Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

OT z Czy Chorwacje się zmienia?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Rysio
Weteran
OT z Czy Chorwacje się zmienia?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 21.09.2013 21:43

Teraz? Dniówka styknie.
Bocian
zbanowany
Re: Czy Chorwacje się zmienia?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 21.09.2013 21:48

Rysio napisał(a):Teraz? Dniówka styknie.

Grubo kaszlesz :lol: Lepiej niż moje 10 kilo miesięcznie ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.09.2013 08:57

Rysio napisał(a):Teraz? Dniówka styknie.

A gdzie tyle dają ? Na cro.pl czy w jakichś "samorządach" lokalnych ?
I jeszcze jedno, ................... a które ugrupowanie? (o jakie chodzi? dopisz sobie w pamięci) :roll:

Bocian napisał(a):...........Lepiej niż moje 10 kilo miesięcznie ;)

Tylko tyle za "posterunkowego/stójkowego", no to prawie jak Premier RP (na pewno poranną kawę z nim pijasz?) :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.09.2013 09:05

..a zaraz będzie lament i jęki... :mrgreen:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 23.09.2013 09:08

lm648 napisał(a):A gdzie tyle dają ? Na cro.pl ? :roll:

Od dawna wiadomo że u dars.si jestem na prowizji :mrgreen:

lm648 napisał(a):Tylko tyle za "posterunkowego/stójkowego", no to prawie jak Premier RP (na pewno poranną kawę z nim pijasz?) :lol:

Bocianowi to Premier RP poranną kawę do łóżka w robocie przynosi 8)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 23.09.2013 09:08

lm648 napisał(a):....

Tutaj ci jaj zabrakło żeby odpowiedzieć?
I oczywiście wcale nie rozp...kolejnego tematu.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.09.2013 10:01

Dzień Dobry Szanowni Panowie lubelski i anakin no i ty "czujny" Adminie :)
Witam serdecznie, wiedziałem, że na was mogę liczyć, zawsze jesteście na posterunku po mimo tego, że pytanie nie do was anakinie i lubelski było skierowane.
Jednak miło z "rańca" spotkać "starych", "wypróbowanych", "dobrych" znajomych z sieci.
Przepraszam, że zawiodłem ale w "tamtym meczu" zaczęli już dawać czerwone kartki, za gorąco już zrobiło się.
Co tam u was w "ulubionym temaciku" tak jakoś na czerwono co drugi obywatel ?
Strajk?, święto jakieś macie? a może reaktywujecie pewną znaną już organizację partyjną ?
Tym razem muszę pochwalić Rysia/Admina za konsekwencję w działaniu , tak powinno być cały czas i nie ważne czy kumpel od ........, w każdym temacie Regulamin to nadrzędny dokument regulujący działanie "społeczeństwa forumowego".
Trzymajcie się ciepło :)
Wskazane by było aby kolejne wypowiedzi były jednak w temaciku :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.09.2013 10:28

lm648 napisał(a):1.Dzień Dobry Szanowni Panowie lubelski i anakin no i ty "czujny" Adminie :)
2.Witam serdecznie, wiedziałem, że na was mogę liczyć, zawsze jesteście na posterunku po mimo tego, że pytanie nie do was anakinie i lubelski było skierowane.
3.Jednak miło z "rańca" spotkać "starych", "wypróbowanych", "dobrych" znajomych z sieci.
Przepraszam, że zawiodłem ale w "tamtym meczu" zaczęli już dawać czerwone kartki, za gorąco już zrobiło się.
4.Co tam u was w "ulubionym temaciku" tak jakoś na czerwono co drugi obywatel ?
5.Strajk?, święto jakieś macie? a może reaktywujecie pewną znaną już organizację partyjną ?
6.Tym razem muszę pochwalić Rysia/Admina za konsekwencję w działaniu , tak powinno być cały czas i nie ważne czy kumpel od ........, w każdym temacie Regulamin to nadrzędny dokument regulujący działanie "społeczeństwa forumowego".
7.Trzymajcie się ciepło :)
8.Wskazane by było aby kolejne wypowiedzi były jednak w temaciku :)

..szczytem braku taktu byłoby nie odpowiedzieć Ci na posta, skoro wywołałeś mnie z nicka :smo: ale to już ostatni raz
1. ja również witam STF :mrgreen:
2.zawsze i wszędzie :mrgreen:
3.też tak myślę, stąd post :mrgreen:
4.spoko jakoś leci :mrgreen: to ze wstydu że z Tobą pisali... :smo:
5. ..masz do wyboru :mrgreen:
6. jak nie jak tak :mrgreen:
7. również :papa:
8. zmykam.. :boss:

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.