napisał(a) baunty » 20.02.2014 13:45
Lednice napisał(a):No i został tylko atak ad personam, argumenty się skończyły

Lednice nikt Cię nie atakuje.
Argumenty się nie skończyły, Ty po prostu na nie nie reagujesz (lub ich nie rozumiesz) i stąd mój poprzedni post.
Napiszesz jakiś bzdet-ktoś Ci wyjaśni, że mijasz się z rzeczywistością, i co Ty wtedy? - nie potrafisz bronić swoich racji tylko piszesz kolejny bzdet. ....i taka kółko, a faktów nie przyjmujesz do wiadomości.
Ją naprawdę nie wiem czy Ty nie rozumiesz czy tylko udajesz.
Nawiązując do argumentów- to przecież Ty nie masz żadnych, piszesz o jakichś brzozach, Maciarewiczu, Putinie, spiskach. ...
Nie pisz o argumentach, bo Ty ich nie uzywasz- kilka razy prosiłem Cię o argumentację rzucanych przez Ciebie tez. ...przemilczałeś to.
Nie potrafisz się rzeczowo do czegoś odnieść tylko wypisujesz jakieś farmazony, a pozniej jesteś zaskoczony, że ktoś wątpi czy Ty rozumiesz to co jest pisane w tym wątku.
Argumenty się nie skończyły, ja po prostu przestałem wierzyć, że je zrozumiesz- bo do żadnego z wcześniejszych nie potrafiles(lub nie chciałeś) się logicznie odnieść.
Ileż można tluc grochem o ścianę?
Pisales o teoriach spiskowych- może Ci wkleję pisane przez Ciebie teorie? aż ci administracja forum musiała pisać abyś nie mylił swych insynuacji z rzeczywistością
Po raz kolejny proszę (a wręcz nalegam) - zacznij pisać na temat i używać argumentów, i staraj się skupić na temacie rozmowy, to wcale nie jest takie trudne.
I przeczytaj ten wątek jeszcze raz....