Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nocleg w okolicach wodospadów Krka

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mariusz29
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz29 » 05.02.2007 20:39

Witam.
Pod koniec czerwca wybieram się na wyspę Hvar. Po drodze, planuję krótki pobyt (2 noclegi) dla 3 osób w okolicach wodospadów Krka. Proszę o polecenie sprawdzonej prywatnej kwatery.
Po zwiedzeniu wodospadów udajemy się do Splitu na prom płynący do miejscowości docelowej - Stari Grad.
Z góry dziękuję.
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 05.02.2007 21:57

Może w samym Skradinie :?: Poszukaj na forum , ja spałem - zobacz tu: forum/viewtopic.php?t=13255&postdays=0&postorder=asc&start=75 i było fajnie i do Szybenika i wodospadów niedaleko.
PZDR.
laureta
Autostopowicz
ponownie w sprawie noclegów w ok. Krka

Nieprzeczytany postnapisał(a) laureta » 31.07.2007 11:27

Korzystałam z funkcji "szukaj", ale nie znalazłam informacji, czy w okolicy wodospadów KRKA jest podobnie jak w Plitvicach, że NIE ma problemu z załatwieniem noclego tranzytowego, tzn. na 1-2 noce?
Czy ktoś mógłby mi podać namiary na niedrogą kwaterę? Czy konieczne jest wcześniejsze rezerwowanie noclegu, czy wystarczy przyjechać i się rozejrzeć (tak było w Plitvickich Jeziorach).
Z góry dzięki za pomoc.
Brooklyn
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Brooklyn » 01.08.2007 20:34

Laureta w okolicach wodospadów Krka jest podobnie jak pod Plitvicami. No może trochę mnie tych kwater. Ale na bank nie będziesz miała problemu ze znalezieniem na 1 czy 2 dni. Wystarczy przyjechać i popytać tak jak napisałaś.
Ja pod Szybenikiem zjechałem z autostrady na Knin-Drniś i jadąc tam zobaczyłem w pierwszej miejscowości, chyba to był Lazovac, napis SOBE, mieszka tam starszy Pan (mówiący we wszelakich językach, prócz angielskiego i polskiego :lol: ), zadzwonił do właścicielki Villi Krka. Mozna tam nocować nawet 1 noc, my za 3 noce za 2 osoby zapłaciliśmy 500kun. Ładne pokoje, dużo Polaków przewija się przez ten dom i do wodospadów Krka 2km.
Namiarów konkretnych Ci nie podam bo niestety ta wioseczka była tak oznaczona, że nie wiem czy to był Lazovac czy już coś innego, stały jakieś 3 tablice z nazwą miejscowości :? Ale myślę, że w całym Lozovacu są podobne ceny i nie ma problemu z noclegami 1 dniowymi.
Hunter
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hunter » 02.08.2007 22:12

Skradin. 200m przed portem przy głównej drodze jadąc od A1.

Apartamenty "ANTE" Polecam :!: Sprawdzałem w czerwcu. 250HRK/noc za 4-osobowy z kuchnią, łazienką z prysznicem, balkonikiem i klimą

Obrazek

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone