Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pakostane-apartm. Vulin - zna ktoś?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
andy46
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) andy46 » 22.02.2008 22:55

Witajcie,
Wybieram się w tym roku pierwszy raz do Chorwacji.
Zrobiliśmy wstpna rezerwację w apartamencie Vulin ( Ana Vulin ) w Pakostane. Może ktoś zna ten obiekt, wyposażenie, gospodarzy?
Proszę o wszelkie info. Pozdrawiam:)
andy46
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) andy46 » 16.03.2008 21:10

Jeszcze raz zwracam się "po prośbie" do Cromaniaków, głownie tych którzy mieli okazję być w Pakostane, ale nie tylko...
Zna ktoś może apartament Vulin(Ana Vulin) , ulicę Stepincewa w Pakostane? Może znacie gospodarzy, odległośc faktyczną i dojście od ulicy do plaży.
Mam już zarezerwowany (wpłaciłem zaliczkę bezpośrednio gospodarzom,wysyłając euro pocztą-przesyłka wartościowa) apartament dla 4 osób. Właściciel potwierdził rezerwację mailem.
Pierwszy raz jadę do Cro i trochę się obawiam, bo chyba przez biuro podróży pewniej?
Proszę o wszelkie inf i podzielenie się Waszymi doświadczeniami.
Pozdrawiam...
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 16.03.2008 21:15

Vulin w Pakostane jak psów. Ja znam jeszcze dwóch.... :lol:
Mieszkalam u innego Vulima 2 razy. Widoczny na zdjęciu kościoł leży w centrum miastaeczka. Ja mieszkałem trachę bliżej kościoła przy tej samej ulicy. Pakostane jest ok. Będę tak w czerwcu/lipcu.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Phil
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Phil » 28.01.2009 22:30

Mam pytanie do Andyego. Jak tam apartament u Pani Vulin? Jej oferta jest ciekawa cenowo, a jak jest z jakoscia? I co sadzisz o samym Pakostane? Jak z atrakcjami? Szczegolnie chodzi mi o dwoje "szkodnikow". Bo jak sie beda nudzic to mogila.
Jesli mozesz to napisz.
Z gory dziekuje.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 29.01.2009 07:58

Phil napisał(a):Mam pytanie do Andyego. Jak tam apartament u Pani Vulin? Jej oferta jest ciekawa cenowo, a jak jest z jakoscia? I co sadzisz o samym Pakostane? Jak z atrakcjami? Szczegolnie chodzi mi o dwoje "szkodnikow". Bo jak sie beda nudzic to mogila.
Jesli mozesz to napisz.
Z gory dziekuje.

U miego nie nocujemy.
Dla Pakostane jest ok. Wszędzie blisko; dosłownie i w przenośni. Kilka konob, drinkbarów, sklepow, ośrodek ze sprzętem wodnym, wypożyczalnie rowerów, skuterów, łódek, desek, etc.
Wypływa stąd stateczek na Kornati, BOSKO, pytaj tylko o niego.
Piaszczysta plaża, ale trzeba dojechać autem, nieoficjalne FKK.
Dla nas ogólnie super.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone