napisał(a) agata26061 » 10.01.2018 18:35
A dlaczego nie chcieliście w pierwszej linii? Pewnie obawialiście się, że będzie głośno? W czerwcu chyba nie ma się o co martwić. My w sierpniu byliśmy w pierwszej linii i naprawdę po 23 wszystko zamierało, a tak naprawdę niewiele było słychać w apartmanie. Moja córcia miała też dokładnie 22 miesiące jak byliśmy w sierpniu w Tucepi.
Ale w sumie, to Ci powiem tak. W którym miejscu w Tucepi byś nie mieszkał, to i tak nie będziesz mieć bliżej do morza niż nad naszym Bałtykiem. Cena 90 eur na 2 rodziny, to bardzo dobra cena, więc nie ma co narzekać. My w sierpniu płaciliśmy 140 eur za 2 rodziny w pierwszej linii i to i tak była dobra cena. Dostawałam oferty nawet po 200 eur za 2 rodziny, więc to już lekka przesada.
Apartamenty wybraliście bardzo ładne, ale z wózkiem będziecie mieć trochę pod górę. Daleko może i nie jest, ale z bambetlami plażowymi, to trasa może być uciążliwa. Dlatego plusem mieszkania w pierwszej linii jest to, że jak czegoś zapomnisz dla dzieciaków, to w każdej chwili możesz się po to wrócić.
Pojedziecie i ocenicie sami. Dla mnie z dwójką dzieci bliskość do plaży jest jednym z głównych aspektów wyboru kwatery. Nie musi być pierwsza linia, ale wolałabym nie przechodzić przez tak ruchliwą ulicę jaką jest jadranka.
Pozostaje mi życzyć udanego urlopu. Daj znać jak tam Wam się Tucepi podobało. Najchętniej relację wrzuć, albo do mnie bezpośrednio na priv opisz Wasze wrażenia.
Pozdrawiam

P.S. Oczywiście nie przejmuj się moimi sugestiami w tym momencie, bo apartman już macie zarezerwowany. To były tylko moje odczucia. Oczywiście też nie mówię, że ta Ekonomija to jakaś tragedia, bo tak z pewnością nie było, ale mam po prostu porównanie z tym rokiem i nie zamieniłabym tej pierwszej linii, gdzie apartman już był nadgryziony zębem czasu na jakiś piękny odnowiony gdzieś dalej.
Ale jak to wielu cromaniaków z forum pisało - każdy wypoczywa jak lubi. Może Wam nie będzie przeszkadzała odległość