Z góry dziękuję!
.png)
Rysio napisał(a):Koleżanka nie wspomina jaki termin ją interesuje a to ma istotne znaczenie.......
.png)
Oj bez przesady, my na moto jeździliśmy po 11-17 osób, zawsze w ciemno, w pełni sezonu i nigdy nie szukaliśmy dłużej niż 1-2h i zawsze w tej miejscowości w której chcieliśmy od początku. W Montenegro, w Ulcinij owszem był problem i dopiero na drugi dzien mogliśmy się zebrać w jednym domu. Zawsze, ale to zawsze z racji dużej ilosci osób urywaliśmy spokojnie niezłą sumkę (np z 10E ceny początkowo udawało nam się stargować na 7 lub 7,5E) i wydaje mi się, że to dzięki swoisetmu "last minute" gdy przyjeżdzamy, a gospodarz ma pusty dom i widzi, że już "od dziś" goli łącznie niezłą kaskę, a może przez kilka dni nikt się nie pojawić. Tak się zastanawiam i dedukuje iż warto jechać na wtorek czy środę, gdy już ci z wolnymi apartamentami raczej przekonani że do weekendu mało klienta dojedzie. Jeśli się mylę to mnie poprawciearti.sa napisał(a):To będziesz miała trochę problem no chyba, że gotówka nie ma znaczenia.
.png)
Bodzioch Marek napisał(a): Jeśli się mylę to mnie poprawcie
.png)
Jedyny problem to dzieci, czytaj ze zrozumieniem. zawsze jeżdziliśmy w ciemno i w pełni sezonu i nie było problemu. Jedyny problem to dzieci, które jesli małe to w aucie mogą dawać popalić. W małych miejscowościach oni zawsze polecają sie na wzajem więc w ostateczności znajdziecie resztę miejsc jede czy trzy domy dalej.arti.sa napisał(a):Bodzioch Marek napisał(a): Jeśli się mylę to mnie poprawcie
Nie mylisz się tylko znaczenie ma czy chcesz teraz rezerwować czy jechać w ciemno.
Z rezerwacją trochę problem wiem bo sam szukałem ostatnie 3 tyg. Jak ktoś chce jechać w ciemno i to taką grupą z dziećmi to proszę bardzo ale ciężko się będzie pozbierać razem
.png)
Bodzioch Marek napisał(a):Jedyny problem to dzieci, czytaj ze zrozumieniem. zawsze jeżdziliśmy w ciemno i w pełni sezonu i nie było problemu. Jedyny problem to dzieci, które jesli małe to w aucie mogą dawać popalić. W małych miejscowościach oni zawsze polecają sie na wzajem więc w ostateczności znajdziecie resztę miejsc jede czy trzy domy dalej.arti.sa napisał(a):Bodzioch Marek napisał(a): Jeśli się mylę to mnie poprawcie
Nie mylisz się tylko znaczenie ma czy chcesz teraz rezerwować czy jechać w ciemno.
Z rezerwacją trochę problem wiem bo sam szukałem ostatnie 3 tyg. Jak ktoś chce jechać w ciemno i to taką grupą z dziećmi to proszę bardzo ale ciężko się będzie pozbierać razem
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje