Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

nie oryginalnie bo z prośbą :)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
haniab
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) haniab » 08.05.2010 23:40

potrzebuje sprwadzone namiary na fajne miejsce dla 12 osób (7dorosłych i 5dzieci) blisko plaży a plaża żeby była nie taka błotniasto żwirkowa tylko kamienista :D Będę szalenie wdzięczna za info na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuję!
arti.sa
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) arti.sa » 10.05.2010 08:14

To będziesz miała trochę problem no chyba, że gotówka nie ma znaczenia.
To mam być 1 apartament ? ;)
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 10.05.2010 08:44

Powiem szczerze, że trochę późno wzięłaś się za szukanie tak dużego apartamentu :?
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 10.05.2010 09:14

Rysio napisał(a):Powiem szczerze, że trochę późno wzięłaś się za szukanie tak dużego apartamentu :?

Nie pisze, że ma być apartament. :wink:
Moim zdaniem, cały dom potrzebuje.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 10.05.2010 09:25

Owszem cały dom również byłby właściwy, jednak zarówno o apartman jak i domek może być ciężko. Inna sprawa że Koleżanka nie wspomina jaki termin ją interesuje a to ma istotne znaczenie w tym miejscu.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.05.2010 09:52

Rysio napisał(a):Koleżanka nie wspomina jaki termin ją interesuje a to ma istotne znaczenie.......

Miejsce też ma znaczenie ;-)
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 10.05.2010 09:54

arti.sa napisał(a):To będziesz miała trochę problem no chyba, że gotówka nie ma znaczenia.
Oj bez przesady, my na moto jeździliśmy po 11-17 osób, zawsze w ciemno, w pełni sezonu i nigdy nie szukaliśmy dłużej niż 1-2h i zawsze w tej miejscowości w której chcieliśmy od początku. W Montenegro, w Ulcinij owszem był problem i dopiero na drugi dzien mogliśmy się zebrać w jednym domu. Zawsze, ale to zawsze z racji dużej ilosci osób urywaliśmy spokojnie niezłą sumkę (np z 10E ceny początkowo udawało nam się stargować na 7 lub 7,5E) i wydaje mi się, że to dzięki swoisetmu "last minute" gdy przyjeżdzamy, a gospodarz ma pusty dom i widzi, że już "od dziś" goli łącznie niezłą kaskę, a może przez kilka dni nikt się nie pojawić. Tak się zastanawiam i dedukuje iż warto jechać na wtorek czy środę, gdy już ci z wolnymi apartamentami raczej przekonani że do weekendu mało klienta dojedzie. Jeśli się mylę to mnie poprawcie
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 10.05.2010 09:55

Piotrek_B napisał(a):Miejsce też ma znaczenie ;-)

Nie ważne dokąd. Ważne - z kim :wink:
arti.sa
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) arti.sa » 10.05.2010 10:04

Bodzioch Marek napisał(a): Jeśli się mylę to mnie poprawcie

Nie mylisz się tylko znaczenie ma czy chcesz teraz rezerwować czy jechać w ciemno.

Z rezerwacją trochę problem wiem bo sam szukałem ostatnie 3 tyg. Jak ktoś chce jechać w ciemno i to taką grupą z dziećmi to proszę bardzo ale ciężko się będzie pozbierać razem ;)
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 10.05.2010 12:08

arti.sa napisał(a):

Nie mylisz się tylko znaczenie ma czy chcesz teraz rezerwować czy jechać w ciemno.

Z rezerwacją trochę problem wiem bo sam szukałem ostatnie 3 tyg. Jak ktoś chce jechać w ciemno i to taką grupą z dziećmi to proszę bardzo ale ciężko się będzie pozbierać razem ;)
Jedyny problem to dzieci, czytaj ze zrozumieniem. zawsze jeżdziliśmy w ciemno i w pełni sezonu i nie było problemu. Jedyny problem to dzieci, które jesli małe to w aucie mogą dawać popalić. W małych miejscowościach oni zawsze polecają sie na wzajem więc w ostateczności znajdziecie resztę miejsc jede czy trzy domy dalej.
arti.sa
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) arti.sa » 10.05.2010 12:37

Bodzioch Marek napisał(a):
arti.sa napisał(a):

Jedyny problem to dzieci, czytaj ze zrozumieniem. zawsze jeżdziliśmy w ciemno i w pełni sezonu i nie było problemu. Jedyny problem to dzieci, które jesli małe to w aucie mogą dawać popalić. W małych miejscowościach oni zawsze polecają sie na wzajem więc w ostateczności znajdziecie resztę miejsc jede czy trzy domy dalej.

Nie wiem Panie Marku o co chodzi z tym zrozumieniem.... albo ja nie "kumaty" albo nie rozumiesz 1 postu. Koleżanka pyta o pobyt dla 12 osób w tym 5 dzieci. Jak by chciała jechać w ciemno to by w ogóle nie pytała bo nawet jak ktoś by polecił to było by zajęte w 99% - no może w listopadzie wolne. Ale nie pisze o terminie. Odnośnie dzieci to mnie poprawiasz przecież jasno napisałem i dałem do zrozumienia, że z dzieciakami to inna podróż Jak jeździłeś to wiesz jak to wygląda tylko podróż motocyklowa wygląda całkowicie inaczej i nie przekładaj do rodzinnej eskapady z gromadą dzieci. Na koniec podróży są tak pobudzone i zmęczone, że na chwilę widok z A1 do magistrali je cieszy ale za chwilę dalej to samo.... :?

Gdybym jechał sam to chwili bym nie myślał i nie szukał rezerwacji. Inaczej jak ktoś chce jechać razem bo dzieci się znają razem się bawią .... a ty się lokujesz co rodzina to co 3-4 domy i tak biegają bo ten chce do tego ten do tamtego... itd...
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 11.05.2010 09:02

A autorka postu chyba już coś ma, bo sie nie odzywa :P
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 11.05.2010 12:07

woka napisał(a):
Rysio napisał(a):Powiem szczerze, że trochę późno wzięłaś się za szukanie tak dużego apartamentu :?

Nie pisze, że ma być apartament. :wink:
Moim zdaniem, cały dom potrzebuje.

Cały dom to tym bardziej "z ręką w nocniku"... Chociaż... ;)
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 11.05.2010 12:08

Bodzioch Marek napisał(a):
arti.sa napisał(a):To będziesz miała trochę problem no chyba, że gotówka nie ma znaczenia.
Oj bez przesady, my na moto jeździliśmy po 11-17 osób

Jeżdżący na moto mają inne wymagania, niż jeżdżący plaskaczem z dzieciorami ;)
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 11.05.2010 12:09

weldon napisał(a):
Piotrek_B napisał(a):Miejsce też ma znaczenie ;-)

Nie ważne dokąd. Ważne - z kim :wink:

NIEWAŻNE - piszemy razem...

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone