Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pakostane apartamenty Nedo

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kotecek5
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kotecek5 » 16.01.2011 16:59

Witam.czy ktoś może był w tych apartamentach-Nedo Pakostane.Poproszę o opinie
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 16.01.2011 17:24

W Nedo nie byłem , ale mogę tylko tyle Ci napisać , że znajduje się w dzielnicy mało zaludnionej i spokojnej. W pobliżu może być droga ale nie było tam wielkiego ruchu. Do centrum z pół kilometra, do plaży "na oko" z 300m.

P.S. Na drugi raz takie zapytanie daj do innego działu, w tym pisze sie relacje.

I jeszcze jedno...

Witaj na forum. :D
Skorpion1411
Autostopowicz
Nedo

Nieprzeczytany postnapisał(a) Skorpion1411 » 20.01.2011 22:49

Witam :))

Byłam u Nedo w zeszłym roku. Rewelacyjni właściciele

:D Polecam z całego serca. Nedo (facet) super !!! Apartamenty są średniej kategorii, ale całkowicie zadowalające. Jeżeli chcecie, Nedo bez problemu zorganizuje Wam kolację na terenie swojego ogrodu i nie weźmie grosza. Robi rewelacyjne rybki (brancin i doradę - sam kupuje od zaprzyjaźnionych rybaków - oczywiście trzeba za nie zapłacić, aleusmaży i poda za free). Winko własnego wyrobu dostaliśmy gratis (ze 4 butle po 1,5 l). Nedo i jego żona Slavka, to fantastyczni, ciepli i kochani ludzie. Wiecznie uśmiechnięci :) Rewelacyjna lokalizacja - w pobliżu łagodna plaża... jakieś 150 m od domu. Trzeba pójść lekko w lewo i znajdziecie plażę żwirkową z wejściem do wody, gdzie o dziwo jest piaseczek w wodzie :)) Rewelka - dzieci były zachwycone. Polecam !!!
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 20.01.2011 23:29

poproszę o link do strony Nedo, bo w googlach wyskakują mi zbiorcze strony
kotecek5
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kotecek5 » 21.01.2011 09:34

Dziękuję za odpowiedz.mamy już zarezerwowane w nedo.Mam nadzieję że będzie fajnie.To moje chyba już 11 wakacje w Chorwacji.W tamtym roku i 2 lata temu byliśmy na Virze i też było fajnie i widoki cudne.
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 21.01.2011 10:04

Witam Skorpion1411,

można prosić o jakieś fotki z domu? Znalazłam stronę, a jest możliwość negocjacji ceny z właścicielem?
Pozdrawiam ze śnieżnej Suchej B. :D
Skorpion1411
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Skorpion1411 » 21.01.2011 11:00

To link do strony Nedo: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Myślę, że negocjacji cenowej raczej nie ma. My mieszkaliśmy w pokoju 2+1 w czwórkę i nie było problemu, tyle że z dwójką małych dzieci (6 i 7 lat). Z tego co wiem Nedo ma dosyć niskie ceny w tej okolicy. My w tym roku również jedziemy do Pakostane, tylko do innego domu ponieważ potrzebujemy apartament na 6 osób (ale na tej samej ulicy). Do centrum na nogach od domu jest jakieś 6-7 min. Misteczko jest super. Jak ktoś tam jedzie pierwszy raz może się lekko przerazić - przed wjazdem do Pakostane jest taki niezły krajobraz: tabliczki z trupimi czaszkami i napisami nie wchodzić (wbite przy drodze), postrzelane i zrujnowane domy 8O . Kawałek dalej jest inny świat 8). Spróbuję wrzucić parę zdjęć, ale jeszcze tego nie robiłam i nie wiem, czy dam radę.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 21.01.2011 11:05

Skorpion1411 napisał(a): Spróbuję wrzucić parę zdjęć, ale jeszcze tego nie robiłam i nie wiem, czy dam radę.

Napewno dasz radę
kotecek5
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kotecek5 » 21.01.2011 13:53

My jedziemy do tego domu w 22 osoby wieć będzie wesoło.A daleko jest do sklepu????I która plaża (w którym miejscu Pakostane)jest najfajniejsza plaża,i czy nie ma jeżowców??? :) I jakie atrakcje są dla dzieci??Dziękuję za odpowiedz jeżeli chodzi o Nedo.
I jeszcze jedno pytanie-które apartamenty na zdjęciu to są 2+2 a które 2+1 i czy wszystkie małe mają tarasy .Ja mam 2+2 a pozostała familia 2+1
kotecek5
Odkrywca
Do SKORPION 1411

Nieprzeczytany postnapisał(a) kotecek5 » 25.01.2011 15:35

Witam.Czy mogłam otrzymać więcej informacji o apartamencie Nedo,które na zdjęciu to są aprtamenty małe które duże.jakie plaże obok i dalej i ogólnie więcej informacji o atrakcjach w Pakostane
Daral7
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Daral7 » 27.07.2011 08:41

Skorpion1411 napisał(a):To link do strony Nedo: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Myślę, że negocjacji cenowej raczej nie ma. My mieszkaliśmy w pokoju 2+1 w czwórkę i nie było problemu, tyle że z dwójką małych dzieci (6 i 7 lat). Z tego co wiem Nedo ma dosyć niskie ceny w tej okolicy. My w tym roku również jedziemy do Pakostane, tylko do innego domu ponieważ potrzebujemy apartament na 6 osób (ale na tej samej ulicy). Do centrum na nogach od domu jest jakieś 6-7 min. Misteczko jest super. Jak ktoś tam jedzie pierwszy raz może się lekko przerazić - przed wjazdem do Pakostane jest taki niezły krajobraz: tabliczki z trupimi czaszkami i napisami nie wchodzić (wbite przy drodze), postrzelane i zrujnowane domy 8O . Kawałek dalej jest inny świat 8). Spróbuję wrzucić parę zdjęć, ale jeszcze tego nie robiłam i nie wiem, czy dam radę.

jest szansa coś znaleźć e ciemno w okolicy tego domu na początku sierpnia ? jaka jest ponizej plaża ? będzie tłok ?

pozdrawiam
kobrat
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kobrat » 02.06.2014 21:04

jest szansa na apartament w ciemno w lipcu?

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone