Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pag z BP RETMAN opinie kwater pomocy??

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tomaszg6
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomaszg6 » 30.07.2011 11:50

Witam .
Jestem na forum nowy ale wyjazd do Cro będzie mój piąty .
Założyłem ten temat bo na forum niestety informacji mnie interesujących nie znalazłem.

Mam parę pytań odnośnie BP RETMAN z Opola o dokładniej jadę właśnie z tym biurem na Pag do miejscowości o tej samej nazwie w terminie 26.08 do 4.09 link do oferty

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Jeśli ktoś jechał z Retmanem proszę o info jak wygląda autokar-przejazd z nimi oraz interesuje mnie jak faktycznie wyglądają apartamenty prywatne zaproponowane w ich ofercie (warunki).

Pozdrawiam i z góry dziękuje za info.
Ostatnio edytowano 31.07.2011 13:24 przez tomaszg6, łącznie edytowano 2 razy
tygrysek0038
Croentuzjasta
Re: Chorwacja-Pag z BP RETMAN opinie??

Nieprzeczytany postnapisał(a) tygrysek0038 » 30.07.2011 12:29

tomaszg6 napisał(a):Witam .
Jestem na forum nowy ale wyjazd do Cro będzie mój piąty .
Założyłem ten temat bo na forum niestety informacji mnie interesujących nie znalazłem.

Mam parę pytań odnośnie BP RETMAN z Opola o dokładniej jadę właśnie z tym biurem na Pag do miejscowości o tej samej nazwie w terminie 26.08 do 4.09 link do oferty

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Jeśli ktoś jechał z Retmanem proszę o info jak wygląda autokar-przejazd z nimi oraz interesuje mnie jak faktycznie wyglądają apartamenty prywatne zaproponowane w ich ofercie (warunki).

Pozdrawiam i z góry dziękuje za info.

Ponieważ w opisie oferty jest zaznaczone, że cena nie obejmuje transeru Pag-miejsce docelowe, więc sadzę, że będziesz jechał autokarem ogólnym, kursującym Polska-Chorwacja-Polska (linia wakacyjna).
W zeszłym roku korzystalismy z tej linii i jechały z nami osoby, które wykupiły wakacje z Retmana. Mieli wysiadkę przy wjeździe na autostradę do Splitu i czekali na bus, który zawiezie ich na miejsce docelowe.
Ja bym się na to nie pisała, bo linia wakacyjna jedzie o wiele dłużej niz bezpośredni autokar.
tomaszg6
Podróżnik
Dzięki

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomaszg6 » 31.07.2011 12:16

Dzięki za odpowiedz a czy ktoś korzystał z apartamentów które oferuje BP Retman na Pagu
tomaszg6
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomaszg6 » 16.08.2011 13:16

Ponawiam pytanie .
Jak wyglądają kwatery oferowane przez BP RETMAN z Opola proszę też o opinie z innych miejscowości jeśli ktoś był z Retmanem. :oops:
p-o-l-l-y
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) p-o-l-l-y » 09.02.2012 11:17

Witam, apartamenty na Pagu nie wiem jakie mają, ale jeśli takie jak na przykład w Zadarze albo Segecie to nie ma się czego obawiać. W poprzednich latach byłam z nimi na wczasach w miejscowościach, o których piszę i było naprawdę przyzwoicie. Co do podróży autokarem to rzeczywiście trwa długo, ale kierowcy mega sympatyczni więc jakoś zleciało ;)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone