieniem mogę polecić. Bardzo sympatyczni ludzie. Wszystko tak jak na zdjęciach. Tu mail to córki adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ... jak nie u siebie, to na pewno coś Ci poszuka.
Możesz pozdrowić od Tomka z Bydgoszczy ;)

Mógłbyś napisać coś więcej nt tego apartamentu ? Jaka okolica, czy plaża w pobliżu nadaje sie dla dzieci ? Czy jest klimatyzacja ?I jeszcze pare słów od siebie :) Będę bardzi wdzięczny ponieważ rozważam ta kwaterę...
Pozdrawiam

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone