pzdr i dziekulski za info
.png)
.png)
adikos napisał(a):Nero jezeli mozesz napisz mi jakie byly calkowite koszty oplat za drogi,bede jechac tez ta droga tyle ze na Peljesac,wiesz taki maly len ze mnie ale mialbym 100%pewnosci , acha ile zajela Ci podroz czasowo?Jade z Siemianowic tak ze mozna powiedziec ze zza miedzy![]()
pzdr i dziekulski za info
.png)
mutiaq napisał(a):Wiedziałam, że Mandre to będzie strzał w dziesiątkę!!!
Może jakąś relację chociaż mini napisz, bardzo jestem ciekawa miasteczka i okolic, nie tylko w wersji do oglądania
.png)
.png)
Bobik69 napisał(a):Ja również proszę o namiar![]()
mój adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
.png)
Asia&Grześ napisał(a):Ale się cieszę że w końcu ktoś tak Pag zobaczył:):) Tyle człek lat tam jeździ i na tym forum chwali to zawsze odpisywali :
- eeeee...wyspa to drogo
- eeee...kamienie kamienie i nic wiecej
- eeee...bo coś tam coś....
- fakt, nie ma tam zabarco co do zwiedzania w niepogode - no ale za to plaaaże:)
A teraz to proszę - każdy na Pag:)
Strona już o nim już jest poprawiana i niedługo bedzie wzbogacona o takie relację z pobytu, więc korzystając z okazji zapytowuje czy mogę ją tam umieścić ?:) Będzie to przynajmniej dla innych jakaś wskazówka:)
W tym roku jedziemy we wrześniu na początku i postaram się o namiary na apartmany i wille oraz poświęce 1-2 dni na fotografowanie tajemniczych zakątków.
Pozdrawiam Pag-owców
.png)
.png)
nero napisał(a):Haweł napisał(a):nero napisz czy byles w ciemno,czy wczesniej cos sobie rezerwowaliscie,opisz te miejscowosc Mandre,bardzo jestem ciekaw...bylem juz na Pagu w Pagu i bylo super,dlatego ciagnie w te okolice...czekam na info...moze jakies namiary,ceny...
Byliśmy w 4 osoby od 12-20 czerwca. Chciałem jechać w ciemno ale tak z ciekawości zacząłem przeglądać oferty apartamentów i trafiłem na nowy apartament przy samym morzu (15 metrów) 40m2 na parterze : kuchnia z jadalnią i salonem z rozkładaną kanapą i wyjściem na ogród, sypialnia 2osobowa, pokój z jedym tapczanem i łazienka z prysznicem . Wszystko nowiutkie, czyste, zadbane - w kuchni zmywarka
Właścicielka odpisała mi, że proponuje 30Euro za dobę więc się długo nie zastanawiałem nad rezerwacją (dotychczas nie płaciłem mniej niż 40Euro).
Zainteresowanym mogę dać namiary.
Ma jeszcze drugi apartament na pierwszym piętrze : większy 50m2 - podobny ale z dwoma sypialniami i dwoma łazienkami - tylko minimalnie droższy ale był teraz zajęty.
Mandre jest raczej zaciszne, tylko kilka knajpek, mały porcik, bez hoteli, dyskotek itp. Ma ładną, zieloną z dużą ilością kwiatów promenadę. Plaże małe, ładnie przygotowane.
.png)
ilona.271 napisał(a):Nero bardzo proszę o namiary na tą kwaterę...
Bobik69 napisał(a):Ja również proszę o namiar...
szpecgos napisał(a):Czy mogę też prosić o namiary na ten nocleg ...
ag_now napisał(a):Ja bardzo poprosze o ten namiar...
Powrót do Nasze relacje z podróży