Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
...drodzy Cromaniacy w ubiegłych latach byłem na wyspie Brać(dziękuje INES),byłem na Istrze a teraz wymyśliłem okolice wyspy Krk-może być stały ląd.Ale mam pecha co zadzwonie to nie ma miejsc-na początek sierpnia.Nie mam wymogów ,pragne tylko plaży tak do 500 metrów od noclegu i to wszystko
To masz pecha.
Tym bardziej, że jadąc w sierpniu (na początku), w tzw. ciemno zawsze można coś znaleźć.
ps. napisz czego szukasz .. apartament czy pokój.
....przepraszam za niegórnolotny styl pisaia ale ktoś namiętnie mi to uniemożkiwia,a tak poważnie to jakiś fajn punkt zaczepienia a do reszty to dam radę
woka napisał(a):Pokój w pensjonacie to chyba dałbym radę ale tam nie mozna sobie gotować. Apartament .... gdzieś mam namiary, tylko gdzie ???? muszę poszukać
SDI .... mam.
Strona www nie jest zbyt ciekawa ale lokum pierwszej klasy.
Byłem, widziałem,wino i wódkę piłem (małżonka właściciela bardzo miła), właścicel zresztą też. Lokalny biznesmen (te stateczki to jego własność, zarabia na rejsach).
Dom pomalowany na mocny różowy kolor ( na zdjęciu nie ma- stare zdjecie).
Powodzenia.
woka napisał(a):Pokój w pensjonacie to chyba dałbym radę ale tam nie mozna sobie gotować. Apartament .... gdzieś mam namiary, tylko gdzie ???? muszę poszukać
( byłoby to miasto KRK)
to szukaj pierdoło człowiek w potrzebie czeka
....aż mnie korci aby przywołać Ciebie do pionu.
No, coż ..... są i tacy.
ps. sprawia Ci to przyjemność przecież tutaj, to hipotetycznie każdy tak potrafi .... tylko nie każdy chce.
Moim zdaniem - śmieszny jesteś i bardzo żałosny.
Cześć !
Spróbuj tu :
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Daj znać jak już coś wybierzesz i potem napisz jak było.
Pozdfrawiam
Kawa
...cześć Kawa niestety nadal szukam na Krk noclegu i na razie bez skutku,mam jeszcze miesiąc.....PS.To bardzo śmieszne ale Ja mam ksywę KAWA w mojej pracy